Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Rocket6

  aktív tag

  Sajnálattal látom, hogy a videózásban semmit nem fejlődött a széria. Eldobja a fehéregyensúlyt és az idegesítő frame droppok is megmaradtak. Egyedül a videó hangjára tudom azt mondani, hogy tényleg nagyon jó. A többi részével eddig sem volt gond, ennyi pénzért azért vannak jobb választások. Tényleg nagy funnak kell lenni, hogy valaki ilyen készüléket vásároljon.

 • Rocket6

  aktív tag

  válasz mjani1172 #149 üzenetére

  A barátnőm mindenképpen Huaweit szeretett volna még a korlátok ellenére is annyira szereti. Még szolgáltatót is váltott volna miatta. De kapott egy Samsungot helyette, mert a szolgáltatóknál se híre se hamva a HMS mobiloknak és nagyon úgy néz ki eddig, hogy nem is lesz. Ezzel le is főtt a KV a Huaweinek itt Európában. És ez azért is baj, mert minél kevesebb a vásárló annál kevesebb lesz a fejlesztő, aki beáll mögéjük.

 • Rocket6

  aktív tag

  válasz mjani1172 #155 üzenetére

  Az én barátnőm dettó ugyanez, bár szerintem észrevette volna, hogy az AG-n tized annyi MMORPG játék van vagy még annyi se, mert közel 40 éves fejjel a játék meg a face messenger a mindene (azt mondjuk nem tudom, hogy a face üzenetek mennyire mennek HMS-alatt, mert Androidon kell hozzá az app, böngészőből meg eléggé macerás, mondjuk biztosan megoldható). Mondjuk nekem csak jó, hogy más lett, mert úgyis nekem bőgött volna, hogy ez nem megy az nincs fent. Azt azért tegyük hozzá, hogy tavaly egy Samut téglává varázsolt idegében, tavaly előtt meg egy I10-et. Úgyhogy most fél szemmel figyelem, nehogy összetörje, de eddig tetszik neki. Xiaomi nálunk sem játszik, tavaly vettem egyet és a közelségérzékelő olyan hektikus volt, hogy egy hét után meguntam vele a mókolást. De így fogalmam sincs mi lesz a Huaweiel, ha a szolgáltatók ilyen mértékben elfordultak tőle és egy új készüléket sem vettek fel a kínálatukba, eddig ez teljesen más volt. Ennél a WP is jobban nyitott az ugyanis minden szolgáltatónál elérhető volt a kezdetektől, az új Huaweiek meg nem... Ez így nagyon rossz lesz nekik szolgáltatók nélkül. Itthon szerintem az emberek nagy része a szolgáltatóktól hoz ki készülékeket.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák