Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • iBalu

  aktív tag

  válasz Aryon87 #181 üzenetére

  Annyian, de annyian leírták már, ha nem és nem akarod/akarjátok megérteni, elfogadni, akkor miért provokáltok ilyen kérdésekre választ? Aztán meg morogtok, ha valakitől kaptok is?

  A GMS amúgy sem csak a Gugli saját appjait érinti, hanem GMS hitelesítésére épülő számtalan másik appot is, aminek papíron köze sincs a Guglihoz, csak épp vagy nincs Gallery-ben, vagy nem települ, vagy nem indul. Ráadásul szerintem ez a nagyobb para, de ez persze szubjektív.

  Neked (és a többieknek) lehet, bőven elegendő kompenzáció a Huawei logo és a király kamera a telefon hátán, azon az áron is, hogy böngészőből bankolsz dedikált app helyett, tök jó. És ezzel nincs is semmi baj, de 2020-ban, úgy, hogy ott tartanak az alkalmazásboltok ahol, ne torkoljatok már le mindenkit, hogy az a hülye, aki kompromisszummentes telefont akar venni, közel csúcs hardver és csúcs árcimke mellé, mert egyszerűen nem korrekt.

  Szerk.: Ugyanakkor az is igaz, abban is van valami, hogy a francnak kell negyvenszer leírni, hogy a csúcs-Samutók a Xiaomin át a Oneplusok bármelyike mennyivel királyabb az adott kategórián belül.

  [ Szerkesztve ]

  Ordo Ab Chao

 • iBalu

  aktív tag

  válasz #30610944 #218 üzenetére

  Egyetértek, de fognak is továbbra is, ameddig felveszed/felveszitek velük a kesztyűt, nem?

  @dutrás: többszáz hsz. szól most már több topikon keresztül is arról, hogy tulajdonképpen miért is csak lényegtelen apróság a szoftveres megkötés, ha így, vagy úgy nézi az ember, ha pedig ezzel vitába szállna valaki, az olyat olvas utána, hogy megemlegeti :).

  Na jól van, nem akartam én is csak az 'n'-edik ember lenni, akki emiatt kommentel, csak néhány 'adogatást' nagyon rossz olvasni.

  Ordo Ab Chao

 • iBalu

  aktív tag

  válasz Noukoum #223 üzenetére

  Most ezzel lehetne megint vitázni, linkelgetni, hogy igenis ki, mikor, melyik kommentben írta le a HMS korlátait 'apróságnak', de nem hinném, hogy előrébb vinnénk a topikot, én pedig végképp nem azért írtam ide fentebb sem, hogy vitázhassak így egyet a nagy karantén - unalom közepén, így ugorjuk (ha igazán akarod, megtalálod, nem csak ebben a topikban :) ). Éppen ellenkezőleg; belekötni pedig senkibe sem szerettem volna.

  Nézd, ez - a Honor telefon cikkjével együtt - a harmadik Huawei teszt, amelyiknek a konklúziója a különböző cikkírók stílusa és megközelítése ellenére gyakorlatilag ugyanaz, nem hiszem, hogy akkora meglepi, hogy az oldalt látogató, helyi "smartphone - enthusiast community" (ötletem sincs, mi ez magyarul) valahol ezt visszhangozza, nem? (és mutat némi piaci helyzetet is, de ez más kérdés)
  Néhányan foggal-körömmel vitatkoznak ezekkel, ami meg persze újabb vitákat szül - ez mindenhol így van.
  Ahelyett, hogy elfogadnánk egymás eltérő igényeit, vitatkozunk és téríteni akarunk (meg trollkodunk, de azt most vegyük külön...).

  Gondolj csak egy Apple - topikra. Ott sem gyönyör négyszázhetvenkétszer olvasni, hogy "csak326ppi" meg meg mittudomén :) (most mondtam valamit).

  [ Szerkesztve ]

  Ordo Ab Chao

 • iBalu

  aktív tag

  válasz dutrás #229 üzenetére

  Én kérlek abszolút nem fikázni jöttem ide :D.

  Engem genuinely érdekel ez a telefon (is), kíváncsi vagyok, merre tart és hova jut majd a HMS, és egyáltalájn nincs ellenemre az alternatív Google ökoszisztéma jelensége sem, akkor sem, ha a kényszer szülte.
  Csak még nem tart ott, hogy annak mondhassa magát, de szépen halad és bővül.

  Kis szerencsével pedig az egész ügy megoldódik, akkor pedig ezek a telefonok (vagy inkább a P50 generáció, vagy M40, ha lesz olyan :D) GMS-sel végképp tarolni fognak.

  Ordo Ab Chao

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés