Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Fall-N

  addikt

  válasz helixP #121 üzenetére

  Azt sem értik meg, hogy aki nem márka függő annak a Huawei a saját boltjával nem alternatíva. Meg minek kössem magam egy gyártó boltjához (alkalmazás vásárlás), ha instabil lábakon áll. Az AppGallery mellett egyelőre egy márka a Huawei áll. A GMS az összes többi márkán elérhető. Ha esetleg befuccsol az egész akkor kidobott pénz lenne. Mind a telefon, mind a megvett alkalmazás is. Főleg ha lenne a jövőben egy jobb ajánlat más gyártótól. Ezt GMS mellett bármikor megteheti az ember, Huawei mellett aligha.

  A bukás egyelőre borítékolható. Ebben a formában nem vonzó ajánlat egyik Huawei telefon sem. A kamerát kenhetem a hajamra, ha szoftveres oldalon be vagyok határolja.

  [ Szerkesztve ]

 • 7Heads Drago

  veterán

  válasz helixP #121 üzenetére

  Oksa Én elfogadom ezt.
  És most akkor mi legyen? Szabad még a topikba beírni vagy megtiltjátok?

  All: Ki kötelezz rá hogy vegyél P40-et vagy bármi mást? Vagy hogy használj HMS-es telot? Sőt felőlem ne vegyél "kínai" telot, persze a legtöbb ott készül, vagy tartalmaz kínai alkatrészt. Sőt tartok tőle hogy a PH szabályzata azt se írja elő hogy az ilyen utálatos kínai hms rendszerű telokról írt cikkek alá kötelező lenne hsz-eket írni. Aki akar az ír, aki nem az nem. De az hogy itt fent picsogtok mint egy kisgyerek az oviban annak mi az értelme? Engem érdekel a telo és az ezzel kapcsolatos hírek. És van megoldás sok problémára még ha nektek ezt nehéz is elfogadni.
  Nem érhető el egy app hms alatt. pl banki: Ha fent lenne rá az app AG-ben miben változtatna ez a hozzáállásotokon? Semmiben, mivel Huawei, kínai és nyilván elfogják lopni az adataidatak. (legalábbis szerintetek) Pont ugyanilyenek lesznek a hsz-etitek akkor is.
  Kész óvoda ami itt megy.

  Nem véletlen, hogy szolgáltatóknál híre sincs a P40 szériának: Az Eu-ban már megjelent több szolgáltatónál is. Sztem meg nagyon is valószínű hogy nálunk is bekerül majd. Az előrendelési szakasz még csak most zárul be. Illetve mivel ilyen helyzet még nem volt, gondolom a szolgáltatóknak is át kell gondolniuk mit hogy. De ha nem lesz engem az se érdekel, mivel a készülék spec.-ói ettől nem változnak semmit se.

  Mercel: :W

  [ Szerkesztve ]

  Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés