Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
castiels
üzenetére
Nekem júniusban lesz 3 éves, de már én is érzem, hogy valamivel gyengébb, mint újkorában. Szóval valamikor én is megejtem majd 3 éves kora környékén az akku csrét, addig még elvagyok vele, itthon másik (nagyobb kijelzős Huawei) telefont használok, a P30 csak menetközben és munkahelyen van használatban, így többnyire még 2 napig is elvagyok vele.
Ha a hivatalos Huawei szervizszolgáltatással csináltatod, majd megoszthatnád a tapasztalataidat, meg hogy mennyibe került, stb. Bár én valószínűleg Pepénél csináltatom majd meg, egyrészt helyben van, másrészt valószínűleg jóval olcsóbb. Szerintem Szegeden is van megfelelő szaki, aki érti a dolgát és sokan ajánlják, kérdezz rá valami szegedi topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest