-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Hétvégén Erdély - Torockóban voltunk haverokkal. Hát végre komolyan megkínozhattam a One-t. Ahol másoknak már nem volt semmi térereje, akárhova álltak nekem még 2-3 pöcök volt, és még internetezni is tudtam. Legrosszabb a t-mobilosoknak volt, (én vodás vagyok) de más vodásnak is gyengélkedett a One-nál. Az aksija is jol birta, de azért 50%-nál nem engedtem lejjebb, töltöttem külső aksiról biztos ami biztos. GPS is mindig 2-5 másodperc alatt talált jelet, nagyon büszke voltam rá. EDGE-n 1 pöckös térerővel még töltöttem fel képet Facebookra is
igaz 5 perc volt de sikerült neki.
Konklúzió: végre van egy ultrakirály telefonom amire mindig számíthatok, és a térereje is sokkal jobb mint eddig bármelyik telefonomnak. (régebben nézegettem is már ilyen térerő jelerősítőket, mert rühelltem hogy másoknak sokkal jobb a vétel)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest