Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocohun
tag
Üdv mindenkinek. Vásárolni akkor egy Huawei matebook d14 i5 2021 laptopot. Ez a laptop az i5 10 generációs 4mag/8 szálas verziójú lenne és akinek ilyen van azoknak a véleményetek szeretném kérni a gépről. A laptopot csak általános azsz irodai felhasználásra használnám pl. Microsoft Office, internet, YouTuben, filmezés, email, Facebook stb. Játékra nem.
-
Francia91
veterán
válasz formula01 #25 üzenetére
Volt dolgom viszont ThinkPad X220-assal és X230-assal, azok már UltraBook kategóriának tekinthetőek szerintem. De azok sem forralják fel a hardvert. Mondjuk nem is egy átkategória
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
formula01
senior tag
válasz Francia91 #24 üzenetére
Azért ultrabookokat egész más célból vásárolnak az emberek, mint egy workstationt. Annál egyértelmű, hogy a jó hűtés, strapabíróság, konstans teljesítmény a legfőbb szempontok, de egy MateBook, vagy pl passzív hűtéses MacBook Air esetében ez nem igaz.
Aki Precisiont vesz annak az lesz a fontos, amit te leírtál, aki meg pl egy ilyen MateBookot, annak meg az, hogy kis helyen elférjen, könnyű legyen hordozni, alapfeladatokra alkalmas legyen, és nem utolsó sorban jól nézzen ki, jó érzés legyen használni. Egy Excel/Word vagy internetezéstől meg régen rossz, ha bármi thermal throttlingolna. Egyszerűen másak az igények.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Francia91
veterán
Nem értem a "rinyálást" a közel 1,5 kilós tömeg miatt.... Inkább legyen picit nehezebb, de rendesebb hűtéssel.
Mondom én ezt egy Dell Precision M4800-assal, ami 3 kiló körül van, de van benne tisztességes hardver (i7 4930 Extreme, Quadro K2100M), és mellé olyan hűtés, ami végig, maximális teljesítményen kihajtva kordában is tudja tartani a hőmérsékleteket...
B*szhatja az user, ha kiad egy valag pénzt egy hardverpárosért, amit a gyenge hűtés miatt 1-2 percig tud kihasználni, de villoghat azzal, hogy milyen vékony és milyen könnyű a gépe...."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Raymond
félisten
válasz navigandus #21 üzenetére
10gen i5-os D14 - 579EUR [link]
10gen i5-os D15 - 589EUR [link]
11gen i5-os D15 - 849EUR [link] (2021 modell, ez nem olyan jo ajanlat)Ami igazan jo az i3-10110U, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD akcios D15 volt a Cyber Week akcioban 449EUR-ert.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
a billentyűzeten sem változtatott az elmúlt időszakban, ami egyáltalán nem probléma,
Már hogy ne lenne probléma. Hol a magyar kiosztás?!
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
PDA_FAN
tag
Igen, vannak notik, amelyeken van hardveres zár a kamerán. Meg vannak olyanok is, amelyekre utólag ragasztható ilyen zár.
Meg van egy halom olyan divatos, keskeny kávájú, ultravékony gép, amire nemhogy hardveres zárat nem tudsz tenni, de még a ragasztószalag sem marad meg rajta, annyira keskeny a káva és annyira szorosan záródik a gép fedele. -
oszi666
őstag
mi magentától vettünk ennek a kistestvérét még régebben, a 13' honor magicbookot, 100k-ért. annyiért egész egyszerűen szuper otthoni használatra
A kamera vmi iszonyat gáz, még annál is sokkal rosszabb mint hinné az ember, olyanok vagyunk rajta mint két dagadék Jabba alulnézetbőlIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Pro Koryak #15 üzenetére
Jaja - az nagyon kemény, hogy egy i3 (nyomi) 250k!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Pro Koryak
addikt
Egyáltalán miért vennél Intel procis laptopot/nótabukot ... stb, ha a Ryzen-nel szerelt (jóval) gyorsabb + olcsóbb is?
Nyomi i3 11.gen procival szerelt lapik 190-200e-től indulnak.[ Szerkesztve ]
-
nkmedve
őstag
400 ezer Ft ezért? A múlt nyáron 300-ért vettem egy 13-as Zenbook-ot: OLED, 16 GB RAM, nagyobb akku, kompaktabb/könnyebb, CPU/SSD/WIFI megegyezik. De ahogy mások írták, ezért már Macbook-ot is talál az ember.
Ez csak akkor érné meg ha lenne benne egy használható dGPU és jobb hűtés (a méretbe/súlyba beleférne). -
-
kicsiede
csendes tag
jók ezek a billentyűzet fotók, mert így automatikusan lehet kukázni ezeket a nótbukokat (asus vivo dettó)
hol élnek ezek? -
-
akaido
addikt
Juliska újságolja otthon:
- Jancsival kimentünk a gyümölcsösbe és azt mondta másszak fel a fára neki egy almáért.
- Na de lányom hányszor mondtam, hogy azért mondja ezt neked, hogy meglássa bugyidat- szidja le anyja.
- De én nagyon becsaptam őt -felel Juliska, lehúztam a bugyimat...Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Raymond
félisten
Ezeknek ezen az aron sok ertelmuk nincs, de nem is igazan veszik igy. Ezeket a durva learazasok alatt veszik, a tavalyi modell most is akcios az Amazon-on 600EUR korul es amikor azok elfogytak akkor ezekbol is lesz hirtelen par szaz EUR-al olcsobb akcios ajanlat. Annyiert meg jo vetel.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
h-yle
addikt
Pontosan. Ős PC-s vagyok, és maradok is, de vettünk anyámnak egy M1-es Air-t és... bazdmeg. Sima irodai/otthoni felhasználásra ki merem jelenteni, hogy tökéletes, még a kevéske porttal is. Könnyű, gyors, nem melegszik, sokáig bírja az aksi, jó a bill, hang, képernyő. Ennyiért ha nem kell specifikus dolgot futtatni (játék, valami PC only app) tökéletes.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
formula01
senior tag
Alapvetően tetszik a gép, az árazása kevésbé. Ha nem a windows miatt, miért választaná 400e Ft-ért bárki ezt és nem egy MacBook Airt?
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
-
gliskard
senior tag
A billentyűzetbe épített orrszőr néző kamera szerintem továbbra sem jó megoldás 🙄 egy-egy call-nál itt a másik oldalon sikerül belefutni elég fura "nézőpontokba" 😆 – ismerősi körben van 4-5 hasonló noti és mindenki vett hozzá külső kamerát vagy inkább nem használja...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Megszabadul a gyengén teljesítő dolgozóitól a Meta
- Windows 10
- Assetto Corsa EVO
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- Spórolós topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- OHH! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple MacBook Pro 14.2 M4 16GB / 512GB
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia
- Minőségi-11.Genes-Core i3-Lenovo Thinkpad L15-Mesés ár-garival/16Gb Ram/256G SSD/Hu/15.6FHD-IPS/....
- Lenovo Legion 7 G6, Ryzen 7, RTX 3080 Magyar bill, Gari
- Új állapotú 12 magos Asus VivoBook Intel Core i5-12500H 45W nagy teljesítményű laptop
- Lenovo ThinkPad Z16 G1 Magyar bill, Gari
- Acer Aspire 5 A514-52G-51A8