Hirdetés

2019. augusztus 23., péntek

Hozzászólások

(#951) teleahocipöm válasza Quqesz (#943) üzenetére


teleahocipöm
(aktív tag)

[link] 2:58, itt nagyon jól kijön mennyire gáz, de azt is el tudom képzelni, hogy más a megvilágítás, mert ennyire nem rossz nem lehet.

(#952) edgelaszlo


edgelaszlo
(aktív tag)

...és még egy kis segítségkérés.
Azt hol tudom beállítani, hogy a Viber-en kapott médiatartalmakat ne töltse le automatikusan a telefonomra? a Viber beállításokban már beállítottam, de ezek ellenére ha rákattintok mondjuk egy fotóra amit Viber-en kapok, letölti automatikusan. (iPhone-on feldobta h le akarom e tölteni...)

telefonok, tabok, gitárok, erősítők

(#953) fidjevo


fidjevo
(csendes tag)

Most néztem egy kis meta infót a lassított és a normál videónál, és az a gond, hogy a normál videónál 27-28ezer kbps a bitráta, a 120 fps-nél átlagban 34ezer, 240 fps-nél átlag 32ezer, a 960-nál viszont csak 4-5ezer ami nagyon kicsi. Ezen szoftveresen nem tudnak korrigálni utólag egy frissítéssel? Meg hát igen, az is nagyon rájátszik hogy csak 720p.

[ Szerkesztve ]

(#954) teleahocipöm


teleahocipöm
(aktív tag)

Ahogy nézegettem S10e vs P30 összehasonlításokat nagyon egyforma mind a kettő, néha talán az utóbbi volt gyorsabb, tehát hw indok nem nagyon lehet a gagyi slo-mo videóra. Valahogy az Apple -n és talán Samsungon kívül egyik gyártó sem foglalkozott intenzíven a témával, már ha a végeredmény nézem.

(#955) Quqesz válasza teleahocipöm (#951) üzenetére


Quqesz
(veterán)

960fps tényleg gyatra. De 1080fps jó.

Itt egy slow video fhd 120fps [link]

[ Szerkesztve ]

Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci

(#956) Dorcsika válasza edgelaszlo (#952) üzenetére


Dorcsika
(kezdő)

Szerintem ez a viber hülyesége. Ha megnyitom a képet amit küldtek akkor lementi. Pedig be van állítva nekem is hogy ne mentse. :F

[ Szerkesztve ]

Huawei P30

(#957) teleahocipöm válasza Quqesz (#955) üzenetére


teleahocipöm
(aktív tag)

Hát, nem rossz, de lehetne jobb is, már bocsi nem kötözködésből írom. De ezekkel a kamerákkal csak ennyire fussa, igaz nem sokan használják, minek is erőltetnék.

(#958) Quqesz válasza teleahocipöm (#957) üzenetére


Quqesz
(veterán)

Nekem elég, sőt még sok is, mert kb 4db ilyen videóm van március óta. S8+-al sem volt több. Ez ennyit tud. Ezért kérdeztem mennyit használnád....

[ Szerkesztve ]

Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci

(#959) teleahocipöm válasza Quqesz (#958) üzenetére


teleahocipöm
(aktív tag)

Ahogy lenne alkalom, ha tudná a jelenlegi telcsim biztos használtam volna, de így előre nem tervezem. Ezért írtam, hogy sokan nem használják ezt a funkciót, ezért nem is prioritás a gyártóknál, sőt sokan nem is tudják, hogy van ilyen lehetőség. Most kíváncsiságból megnéztem pár Iphone 6s, 7, slo-mo vidót és volt nagyon jó, de volt rossz is. Jó lett volna, ha ennyi pénzért ezt is jobb minőségű, de igazából fényképet készítek sokat, pár videóval.
Hétfőn például őt pár perces videót csináltam, meg/össze kellene vágni, de linuxon nem nagyon van normális videó vágó, de ez más téma.

(#960) artid válasza lovace (#946) üzenetére


artid
(aktív tag)

bocsánat, félreolvastam amit írtál.

Fölösleges Xiaomi Mi A2 Lite fekete Nillkin Frosted hátlap keresi gazdáját!

(#961) artid válasza edgelaszlo (#952) üzenetére


artid
(aktív tag)

Igen, ahogy @Dorcsika is írta, ez sajna az Android-os Viber baromsága. Ha megnyitod, lementi. Korábban nem így volt, most sajna ez van. :(

Fölösleges Xiaomi Mi A2 Lite fekete Nillkin Frosted hátlap keresi gazdáját!

(#962) teleahocipöm


teleahocipöm
(aktív tag)

Most látom, hogy a P20 már 100e Ft-ért elhozható :). Amikor átmentem az MM-be hogy megnézzem a új P30 párt, hát nem nagyon dobogtatták meg a szívem, de az S10 trió sem, ám a P20...., kezembe fogtam és éreztem -tudom hülyén hangzik- a hűha érzést, ez igen, ez kellene. Többször átmentem mobilnézőbe, lassan döntök, de a P20-at mindig megcsodálom ( a P20pro szintén nem jön be) és rögtön próbálom ki is verni a fejemből, hogy csak az idei modellek közül válasszak. Most így megint nehezedett a döntés, féláron a hűha érzés vagy egy idei csúcs

(#963) Sn00k válasza teleahocipöm (#962) üzenetére


Sn00k
(veterán)

P20at 6honapig hasznaltam. Az nalam rekord hosszusagu ido. Magyon meg voltam vele elegedve. Remek telefon! Jo kepeket lott videoban pedig 1080p,30fps alatt teljesen ok volt...

3njoy the Lif3

(#964) Pompi válasza teleahocipöm (#962) üzenetére


Pompi
(MODERÁTOR)

Nekem egy évig volt meg a P20, és a mai napig a párom használja. Formára, kézbe véve még mindig jobban tetszik, mint a P30, csak hát ez meg azért annyi mindenben jobb :B

...

(#965) AtHoS


AtHoS
(nagyúr)

Szoktatok ide benézni?

Akkumulátor -> Alkalmazásindítás -> jobb felül 3 pötty -> Indítási előzmények

Itt olyan alkalmazásokat látok a közelmúltban (pl. akár pár perce) elindulva amit biztosan nem indítottam és elvileg semmi sem indokolja, hogy indítva legyen, ráadásul kézire van állítva az alkalmazások indítás vezérlése, ahol az automatikus indítás szinte mindennél tiltva van, legfeljebb a másodlagos indítás és a háttérben futás van engedélyezve. Viszont olyan progit is látok az előzményekben felsorova, aminél "csak" a háttérben futás van engedélyezve, de a futó alkalmazások listában nincs ott, mivel nem volt elindítva.

[ Szerkesztve ]

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#966) teleahocipöm


teleahocipöm
(aktív tag)

Én azért megszoktam tartani pár évig a telefont, ezért is rágódok sokat, melyik legyen, de bárhogy döntök valami hiányozni fog.
Hát a P30 egy idei modell, nyilván jobb mint a P20 csak ez 100eFt ennyiért elgondolkodtatóan olcsó, az előbbi meg 200eFt, de tud-e 2x annyit?! Rágódom a dolgon.

(#967) MPite


MPite
(tag)

Megérkezett nekem is a .178 frissítés, és azóta borzasztóan lassan tölt. Kocsiban reggel kiírta, hogy quick charging majd belement 40 perc alatt 3 kemény százalék. Más nem tapasztalt ilyet?

(#968) Bennyboy válasza MPite (#967) üzenetére


Bennyboy
(aktív tag)

Én ma reggel töltöttem hálózatról és nem tapasztaltam a hibát.

GOA 604

(#969) sfdrakex válasza MPite (#967) üzenetére


sfdrakex
(veterán)

Egyedi probléma lehet. Gyári töltővel tölt gyorsan, autóban vezetéknélkülivel is normálisan. P30 és Pro is.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#970) Sn00k válasza AtHoS (#965) üzenetére


Sn00k
(veterán)

Nálam egyedül, ez az Essential Apps nevü alkalmazás van, amit nem igazán tudok beazonosítani, hogy mi lehet. Mást nem látok , ami gáz lehet...

3njoy the Lif3

(#971) artid válasza AtHoS (#965) üzenetére


artid
(aktív tag)

Hát, nálam is sok minden indul és van pár érdekesség, miszerint a FB miért indítgat el programokat a háttérben....
Kilőttem szinte mindent :)

Fölösleges Xiaomi Mi A2 Lite fekete Nillkin Frosted hátlap keresi gazdáját!

(#972) sebestyen93


sebestyen93
(tag)

Üdv!

P30 tulaj lettem, minden szép és jó a telefonnal, nagyon király készülék. Ugye tudjuk, hogy ez olyan széria a nagy tesóval, hogy sötétben is lehet kézből viszonylag világos képet lőni. Annyi kérdésem lenne, hogy másnak is csinálja azt, hogy lövök a sötét szobában egy képet, ahol én alig látok, de a telefon lefotózom és tök világos lesz a szememhez képest, és a kép jobb alsó/középső részén tök vörös/ lilás a kép, de csak ott és csak ebben a sima fotós módban, esti módban már nem, meg pro módban sincs ilyen. Valaki találkozott ilyennel? Tudom, ne várjak csodát, tisztában vagyok vele, de ez mi?

[Kép1]
[Kép2]
[Kép3]
[Kép4]

[ Szerkesztve ]

Huawei P30, PS4

(#973) szegto


szegto
(senior tag)

Üdv.
Firstphoneban vásárolt vki ilyen készüléket?
Ha igen, kijelző garancia érvényes ezekre a készülékekre is?
Ha jol tudom imei szám alapján tudja megmondani ezt a huawei ügyfélszolgálat...
Most ha jol láttam 12 honapot ad a huawei erre a szolgáltatásra, nagyon elgondolkoztam a vásárláson.
Köszi, üdv

(#974) Quqesz válasza szegto (#973) üzenetére


Quqesz
(veterán)

Az a bolt hivatalos garival adja, szóval kell élnie. A plusz garit amúgy sem ők aktiválják, hanem te a Hicare-n belül.

Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci

(#975) AtHoS válasza artid (#971) üzenetére


AtHoS
(nagyúr)

Nálam van pár APP ami szerintem nem indokoltan szerepel az indítási előzményekben.

Most ránézve 8 óra 33 perckor indultak:
Opera mini, BRouter, CitiMaps2Go, Locus Map, Maps.ME, Translator, MyBackup Pro

amiket biztosan nem indítottam, mivel ma eddig még csak telefonáltam a készülékkel. (ébresztés + naptárbejegyzés jelzésen kívül)

Más:
Mivel nincs értesítési LED a készüléken (biztos nem volt összeegyeztethető a dizájnnal ;] ), így a "szerencsétlen" AoD helyett kipróbáltam a LED Blinker Lite verzióját, működött, de tartalom helyett színes kört dobott csak a képernyőre + az idő-dátum párost, így benéztem az Android szoftveres topikba, ahol többször is ajánlották a Missed Notifications Reminder programot. Ez egyénileg választott hangjelzéssel képes emlékeztetni a beállított APP-ok elmulasztott értesítéseit.
Energiatakarékos módot bekapcsolva nem tudtam alvó módnál működésre bírni (miután a képernyő élesztésre került viszont rendben jelezett :F ), miközben saját APP-ot használok ébresztéshez (Caynax - Alarm Clock Pro), ami nem problémázik energiatakarékos módban sem. Viszont normál módban kitűnően teszi a dolgát. Egyelőre maradok ennél a figyelmeztető/emlékeztető megoldásnál

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#976) Pompi válasza sebestyen93 (#972) üzenetére


Pompi
(MODERÁTOR)

Szerintem ennek nem kellene ilyennek lennie, nálam legalábbis nincs ilyen effekt esti képeknél (sem).

...

(#977) sebestyen93 válasza Pompi (#976) üzenetére


sebestyen93
(tag)

Hát szerintem sem kéne ilyennek lennie. Mindegy, tudok vele együtt élni, úgy is maniálus módban fotózok este, mert kézből pocsék. :)

Huawei P30, PS4

(#978) Pompi válasza sebestyen93 (#977) üzenetére


Pompi
(MODERÁTOR)

Hát nálad pocsék, amúgy viszont nagyon jó képeket lő esti módban. Én futnék egy garancia kört a helyedben az biztos.

...

(#979) Quqesz válasza sebestyen93 (#972) üzenetére


Quqesz
(veterán)

Tok nincsen? Anélkül?
Nem maszatos a lencséd? (esetleg védő fólia rajta?)

Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci

(#980) legenda007


legenda007
(aktív tag)

Sziasztok! Samsung Galaxy watch - l használja valaki a telot, érdekelne hogy megfelelően működike vele?

(#981) Quqesz


Quqesz
(veterán)

Letesztelték a DC dimminget: [link]

[ Szerkesztve ]

Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci

(#982) zolmesz


zolmesz
(aktív tag)

Sziasztok!

Feleségem telefonján (természetesen egy P30) a Messenger nem küldi ét rendesen a videókat, csak az látszik a címzettnél is, hogy 1 másodpercnyi ment át belőle. A telefon újraindítás után az első videóküldés még rendesen átmegy, aztán a következőből megint csak 1 mp-nyi megy át.
Volt már adatok törlése, uninstall, de utána is ugyanaz a helyzet.
Még csak nem is azt írja, hogy túl nagy a videó, és azért nem megy át, szóval elég érthetetlen a dolog.
Találkozott már valaki ilyen esettel? Esetleg tudja a megoldást a problémára?
Mivel mindenki más különböző telefonján megy a videó küldés, hátha telefon specifikus a hiba.

Köszi!

Monese ingyenes online bankszámla nyitás 15 EUR/GBP ajándékkal, keress privátban.

(#983) teleahocipöm


teleahocipöm
(aktív tag)

Elnézést az off témáért! Van egy p9 lite (2016) mobilom és gondoltam a szüleimnek adom, viszont roppant gyorsan merül az aksija SIM nélkül is, egyik napról a másikra látványosan kimurdált. Szóval ki szeretném cserélni az aksit, megbízható helyről, jót szeretnék venni. Már 2600 Ft körül láttam, gyárinak tűnő felirattal, de csomagolás nélkül, így nem sok bizodalmam feléje. Szóval, ha valaki foglakozott már a témával, esetleg tud segíteni, hol lehet tutit venni, előre is megköszönném.

(#984) Energie X válasza teleahocipöm (#983) üzenetére


Energie X
(senior tag)

Ez engem is érdekelne, anyámnak adtam az enyém, és elég hamar merül...

[ Szerkesztve ]

Tökéletes P9 Lite Samsung Pro Memóriakártyával jó áron >>> https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/energie_x/index.html

(#985) xavix13


xavix13
(senior tag)

Most nézem amúgy a telefonon van egy gyárilag felrakott "üveg"? fólia?

One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all. | Origin & Steam: Xirith | Battletag: Xirith#2223 |

(#986) sfdrakex válasza xavix13 (#985) üzenetére


sfdrakex
(veterán)

Van rajta, de nem üveg.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#987) teleahocipöm válasza Energie X (#984) üzenetére


teleahocipöm
(aktív tag)

Ez a Huawei típus még nagyon praktikus idősebbeknek, mert az "Egyszerű mód" 6-8 nagy "ikon", jól látható, kitöltik az egész kijelző, ha jól tudom az újabbakból ez a funkció kimaradt.

[ Szerkesztve ]

(#988) bokarcsi71


bokarcsi71
(tag)

Mennyit bír az akkumulátor? Üvegfóliával működik az újjlenyomat olvasó?

(#989) sebestyen93 válasza Pompi (#978) üzenetére


sebestyen93
(tag)

Esti módban nem csinálja ezt, ez a sima mód, csak ilyet lő kézből. Estin nincs ilyen baja, érdekes. Esti módban ilyen. Lehet az lesz, meglátom mennyire fog zavarni.

#979 Quqesz

Van tok, de leveszem mindig, ha fotózok. Lencse tiszta, le szoktam pucolni, fólia nincs rajta.

Egyébként ilyet lőttem vele manuális módban állványról, itt semmi nincs, szóval érdekes. :)

[ Szerkesztve ]

Huawei P30, PS4

(#990) Quqesz válasza sebestyen93 (#989) üzenetére


Quqesz
(veterán)

Sima mód alatt az auto módot érted? Én annyit vettem észre, hogy néha a színzaj több a kelleténél, akkor ilyen lilás pöttyös a kép, de nem ennyire.

Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci

(#991) sebestyen93 válasza Quqesz (#990) üzenetére


sebestyen93
(tag)

Igen, autó módot. Csak abban ilyen a kép sötétben.

Huawei P30, PS4

(#992) droti25


droti25
(senior tag)

Sziasztok!

Ti hogy használjátok?

Intel i5 4590,Gigabyte GA-B85M-D3H ,8GB DDR3 Kingston HyperX KHX1600C9D3/4GX,Gigabyte GTX 1050 2g Windforce OC

(#993) Quqesz válasza droti25 (#992) üzenetére


Quqesz
(veterán)

Fix fhd! Naná

Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci

(#994) ---Lasali---


---Lasali---
(Közösségépítő)

Sziasztok!

Nektek nem csinál olyat a videó lejátszó, hogy egy ablak megjelenik, hogy betöltés? És semmit nem tölt be ugyan úgy fut a videó, csak éppen kitakarja az egészet az üzenet. Frissítettem is, nem lett jobb.

[ Szerkesztve ]

(#995) droti25 válasza Quqesz (#993) üzenetére


droti25
(senior tag)

Állítólag akkor jobban merül.

Intel i5 4590,Gigabyte GA-B85M-D3H ,8GB DDR3 Kingston HyperX KHX1600C9D3/4GX,Gigabyte GTX 1050 2g Windforce OC

(#996) sfdrakex válasza droti25 (#995) üzenetére


sfdrakex
(veterán)

Nem jelentős.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#997) Quqesz válasza droti25 (#995) üzenetére


Quqesz
(veterán)

Ahogy sfdrakex írta nincs akkora nagy különbség. Max nem este 10-kor rakod fel, hanem 11-kor. Anno S8+ esetében teszteltük a fhd vs 2k, de ott sem volt értelme levinni a felbontást kisebbre.

[ Szerkesztve ]

Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci

(#998) droti25 válasza Quqesz (#997) üzenetére


droti25
(senior tag)

Akkor megnyugodtam. 👍

Intel i5 4590,Gigabyte GA-B85M-D3H ,8GB DDR3 Kingston HyperX KHX1600C9D3/4GX,Gigabyte GTX 1050 2g Windforce OC

(#999) teleahocipöm


teleahocipöm
(aktív tag)

Megnézegettem még egy kicsit a p30/p30pro telefonokat az egyik mobil szolgáltatónál és ami feltűnt, hogy mind a kettőnek vibrált a kijelzője, mondjuk pont a lámpák fele fordítva tudtam csak megnézni őket másképp nem fértem hozzá, korábban még soha nem tűnt föl.

(#1000) Quqesz válasza teleahocipöm (#999) üzenetére


Quqesz
(veterán)

Na akkor megnyugodhatsz, mert az utolsó frissítés ezen segített. Azt se felejtsd el a villogás oled jelenség és a P20 IPS......bér nekem sose tünt fel 3 hónap alatt....

[ Szerkesztve ]

Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.