Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Én is szerettem a Fit1-est is, de nekem baromira fontos az értesítés az órára, kvázi nem tudok élni nélküle. Nekem már vagy 10 éve van valamilyen órám, a telefonjaim azóta teljes kussban üzemeltek, nemított hanggal, csak az óra jelez mindent.
A Fit3-ban most nagyon tetszik a kihangosítás funkció, tehát, hogy fel tudom venni a hívásokat és tudok indítani is hívást, ez sokszor a munkám közben baromira hasznos, amikor pl bele vagyok bújva egy-egy számítógépbe javítás közben, elő sem kell vennem a telefont, felveszem a hívást az órával és kész. Extra hasznos nekem, bár mikor vettem, nem is tudtam, hogy tud ilyet
a másik, hogy én sokat edzek és az edzésfunkciók is fejlettebbek, plusz a kijelző pont annyival nagyobb, hogy a vacak szememmel jobban látom. Viszont maga az óra egyáltalán nem kényelmetlen, hiába nagyobb. Sőt, nekem valahogy kényelmesebb is, mint a Fit1 volt. DE az is jó, szerettem azt is, ahogyan előtte a Band 4 Pro-mat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Rally
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB TiTanium Gray ! 1ÉV Samsung Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a másik, hogy én sokat edzek és az edzésfunkciók is fejlettebbek, plusz a kijelző pont annyival nagyobb, hogy a vacak szememmel jobban látom. Viszont maga az óra egyáltalán nem kényelmetlen, hiába nagyobb. Sőt, nekem valahogy kényelmesebb is, mint a Fit1 volt. DE az is jó, szerettem azt is, ahogyan előtte a Band 4 Pro-mat is.