Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"Remelem a tiéd még életképes lesz egy darabig."
Meglátjuk, most érdekeseket produkál, de legalább produkál valamit, mert hónapokig tényleg teljesen halott volt, bármit és bárhogy próbáltam
Most azóta is megy, töltőről, viszont érdekes, mert most rádugtam a gyári töltőjét, azzal kiírta, hogy "Szuper töltés" és felugrott rögtön 100%-ra, 0%-ról 
De nem jelzi továbbra sem a töltést, csak 100% és kész. De rajtahagyom reggelig, aztán meglátjuk.
Mindenesetre szerintem vagy az akku kuka, vagy a telefon töltésvezérlése. Végülis valószínűleg azzal volt eddig is a gond, csak mot valamiért a PC-re való rádugás felélesztette, vagy fogalmam sincs.
Talán majd még egy olyat megpróbálok, hogy rendelek máshonnan egy nem gyári akkut, hanem utángyártottat, abból nagyobb eséllyel lesz még olyan, ami valóban új gyártás.
Mert ahogy írtam, néhány hónapja rendeltem egy gyári "új" akkut, de 2019-es gyártmány. A boltnak jeleztem is, hogy ez nem annyira okés, hát ők elhajtottak, azt mondták, hogy az nem gond. Szerintük nincs semmi baja, hiába állt ~6 évet töltés nélkül az akku. Szerintem ez baromság, én úgy gondolom, hogy egy li-ion akku sem szereti nagyon, ha évekig 0%-on áll. Vagy tévedek?
Na mindegy, szóval keresek valami helyet, ahol kapni utángyártott akkut, azzal még teszek egy próbát, de előtte lebeszélem velük, hogy milyen évjárat, amit árulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sony Xperia 1V / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most azóta is megy, töltőről, viszont érdekes, mert most rádugtam a gyári töltőjét, azzal kiírta, hogy "Szuper töltés" és felugrott rögtön 100%-ra, 0%-ról