Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Persze sima független tech boltokban is lehet jó árban találni. Olyan helyen is, ahol nem csak az ár korrekt, hanem még hivatalos Hüvely partner is az adott üzlet, tehát 2 éves fullos garit is kapsz vele.
Én csak a saját példámat mondtam, 130-ért megkaptam, a hűséget amúgy is "vállaltam volna", ha vásárolok, ha nem, mert így is úgy is ezt a szolgáltatót használom ezzel az előfizetéssel. A készülék egyébként független, tehát ez sem szól bele a dologba. (az én esetemben legalábbis a Telekomtól vásárolva független P30-at kaptam).
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mindegyik szolgáltató független készüléket ad....ha meg 1 összegben kifizeted, akkor hűség sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi