Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Zotya21
üzenetére
Én a második linkedhez hasonló tokot használok müanyag hátlappal. mint leirtam, lehet, hogy térerő vesztést okoz a fém miatt,de megjelenésben egyáltalán nem ront a telefonon és elég masszivnak is találom,de nem szeretném kipróbálni az ütésállóságát.
Más :Most mikulás alkalmával készitettem videót vele beltérben lámpafénynél és max felbontáson nem voltam elájulva a minőségtől nagyon zajos volt a video és folyamatosan változott a fehéregyensúly is néha sárhább néha fakóbb szineket okozva. és 13 perc után magától leállitotta a felvételt , ezekszerint ennyi az egyszerre felvehető videó hossza? Mert a mérete 2,8gb lett és a memóriára is fért volna.
És még az is érdekes volt, hogy a video felvétel közben jobban melegedett a telefon mint a játékoknál (igaz csak a beépitettek )
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest