Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cranium
üzenetére
Ha pl letöltök egy gmail csatolmányt akkor nekem is előjön a felső képen levő értesítés. De soha nem hangoskodik. Nem is lehet külön állítgatni. De ami alatta van, olyat sem igazán láttam. Direkt letöltöttem egy csatolmányt most. Letöltéskezelő mutatta, hogy letöltve. A fájlok alkalmazásban az előzményeknél nem is mutat ilyeneket, hogy letöltéskezelő. Az az érdekes, hogy nálad korábban berakott képernyőképen külön is kezeli a letöltéskezelővel letöltött fájlokat. De ugyebár nem ez a lényeg, hanem, hogy ne bimbammoljon. Ez a discord sara lesz. Próbáld meg letiltani a discord értesítési hangokat.
-
Exian
addikt
válasz
Cranium
üzenetére
Jaaaaa hogy ez?! Hát ez nekem is van pl. Gmailban melléklet letöltéskor. Szóval ez beépített cucc. Csak engem nem zavart és/vagy nem tűnt fel. Sokszor töltök le Gmailból mellékleteket, meg is jelenik nekem is, de nem zavar, persze főleg azért nem talán, mert nekem alapból minden hang és értesítés le van némítva a telefonon, mivel okosórát használok és azon látom az értesítéseket, a telefonom semmiféle hangot nem ad ki, csengőhang sincs (vagyis némítva van) és a rezgés is ki van kapcsolva, nekem ez így van az első okosórám óta, úgy 10 éve már. A telefonom teljes némaságban van.
Szóval ez a Letöltéskezelő van szerintem mindenkinek, csak aki nem tölt le mellékleteket Gmailben, az talán észre sem vette eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest