Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Soundbar, Soundplate, Hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Hozzászólok Aktív témák
-
janeszgol
veterán
Tetszik, viszont a vezetéknélküli töltés hiba. Az SoC jó, a kijelző jó. Kamera. Az állóképeket már csak tiszteletből nézem meg, mivel a szokásos dolgot tudják mostanában: szép, tiszta, teljes méretben pedig értelmezhetetlen. Mintha itt megállt volna az élet. A videók sokkal izgalmasabbak. A kedvencem, a videóhang: tiszta, jó minőségű. A kép jó, viszont itt lehetne fejlődni, mivel bizony lencseváltásnál akad például.
Bog te is olcsón megúszod a sétáltatást. Az én kutyám sosem kerget labdát, csak botot, azt is úgy, hogy miközben felkapja és rohan vele, én szaladjak utána és próbáljam elvenni.
-
janeszgol
veterán
-
janeszgol
veterán
Kijelzőkről pár szó: [link]
-
janeszgol
veterán
Én a Lite-ot meg fogom venni! Ha 300ezer ft környékén kellene telefont vennem, nem árulok el nagy titkot azoknak, akik ismernek, az iPhone 11-et venném.
Az utolsó bekezdésedre: lesz sírás, de ez sajnos elkerülhetetlen az életben. Én is szívtam már meg a tájékozatlanságom miatt. Szóval lehetnek majd nyomott áron eladott készülékek (lehet nem másodkörös, mert picivel olcsóbban megveszi valaki, de a GMS hiánya miatt fix, hogy tovább adja). Persze ez csak elmélet, meglátjuk a gyakorlatot.
Meg egyáltalán a telefonok fogadtatását. -
janeszgol
veterán
-
janeszgol
veterán
Nem vetted le a lényeget. Nem csak az a lényeg, hogy mennyin nyit, hanem az, hogy mikor lesz leárazva. Ha most túl alacsonyan nyit, akkor legagyizta a cég a saját termékét. Inkább kiadja teljes áron, és majd várhatóan hamar lesznek óriási akciók, amivel kompenzálni tud. Szerintem persze.
-
janeszgol
veterán
válasz
gyonyoruwok #169 üzenetére
Nem, mert újra meg kell venned.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon jó minőségű telefon a P40, remek a mérete is, de vagy teljes Google rendszer kéne rá, vagy egy bitang jó ár. Egyik sincs.
- Gaming notebook topik
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- Soundbar, Soundplate, Hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Jogász topic
- Philips LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Acer Aspire V5-471 Alkatrész
- Intel i3-9100F Quad-Core / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 256GB M.2 / 500GB HDD / CoolerMaster 500W
- DJI Osmo Mobile 2 + táska, kiváló állapot, INGYEN FOXPOST v FUTÁR
- Predator Helios 300, 17,3", 240Hz, 100%sRGB, Gari : 2024 december végéig (gyári Acer)
- Palit GeForce RTX 3060 Ti Dual OC 8GB GDDR6 2023.12.-ig alza gari
Állásajánlatok
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest