Hirdetés
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
Most olvastam a 13mini topikban, hogy a közeli fotóknál sokszor kritikán aluli a kamera teljesítménye, és hogy akinek ez fontos az vegyen 13prót. Nem vagyok nagyigényű, a P30 makró módja nekem rovarok, virágok közeli fotózásánál tök jó képeket készít. Pedig ez egy jó 2 éves készülék, és már akkor is csak kevesebb, mint a felébe került, mint ezek az Apple cuccok. Ezzel most nem őket akarom fikázni, csak erre reagálnék vissza. Újabb megerősítés, hogy még drágábban sem könnyű alternatívát találni. Kvázi ha a közeli mód is fontos, akkor ne válasszam a 290 ezres minit, válasszam a 380 ezres prót

-
laaceee98
tag
Apple-nek az újabb minijeit nézegettem, de az áruk még hagyján. Előbb-utóbb lehet hogy bele is mennék, ha emitt nem a gyatra üzemidőre és lassú átvitelre, amott meg nem a rapszódikus kameraműködésre panaszkodnának. Azért 300 ropiért már elvárná az ember, hogy patika cuccot kapjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- ZIDOO médialejátszók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest