Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Akciókamerák
- Fujifilm X
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bubus66
üzenetére
Sima backup visszarakása mondjuk sok változást nem fog eredményezni, ha csak nem állított vagy rontott el valamit a felhasználó.
Max. nem fog felmenni a kompatibilitási probléma miatt, tehát el sem kezdi pakolgatni a mentést.Bár az egy szimpatikus dolog, hogy ugye külön vissza lehet pakolni a névjegyeket, főképernyőt, beállításokat, programokat...stb. külön-külön. Tehát nem fontos ebben elvérezni.

Komolyabb mentés nyilván más, egy ROOT -ot igénylő backup -nál, vagy esetleg nem gyári recovery -ből. Amúgy jó erre a célra a Super Backup nevű app is. Ez csak a program apk -t menti (+ SMS, névjegy, hívásnapló, naptár, könyvjelző), a frissítéseket nem. HA valakinek nincs lehetőse annyi netet "fogyasztani", akkor az jó lehetőség, és ROOT sem kell hozzá. Elég csak rezi után azt az egy programot letöltni, a többit meg felpakolja a saját mentéséből.
Én Super Backup -pal tettem mindent vissza, mert a 2.3 -ast nem fogadta el. Persze nekem van netem bőven, de így sokkal kényelmesebb, mint hogy a 100+ appot újra letöltsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox One
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Max. nem fog felmenni a kompatibilitási probléma miatt, tehát el sem kezdi pakolgatni a mentést.