Hirdetés
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem azt kell eldöntened, hogy melyik rendszert szereted jobban. Ha az IOS-t,akkor nincs min gondolkodnod. Ha viszont csak a telefon minősége aggaszt,akkor szerintem nyugodtan megvehetsz egy jó példányt. Azért a One-ok nagy része rendben van és az androidos csúcstelók között tanyázik.
Én nem cserélgetek romokat, mert egyszerűen csak használom. Sok embert megzavar az ha feljön,hogy android, akkor egyből a rendszer kötelező cseréjére/buherálására gondolnak. Nincs szó ilyenről. Itt tökéletesen használható a gyári rendszer és frissítve is lesz még egy darabig. Ha pedig érdekel a romcsere,akkor azt is megteheted és kihozhatsz egy jobb/másabb kis rendszert magadnak. Ez is egy lehetőség.
Próbáltam az i5-öt és elismerem, hogy jó telefon, de számomra inkább a One a megfelelőbb. Elsősorban a mérete miatt.
(dupla zárójelben: az iphone 4-et megjelenése után néhány hónappal vettem meg. Ott eszembe nem jutott volna, hogy mást használjak 8-9 hónapig, remélem így lesz a one-nal is)Csacsi67: Teljesen igazat adok. Csúcstermék, hibás darabokkal, de nem találsz hibátlant! S4, i5,Lumia920 (ezeket használtam) és folytathatnám. Ez a mai trend. Kidobnak hamar egy készüléket,mert kell a piac. Utólag pedig javítgatnak szoftveresen, toldozgatnak-foltozgatnak a fizikai hibásakat pedig szervizelik. Szerintem ez bele van kalkulálva egy megjelenéskor a gyártónál az árba. Ahogy folyamatosan javul egy termék, úgy megy le az ára. Kevesebb hiba, kevesebb a gyártó költsége is. Nyilván nem csak ezért, de ez is benne van picit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest