- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
Köszönet, hogy felraktad! Már azt hittem, hogy soha az életben nem tudom frissíteni. Javult a rendszer.
-
amdphenomX4
csendes tag
Megoldódott a probléma? Nekem az egyik telepített ROM-mal csinálta azt, hogy mikor lemerült és felraktam töltésre beragadt a 'Mediapad... powered by ANDORID' logónál, majd valami okból kifolyólag egy óra múlva belépett a bootloader-be.. De hagytam általában úgy, hadd töltődjön, majd 1-1.5óra után lehúztam a töltőt, reseteltem és bekapcsolt patentul. Tud furcsaságokat mívelni a drágaság!
Sajnos nekem most teljesen szétszedve fekszik a fiókomba, mert a nanoSIM-em kezelésére egy adaptert használtam, ami nem volt a legmegfelelőbb méreteit tekintve (vastagabb volt mint a microSIM-ek nüanszokkal) és kitörte az olvasó kis hangyapömpölőnyi arany érintkeőit, forrasztani pedig szinte lehetetlen. Így ha valamelyikőtök tud esetleg alkatrészeket hozzá, megköszönném akár egy külföldi weboldal linkje is jól jön!
-
csongi
veterán
Köszönöm az írást és a forrásokat!
Javaslom a telepítés előtt CWM-be egy faktori restet csinálni, és Dalvik törlést is.
Ezután mennyen fel rom, igaz így adat vesztés van, de tiszta telepítés lesz -
Cumó
csendes tag
Sziasztok
Tudom, hogy nem kapcsolódik a kérdésem szorosan témához, de a kisfiam ilyen tabletet használ,
és nemrégiben az a hiba lépett fel, hogy nem kapcsol be. Ha ráteszem töltőre, akkor megjelenik az akku jel, piros vonallal, magyarán lemerült akkuként, de nem kezdi el a töltést, csak a piros vonal látszik. Mértem akkufeszültséget, 4,02 volt....Tudnátok-e esetleg segíteni?
A számítógép sem ismeri fel...Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- PR-Telecom
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- Cyberpunk 2077
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest