- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
biroatis
tag
Van olyan kinek T-s van és fehér csak h reménykedjek v felesleges???
-
g0n21
senior tag
A könyvjelző és a tips&help widgetet letilthatod, az attól még futni fog, mert AZ A SENSE (beágyazott process). szóval ez nem gyere be. Minden alkalommal amikor full töltés után leszedem, ki kell lőjjem. Lassan kezdem elfogadni. Különben a home screen görgetés úgy szívja az a akksit, hogy megőrülsz.
-
Tyer
őstag
Nekem 2,7% az esésem, utobbi mind2 töltés ezt produlálta, szoval vahetjük ezt értéknek.
És még egy kérdés:
Mappákat nem lehet létrehoznia menüben??? -
Lacopapi
addikt
válasz
yodee_ #22584 üzenetére
Azt nem nézegettem,de az bizonyos,hogy amióta letiltottam őket,nincs gondom az üzemidővel. Letéve szinte nem is fogyaszt (általában este veszem le a töltőről,reggelre 1-2% az esés max.),és nagyjából 2.5 óra kijelzővel még marad szufla a cuccban. A játék az húzza,na de melyiket nem?
-
yodee_
őstag
válasz
biroatis #22580 üzenetére
Semmi extrát nem csináltam vele... nem azt mondom hogy állandóan ennyi az üzemidő
mert ha játszok rajta simán lemerítem 4-5 óra alatt
de ha nem nyomkodom agyon, csak akkor használom ha van valami (email,hívás,üzenet) akkor fasza. ja és nincs bekapcsolva az "energiatakarékos üzemmód".
-
g0n21
senior tag
válasz
yodee_ #22579 üzenetére
téged is szopat a com.htc.launcher?
Félreértés tisztázása: a könyvjelző widget és a tips&helps widget az nem különálló folyamat. A leírásában benne van, hogy egy process alatt fut mindkettő a HTC sense-szel.
Ezért van az, hogy kilövöd, és újratölti a homescreeneket....
Nekem a 16 órás készenlét alatt 1:45, és 2:50 között változik a kijelzőidő, attól függően, hogy kilövöm-e töltés után reggel, vagy sem. (1:45, ha sem) auto fényerő, wifi/3g auto sync fele-fel időben, 4 gmail fiók, FB, viber, whatsapp. Ha bekapcsolom az energiatakarékost, akár még a három órát is elérem... LOL -
yodee_
őstag
Úgy néz ki kezd beállni a teló. Gondolom segít neki az is hogy minden töltés után kilövöm a könyvjelző widgetet, jelenleg 25ó 49p 30mp üzemidő, 58p kijelzővel és 59%on van. Wifi és mobiladat benyomva, állandó szinkron, viber, face, email.
-
Agony
aktív tag
Én BestSkinzEver-t használok és tökéletes elöl, hátul, és oldal is.
Egyszerűen felrakható, tökéletesen tapad és nagyon jó kicsit gumis a tapintása. Ahogy figyeltem úgy láttam, hogy ha esetleg meg is karcolódik, valamilyen szinten rugalmas és visszanyeri az alakját, szóval nem olyan mint a régi fóliák, hogy használod és tiszta karc lesz, hanem még ezt is kiküszöbölik, az ára meg egyenesen baráti.
Én 2 full body szettet vettem légipostával és összesen 5-6k között volt. Ennél egy ZAGG szett önmagában drágább és XDA-s irások alapján nem is jó, szóval jó vételnek tartom a BestSkinzEver-t. -
Lacopapi
addikt
-
Hegasus
senior tag
-
profi91
tag
Olyan megoldás kellene, amihez nem kell főzött rom, szóval a gyári rom-ban lehet-e állítani.
Volt szerencsém egy Desire C-hez, de botrány ez a Sense.
Az óra-weather widget az jó, de a menü, a csúnya ikonok, jajjj.
Most egy Xperia P van nálam, de ezt eladom, mert kicsi, viszont pl a Sony gyári ICS felülete nagyon szép. Ilyesmi kellene nekem az X-re is. -
profi91
tag
Srácok!
Gyári Sense csodát el lehet tüntetni erről a telóról?
Valami minimalista, szép skin kellene rá, még akár a gyári ICS is sokkal szebb.
Ilyet tervezek most venni, de nem tudok dönteni, hogy One X, vagy S3. Az anyaghasználat meg márka miatt a HTC felé húz a szívem, de ha ez a ronda skin van csak rá, akkor marad az S3. -
-
No.01
addikt
Most talaltam egyet Beztskinzever neven fot a folia. Allitolag jobb, mint a ZAGG (ami szerintem nem er semmit)
A teljesn folia tenyleg nem jo (XDA forumon legalabbis leszoljak) de a kijelzore valo allitolag 6-8 honapig ott marad. Mindazonaltal a tobbi neves gyartoval ellentetben 7USD az ara!!!
Erdemes a kepeket megnezni
Ebayen nem talaltam meg oket de kuldtem egy emailt nekik hatha postaznak ide ha elore kifizetem Paypalon keresztul... Remelem osszejon es -
Bulitt
addikt
Pont most tervezek fizunál fóliát venni, és nézegettem én is. Arra a következtetésre jutottam, hogy szilikon/akármilyen anyagú body tokot kéne vennem, aminek az oldal fala picit magasabb. Így az esetleg védi a kijelző fóliát is. Az sem elvetendő ötlet részemről, ha találok ilyen -esetleg merev - tokot, akkor a fóliát be hajtom a tok alá. Bár ezt még végig kell gondolnom rendesen
-
Bulitt
addikt
Ha jól megfigyeled az SGS3 kávája picit magasabb mint maga a kijelző felülete. A HOX esetében viszont a kijelző szélét nem fedi el a burkolat kávája, így az szabadon van. Ha pontosan oda tervezett védő fóliát teszel rá, előbb vagy utóbb fel fog válni ezeken a pontokon. Nincs perem ami védje a fóliát. Ezért kisebb a fólia.
Nekem ez a meglátásom
-
No.01
addikt
Na ne mar!!! ez nagyon gaz
En S3-at hasznalok aminek ugyszinten nem egyenes a kijelzoje es ott meg tudtak oldani (igaz scak 1 gyarto, de akkoris)
Pedig igertem neki, h en majd megmondom a tutit, de ugytunik nem... a gond az, h latszik ill az is, h zavaro hasznalat kozben. Nemigez, h ezt nem lehetne manapsag 100%-san megoldani.
Mindenesetre koszonom a gyors valaszokat.
-
No.01
addikt
Kollegam most vett egy ilyen telefont es az uzletben rabeszeltek egy foliara ami annyira gaz, h penzt sem adtam volna erte cserebe legomboltak tole 2500Ft-ot egy olyan sz*rra ami mind2 oldalt kihagy egy jo 2mm-es savot...
Tudok olyat ajanlani ami valoban jo es mindenhol felfekszik? Ebay-es rendeles lesz tehat nem szamit honna jon csak jo legyen.
Elore is koszonom! -
Xaels
félisten
Hmmm. Szívpörkölt?
-
ferob
őstag
-
Valkűr
addikt
Ti jártatok már úgy a HOX esetében, h elakartok küldeni egy üzenetet, és nem üzenetként hanem MMS-ként akar elmenni? Nem értem az okát.
-
Lacopapi
addikt
Uraim,segítség kellene....a google walletban vásárláskor mit jelent az,hogy HKD...?? Merthogy konkrétan a Poweramp 861.-Ft -ra van írva,vásárláskor meg 30,92$ HKD....namost,ha dollár,akkor ez kissé húzósabb,mint a magyarul közölt ár. Mi az igazság?
-
Davzone
senior tag
Sracok nektek is csinal olyat hogy HSDPA es 3G kozott ugral a telo pedig a terero ugyan akkora? Meg ha megse mozdulok akk is.Nem emlekszem hogy rengen ezt csinalta volna csak amiota uj alaplapom van.
Ha nincs adatforgalom akk 3Gt ir, amint elinditom a bongeszot H viszont sokszor toltes kozben is leugrik 3Gre es ott meg nem jon adat. MicroSIM uj, WIFI hiba nincs es amugy minden frankon megy...
Nincs tokban a telo es terorom mindig van, azt sose dobja el. -
petata
őstag
Hali!
MX Playert használok, viszont utálom, hogy nem lehet lezárni a képernyőt, így ha csak zenét akarok hallgatni is merítem eléggé az akksit. Tud valaki számomra megfelelő programot? Köszi!
-
Tyer
őstag
Valaki priviben leirná nekem az ingress lényegét?
Mennyit foglal, miért jó?
Mennyit kell vele foglalkozni,stb
Szeretem az ilyen tipusu dolgokat, futáshoz is godnolkodtam már hasonlon...
Szoval miért kell ez nekem? -
Tatu-1981
tag
De jó is lenne, ha így működne.
Fülhallgatóval tudod használni a dokkolót, vagy ha benne van a telefon, akkor már nem tudod használni a telefon jack csatlakozóját?
Munkahelyen használnám, ahol a kollégák miatt csak a fülhallgatós zenelejátszás jöhet szóba. Ezért is írtam korábban, hogy nekem csak a töltés kellene az egész dokkolóból, a kihangosítás például számomra haszontalan. -
Davzone
senior tag
válasz
vatoteam #22504 üzenetére
Sztem marha jo, tenyleges kapacitasa bk 6000, vagyis ennnyit szedtem ki belole. Ingresshez nagyon jol jon, bar oda neha keves az 1 A de igyis tudja kb 7 oraig eletben tartani a telot folyamatos ingressel. Igen jo az a game csak rengeteg idot elvisz
Cserebe viszont szabad levegon toltok egy csomo idot
Mindjart indulok is a napi korutamra, ilyen szep napos idoben -
Agony
aktív tag
válasz
Tatu-1981 #22520 üzenetére
Mondjuk a gyári dokkolót nem lenne nehéz lemásolni.
5 pin, abból 3 a sztereo hangszóróké, 2 pedig a töltésé. Egyébként bár tisztában voltam vele a vásárláskor, mégis nagy hiánynak érzem az alábbiakat.
- Ha már rámegy a hang és van benne egy kis erősítő miért nem lehetett egy jack kimenetet is tenni rá
- Kivezethették volna a pinekre a teljes USB csatlakozást és akkor az MHL kábel mintájára a dokkolóból lehetett volna nyitni HDMI csatlakozást.
- Ha a teljes USB ki lett volna vezetve a pinekre, szinkronizálható lenne a PC-vel... azért ezek a dolgok nem hiszem, hogy nagy technikai kihívást jelentettek volna és talán az eredeti 16-18.000Ft-os árba bele is fértek volna, tekintve, hogy "noname" dokkolók mindezt 10.000Ft-ért tudják, igaz mUSB-n.
-
baani59
aktív tag
válasz
Tatu-1981 #22511 üzenetére
Tapasztalatból tudom - működik a Beats Audio az RC E240-el.
A HTC dokkolót én is azért vettem, hogy kíméljem a dugdosós aljzatot.
Amit még érdemes tudni róla:
- adatkábel nem csatlakoztatható
- kihangosításra tökéletes (zenére jobban szeretem a nagyobb hangfalakat, de még ez is elmegy)
- ha valamilyen tokban szeretnéd tartani a telót, leginkább a gyári HTC alkalmas (nekem más gyártmány van és eléggé bizonytalan a csatlakozása) - tok nélküli üzemmódhoz van egy betét
- mivel a telefon teljesen belesimul, kivenni eléggé macerás - konkrétan ki szoktam borítani belőle -
Bulitt
addikt
válasz
Foszlock00 #22521 üzenetére
lépj vissza google-re és úgy lépj vissza menübe
-
ferob
őstag
válasz
Foszlock00 #22521 üzenetére
A legjobb amit tehetsz, hogy bezárod használat végén azt a lapot, amelyik nem aktuális már.
-
-
ferob
őstag
válasz
Foszlock00 #22517 üzenetére
Tegyél fel a playről pl. egy Total Commander-t.
-
Agony
aktív tag
válasz
Tatu-1981 #22514 üzenetére
Én is sokáig vadásztam ilyen dokkolót, de sajnos csak a gyári van ilyen csatlakozással.
Viszont érdemes fórumokat meg használt oldalakat bújni és is keresgéltem és végül épp itt PH!-n találtam egy eladót. 8.000Ft-ért adta a srác, vadi új volt garanciával. Eladta a One X-ét és már nem kellett neki, 8k-ért meg mindjárt baráti a microUSB-sekhez képest.
Amúgy kifejezetten jól szól, teljesen meglepődtem rajta, arról nem is beszélte, hogy ez a dokkoló rögtön indítja a dokkolási módot, míg a microUSB-sek nem.
-
Foszlock00
csendes tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy csatlakoztattam egy 16GB-os pendrive-ot, a beállítások/tárolás pontban látszik is, hogy történt valami, de nem látom a pendrive-on lévő adatokat. Ezt, hogy tudom megnézni? JB rendszeren vagyok. A kébelt egy ismerőstől kaptam, nem tudom milyen fajta, de mivel le lehet választani az eszközt gondolom tudja kezelni. Köszi előre is.
-
LouiS22
veterán
válasz
Bulitt #22507 üzenetére
Bocsánat, hogy kicsit erősebben fogalmaztam, nem ez volt a cél. A fizetős játéknál csak tippelni tudok: a reklám. És ugye kaphatsz célzott reklámot, amihez viszont egészen biztosan szükség van a lokációra, máskülönben pl. rád sóznának valami fantasztikus japán mosószert
-
Tatu-1981
tag
Ismertek olyan asztali töltőt/dokkolót, amelyik a hátlapi csatlakozókon keresztül tölti a telefont, viszont olcsóbb a gyári 17 ezer forintos állványnál?
Nem kellene sem a hangszóró, sem egyéb funkciók, csak a hátlapi töltés. Micro USB-s töltésű van már 3-4 ezer forintos árkategóriában, de azt nem akarok, mert nem szeretném egy nap 200-szor lehúzni a csatlakozóról.
-
Tatu-1981
tag
válasz
baani59 #22496 üzenetére
Köszi a tippet, kicsit drágább, mint amiben gondolkodtam, de egyébként jól hangzik, főleg a távirányító funkció miatt.
Viszont ezt találtam róla:
A HTC RC E240 fülhallgatója a következő generációs vezetékes fülhallgató és mikrofon.
FIGYELEM! A HTC Beats Audio profil ezzel a Headsettel nem működik együtt.Ez hogy lehet? Más gyártók füleseivel megy a beats audio, pont egy htc headsettel ne menne?
-
Hegasus
senior tag
válasz
stilo18 #22509 üzenetére
Főleg, hogy az üzemideje se jobb egyáltalán a miénknél.
-
stilo18
addikt
Tegnap osszevettetem a telót a Nexus4-el...
Sebességben kicsit gyorsabb volt az LG, multitasking tökéletes, viszont kijelzőben csúnyán elvérzett az IPS kijező...
Amennyivel gyorsabb volt, annál gyengébb a megjelenitő... Én a HOX-ot venném a kettő közül... -
Bulitt
addikt
válasz
LouiS22 #22506 üzenetére
Ez nem elmélet volt, csak észre vétel amit se cáfolni, se igazolni nem kell senkinek
Nem mondtam, hogy nem telepítek alkalmazásokat, bár ez a része engem mindig zavar. Lehet nem fér hozzá, de lehet hogy igen. Nem tudod ellenőrizni, de ettől függetlenül ha nem is ezt takarja a "kategória", jobbra nem is enged következtetni
Tehát paranoia vagy sem, egy picit jogos az észrevétel. Bár ettől függetlenül mit sem változtat azon a tényen, hogy nekem az esetek 99,8%-ban ki van kapcsolva a mobil internet
Több esetben néztem a Play Store-n, hogy a fizetős játékok nagy részén ilyen engedélyek nem, míg az ingyenes változatoknál ott van. Tehát valamilyen célt szolgál, amit nem tudsz le ellenőrizni hogy mit. Ettől független használok én is ingyenes alkalmazást.
Béke
-
LouiS22
veterán
válasz
Bulitt #22505 üzenetére
Nehezen látnám be, hogy ugyanazon program free és fizetős verziója ekkora különbséggel rendelkezzen, főleg, ha helymeghatározásról van szó.ű
Továbbá: feltételes módban van fogalmazva, vagyis nem jelenti azt, hogy hozzá is fér. Direkt megnéztem az inkriminált programot. Lévén nincs mindenre külön API, valamilyen módon kategorizálni kellett a dolgokat. Ennyi erővel semmilyen programot nem lenne szabad telepítened, mert a te logikád szerint mindenben van valami, ami nem jó.
Egyébként, ennél az appnál maradva, az nem zavar, hogy az unlocker és kér hozzáférést a telefon adatokhoz?
Kicsit úgy érzem, hogy megbillent az elméleted.
-
vatoteam
tag
Davzone külső akksi hogy szuperál? Vettem egyet én is, érdekel mennyi lehet kb a valós kapacitás, mire számítsak
Ingresst én is tolom.
-
LouiS22
veterán
válasz
Bulitt #22471 üzenetére
Ennyire mondjuk ne legyél paranoid. Mégis, hogy a rákba' csináljon tracklogot, ha nem kap engedélyt a helymeghatározáshoz? B: mit kezd(ene) a fejlesztő az állítólagos híváslistával? Hát a Play Store? Ha valóban valós veszély lenne és mondjuk eladnák direktmarketing célokra, szerinted nem lett volna már belőle világszerte botrány?
Ha megnézel egy androidos forráskódot, még a Hello World-höz is kell asszem két engedély.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest