Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Na csak, hogy jelentsek is valamit.
Hátha valakit érdekel.
A sok mizéria után:Vissza lépkedtem b121ig. Majd egy telefon indítás és beállítás után, hogy működik stabilan, felment a b133 rom.
Ezt belaktam úgymond, minden programot amit használok 104db elindít, lepróbál. 1 nap után előjött a hiba, vagyis random szét esett a hívás. beszélgetés közben vibráló hang, majd teljes némaság. A másik oldalon jól hallani, csak ezen az oldalon semmi, majd vonal szakadás.
Mivel a helyzet nem javult, így "feladtam", ezért ha már nem jó akkor legalább b609 legyen fent és nem a legrégibb rom, így gyári reset recovery alól, de nem indítottam újra, hanem kikapcsoltam folyamatos gombnyomással. Felment a b609. Belaktam, szintén minden program beállít, kipróbál, root felrakása, hívókép növelés, hívás felvétel, meg googlis vackok törölgetése (újság, zene stb), amik amúgy rendszer appok.
majd suspersu-ban unroot, majd supersu törlés, recovery 609 vissza, és boot.img vissza. Minden root problémás program pl TVGO megy. Ez után b609-es vendor mappa update.app telepítése.
Na jelenleg itt állok.
Mai 22 hívásból egyszer sem dobta el és nem omlott össze. Igaz csak 3g/2g hálózat van beállítva.Most megy a teszt, aztán kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest