Hozzászólok Aktív témák
-
törölt tag
Nekem az Android autó egy nagy csalódás volt, nagyon jó hogy nagy képernyön tudom nézni a térképet, de közben pont a lényeg az utazás közbeni rádiózásról kell.lemondani.
Ugyanis a kettő nem megy egyszerre.
Plusz zenehallgatásra a google musicot erőlteti, üzenetnél pedig whatsapp, vagy google message a nyerő.
Szóval hagytam a fenébe és maradt a mobilos tartó wazeval. -
törölt tag
-
törölt tag
Leírják a telefon jellemzőit és felhívják a hiányosságra a vásárlók figyelmét. Őrület!
-
törölt tag
A youtube letölthető rá a moreapps nevű programból ami fent van az appgalleryben, ugyanúgy a többi népszerű app is.
A hang asszisztens már tud magyarul válaszolni?
Komolyan érdekel mert legutóbb használtam, ha magyarul kérdeztem vmit megértette, de válaszolni nem tudott.
Illetve milyen felhasználási területe van egy néma asszisztensnek a szövegbevitelen kívűl?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen betudsz lépni, az alábbi videon egy p40 pro tulaj telepít fel videokat a MoreApps nevű appból ami letölthető az appgalleryből.
A videon 1:20- nál látszik hogy a letöltött youtube appban a profilképe, a profilt viszont böngészőben nyitja meg a youtube.
[link]Érdemes végignézni sok mindent kipróbál a videoban.
Ja értem.tehát magyarul nem is lehet használni a google asszisztenst, hát ez így nem az igazi akkor. Mondjuk pont a látássérülteknek lenne hasznos, ha tudna magyarul, mert nekik még nagyobb gond angolul tanulni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Juhaszatti #411 üzenetére
Miért nincs olyan app az appgalleryben amit itthon kevesen használnak...
Hozzászólok Aktív témák
ma Nagyon jó minőségű telefon a P40, remek a mérete is, de vagy teljes Google rendszer kéne rá, vagy egy bitang jó ár. Egyik sincs.
- [Re:] Eladó i3 Desktop PC
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- [Re:] [timbi1977:] Eladó Gainward Gtx 1080 Phoenx
- PayPal
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [Re:] Intel I3 9100F 9.generációs gyári PC 3,6-4,2Ghz 8Gb DDR4 memória, RX 560 4Gb DDR5 4K videokártya
- [Re:] i3 4160 3.6Ghz / 4GB RAM / FSP HEXA 400+ / Zalman T3
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó 10.generációs gyártói garanciás Hp pavilion x360 /2in1/i5/8Gb/512Sssd/Fhd/Ips/
- Dobozos új 10.Generációs gyártói garanciás Lenovo IdeaPad Gaming 3 /i5/8Gb/512Ssd/Nvidia Gtx1650/
- Bigben Racing wheel kormány (Ps2,Ps3,Pc)
- KERESEK: régi retro ISA hangkarit Gravis Roland TurtleB MediaV Adlib stb hibásan teszteletlenül is!
- KERESEK: 3Dfx Voodoo videokártyákat, teszteletlenül, hibásan is
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest