Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • janeszgol

  nagyúr

  válasz 7Heads Drago #146 üzenetére

  Engem inkább helixP hozzászólása kóokozott némi zavart. Idézem: "Engem is zavar, hogy van, aki minden csipcsup app megjelenését bejelenti az App galleryben, de megértem, mert a témához tartozik, ahogy a kommentem is."

  De könyörgöm, erre való ez a topic. az AG-ről, és annak jelentjéről és jövőjéről, tartalmáról. Ez nekem annyira logikátlan. Én az Exynos miatt kiosztottam a véleményem az S20-ról, majd azóta gondolom lement már több ezer hozzászólás úgy, hogy hozzá se szóltam. Mivel nem azért van az a topic. Mikor kijött, mindenki elmondta a véleményét, de azóta inkább az szóljon ott, aki verziókövet. Itt is ez lenne a jó. Megtudtuk már, hogy nincs GMS, mindenki elmondta a véleményét, és most már a verziókövetés legyen hangsúlyban. (Csiribá, dutrás a fő emberek.)
  Még akkor is, ha majd totál bukás lesz. (Amit én nem hiszek, de ez nyilván kevés.)

 • <Lacy85>

  addikt

  válasz 7Heads Drago #146 üzenetére

  P30-nál hol szapultam a telefont? Fel lettek sorolva az akkori esetleges negatívumok, mert ott is úgy kezelték páran, mint az univerzum legjobb telefonját.
  Akkor az S10-nél nem tartottam jobbnak (ez most is áll), de ettől még nem lesz rossz telefon.
  Kicsit fekete-fehérben látod a világot.
  Még mindig nem (csak) a GMS-en van a hangsúly. Ezt is leírtam (leírtuk) már milliószor. Ha elsőre is sikerülne felfogni, nem kellene húszszor leírni.

  "Ha tetszik megveszed, ha nem tetszik minek fárasztod magad? "

  Ez rád is igaz. Ha tetszik, megveszed. Nem kell bizonyítani, hogy appok nélkül is milyen szuper telefon.

  Az ígéretet nem erre tettem, hanem kimondottan rá értettem. Mondjuk mit is várok egy olyan embertől, aki szerint az iPad Pro nem jobb, mint a Tab S6, mert hiába kétszer olyan erős a hardver, csak facebook-ra veszik. :DD

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés