Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiPet2
tag
Üdv!
Adjatok tanácsot, két napja elkezdett brutálisan merülni a készülék. Eddig simán elment az én használati szokásaim mellett reggel 6-tól este 11-ig és még akkor is volt 30% az akkuban. Most volt két napom, amikor éjszaka nem került töltőre mert nappal ott volt. Tegnap reggel arra kelek, hogy nem kapcsol be a készülék: lemerült. Mondom, jól van biztos én vagyok hülye. Napközbe 100%-ra töltöttem (megjegyzem baromi lassan töltött). Ma ékszaka nem tettem töltőre, mert nap közben azon volt, éjfélkor amikor lehúztam 100%-on volt, most meg felkelek és 30%. Nah ennek fele se tréfa. Egyik napról másikra buktam az akku kétharmadát?? Mondanom sem kell, nem lett új app telepítve, a rendszer teljesen gyári, legfrissebb 4.3.
használat, merülés.
Ötlet (speedshop garom van, de nem szívesen adom le hetekre, munkaeszköz)?
Köszönet!Apropó még annyi, hogy kb. két hete csináltam a készülék első hard resetjét, mert ritkán elkezdte eldobni a hívásokat. Az úgyfest javult a resetnek köszönhetően és úgy másfél hétig semmi gondom nem volt. Most meg ez...

Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Köszönet!