Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
válasz
Brockey
üzenetére
Szerintem rosszul logikáztál (mint ahogy én is
). Nekem ugyan nem Mate-m van, de ezt a beállítást én is megtaláltam. Nyomtam is volna a "Soha"-ra, ha nem lenne zárójelben mögötte a "Növeli az adatforgalmat". Mert ha lekapcsol a wifiről, és van mobilneted, akkor azon valóban növeli ilyen esetben. Ergo a "Mindig" legyen pipálva, ők fordítva logikáztak.
Ha ezután sem szűnik a probléma, akkor más gebasz van (hw-s esetleg).
Nekem korábban Blade-en, vagy talán az Ace-en volt olyan, h mobilneten mindig jöttek a géméles levelek, wifin nem frissített. De nem tudom, miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
). Nekem ugyan nem Mate-m van, de ezt a beállítást én is megtaláltam. Nyomtam is volna a "Soha"-ra, ha nem lenne zárójelben mögötte a "Növeli az adatforgalmat". Mert ha lekapcsol a wifiről, és van mobilneted, akkor azon valóban növeli ilyen esetben. Ergo a "Mindig" legyen pipálva, ők fordítva logikáztak.