- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Léghűtés topik
- Strapabírónak tűnik a 12V-2x6-os tápkonnektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Lenovo Smart Paper - a szemem köszöni szépen, jól van
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Árra nagyon kíváncsi vagyok egyre jobban kedvem támadt összerakni egy ilyen micro atx es gépet
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
gyiku
nagyúr
vegre jonnek az itx-ek is. asrockrol is volt vmi hir anno, az holvan?
hüllő
-
Chp
őstag
Bocs skacok, jól kijavítottam szegény Pocok256 kollégát
-
Chp
őstag
Régebben szerettem volna MINI-ITX-re váltani, csak LGA775-el anno, csak azt veszem észre, hogy sokszor a kis méretük miatt kérnek el több pénzt a gyártók...
Pedig nagyon jó cuccok!
-
Enton
addikt
Nálam Htpc-hez csak a hangkimeneteknél bukik meg.
Nem biztos hogy minden embernél befigyel egy hdmi-s házimozierősítő..."mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Oliverda
félisten
Itt találtak rá már €114-s árat.
REVOLUT reg. 10 000 Ft bónsszal! CURVE reg. 5 fonttal. WISE váltás 150 000 forintig ingyen: kód privátban! "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Ilyesmire vártam. Nem jön véletlenül Asrock-ban is fele ennyiért?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Oliverda
félisten
válasz
Plazmacucci #13 üzenetére
Jön, csak kicsit lassan...
REVOLUT reg. 10 000 Ft bónsszal! CURVE reg. 5 fonttal. WISE váltás 150 000 forintig ingyen: kód privátban! "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
zsigus
őstag
A Wi-Fi antenna csatlakozó(k)ból és az alaplapon található modulból kiindulóan gyanítom, hogy Wi-Fi is van rajta, és a két antennának köszönhetően valószínű N-es (ez kimaradt).
Egyébként nagyon jó kis lap lesz, de az árától félek.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz
#72042496 #16 üzenetére
Anagol 5.1 melett elvész a mkrofon lehetőúség, főleg ha a ház is olyan hogy nincs kivezetés rejta. Én már inkább kerülöm az ilyen sima 5.1-es analog kimeneteket, 7.11-es már semmi baj nincs ott van hely bőven mindennek.
Sokkal többe nem kerülne tőle a lap. Ha meg az a kifogás hogy már minden HDMI-n megy akkor meg minek még rá ez. Tehát ez olyan öszvér megoldás."mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
opr
veterán
Na, egy ilyen, vagy ehhez hasolnó, monjuk a fentebb linkelt AsRock, mondjuk majd használtan 10kért, bele egy A3850, szintén használtan ~15k-ért, némi jófajta memória (min.4, de inkább 8gb), egy 64gb-os intel ssd, valami minimál táp, megoldani full passzívra, belenyomni egy kis pötsch gépházba, és tökéletes kis htpc/alkalmi lanparty gép kerekedett belőle (általában régebbi játékokkal játszunk, -pl. legutób Empire Earth, az de jó volt
- az újak valahogy nem jönnek be, azokhoz meg ez is bőven elég).
Vagy egy ennél mégnagyobb fun:
Egy ilyen vas, haverokkal összedobni valami olcsóbb 720p projektorra, meg egy akármilyen 5.1 hdmi erősítőre, venni egy vásznat, és -hogy az asszonyok se készüljenek ki teljesen- mobil mozizás/házimozi + kanbuli, mindig másnál, terasz, filmek, sör, fingás, mi kell még?
Túl jól hangzik, hogy igaz legyen"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
LackoMester
addikt
A cím mindent elárul, nagyon jó választás lehet HTPC-be. 114 Euro, hát szerintem kicsit sok, bár tényleg jó a cucc.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
-
Devid_81
nagyúr
Huuh nagyon marketing maszlagos a leírás, vagy csak nekem?!
...
-
Devid_81
nagyúr
"Ezenkívül a grafikus mag ereje elég nagy ahhoz, hogy a videókra képminőséget javító post process szűrőket helyezzen a felhasználó, sőt egyes programokban az OpenCL illetve a DirectCompute felületen történő felskálázás is lehetséges. A rendszer gyomrát a 3D-s Blu-ray filmek sem fekszik majd meg, ám ebben az esetben szükség van egy megfelelő, sztereó 3D-s megjelenítésre is képes kijelzőre."
Valahogy ez "nem PéHás" nekem, de lehet velem van a baj
...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha így van, akkor így van. Egy 2011-es HTPC-nél ez már számít, hiszen ha nem érdekelne, akkor inkább vásárolsz egy specializált lejátszót, ami annyit tud, mint egy átlagos HTPC, a fenti szövegrész nélkül.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Integra
titán
őszintén, nem lenne akkor már több értelme egy apu-s notebook-nak? ugyanezt tudja, csak csöndesebb, nem kell vele vacakolni, ugyanezt tudja és még többet a saját kijelzője és klavija miatt.. és ugyanúgy kicsi helyet foglal el összecsukva.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Oliverda
félisten
-
DemonDani
addikt
Nincs itt király, nincs mi alapján koronát osztani... Egy király 2011 derekán ismeri a 3D-t és rendelkezik normális transzkódolóval... Alaphangon. De egy HD6570 pl okosabb a HQV 2.0 Benchmark szerint amire én személy szerint nem adok, de itt van aki igen.
alapbeállításon kimossa a részleteket az ESVP a képből olyan zsír a postprocess benne
deinterlacing nélkül nem igen használnám
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
-
_Orbi_
aktív tag
Szomorúan látom, hogy az alaplapi DVI csati ezen is csak digitális, nincs analóg része. Ez nagyon gáz.
Nekem M4A88T-I Deluxe (ITX ez is) van és ma szembesültem vele, hogy ezen is csak digitális kimenet van és nem tudom használni az alaplapi VGA-ját, mert analóg monitorom van.
Nagy örömömre adhatom el a francba.
Ez gáz![ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
DemonDani #30 üzenetére
A Llano 192 pontot kap a HD HQV 2.0-n, míg a HD 6570 201 pontot ér el. A új dedikált Radeon képminősége valóban előrébb tart, de ugyanakkor mindkét eredmény nagyobb a 185 pontos határértéknél, azaz a 2011-re megszabott képminőségszintnek megfelelnek.
Ha nem felel meg a 192 pont természetesen lehetőséged van egy 201 pontot teljesítő HD 6570-et is vásárolni. Ezzel ráadásul a Dual Graphics is működni fog, és a SteadyVideo szolgáltatás is aktiválható marad, tovább a fogyasztás a hibrid CF üzemmódnak hála idleben nem is nő, mivel a dedikált GPU munka nélkül hibernált állapotba kapcsol.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
FRENK1988
veterán
Sot meg wifi is van benne
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Oliverda
félisten
Azért az kicsit más tészta. Ráadásul néhány helyen sok hasznát vettem a közelmúlt híreinek is.
-
devast
addikt
Ha lenne 45W tdp-s fusion apu... Nekem az egész nas-om mindennel együtt, 6db hdd-vel eszik ~60W-ot (Konnektorból mérővel mértem). Pedig aztán abban is 4magos athlon II van.
-
Oliverda
félisten
Korábban volt róla szó hogy lesz, de egyelőre a kevés legyártott lapka miatt értelemszerűen az alacsonyabb fogyasztásúakból mobil procik lesznek. Szerintem amint javul az ellátás ki fognak dobni 1-2 45 wattos asztali modellt is, mivel gyakorlatilag csak a tokozáson kell változtassanak a mobil verziókhoz képest. Persze az áruk nyilván nem lesz kifejezetten alacsony.
-
devast
addikt
Jók is voltak az e szériás athlon II-ők. És a vége fele még drágák se voltak... Az x3 400e-t talán 16k-ért vettem, 4magosítottam, feszültség nagyon le, freki 200mhz-el le, és a végén van egy 4magos 2ghz-es cpu-d, ami eszik kb 20W-ot max terheléssel.
ps: albérlet kereséshez sok sikert[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
"Nekem az egész nas-om mindennel együtt, 6db hdd-vel eszik ~60W-ot (Konnektorból mérővel mértem)."
Full terhelésen?
Mert idle-ben egy 100W TDP-s A8-3850 rendszer olyan 30W táján eszik (mondjuk a tesztek értékei rengeteget szórnak, mert általában böszme nagy tápokat használnak, amik ilyen terhelésen borzasztóan alacsony hatásfokot produkálnak - a PH-s ionos tesztben (350 wattos FSP-vel) pl. teljes terhelésen 40 W felett volt az N230, nálam paneltáppal 25 W).DRM is theft
-
Oliverda
félisten
-
RootRulez
félisten
Tetszik!
═════════════════════════════════════════
-
devast
addikt
Az azért nem teljesen úgy van
Ion-os gépem egy hdd-vel eszik 25W körül nekem is.
És idle-ben, alaplappal hdd-vel, táp (akár paneltáp) veszteséggel több lesz az mint 30W, inkább 40 (Jó paneltáppal). [link] "Full" terhelésen az enyém 75W (Nekem is paneltáppal megy). De olyant a működési idejének 0,1%-ában kap kb. Én HDD-im darabja idle 6W. Mikor megépítettem, a mért fogyasztás üresjáratban 1db HDD-vel 28W volt
Sok kicsi gyorsan összeadódik ám... -
Spr1nG
tag
HTPC-nek tökéletes. Szerintem! És az APU is teljesen megfelelő... A 100W TDP-től meg nem kell megijedni, elég ügyes energiagazdálkodás van az APU-ban. Persze, ha nem a SETI-nek számolsz vele
http://www.spring-gas.hu
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az apró, Mini-ITX szabványú alaplap kiváló multimédiás képességeket kínál.
- VADONATÚJ 2x8GB/2x16GB DDR4 RAM kitek!!! 3-10 ÉV BOLTI +ÉLETTARTAM GYÁRTÓI GAR!!! 3000-4000 MHz!!!
- G.Skill Trident Z 16GB (2x 8GB) DDR4 3200 Mhz RAM
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz memória új
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 Ryzen memória ÚJ
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 2x32GB 3600MHz DDR4 memória (CMH64GX4M2D3600C18) Bontatlan dobozos!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest