Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markandor001
újonc
Én letöltöttem azt az ÚJ NVIDIA-s illesztőket meg mindent és azok után viszont SOKKAL jobb lett a DOOM. Előtte: Késett az egér, a kép és még laggolt is. Utána: Max felbontáson futott akadás nélkül, szuper gyorsan pörgött a játék és észre vettem, hogy ISZONYÚ JÓ ( legalábbis az én szemszögemből ). Szerintem nem minden nap gyártanak ilyen jó darálós arena shooter-t ahol a finish off-ok még multi-ban is működnek, átalakulhatsz démonokká, és közben megy a heavy metal. (Azt viszont nem értem hogy a STEAM community-n miért szidják a DOOM-ot.)
-
wattafaka
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Sosem az, kivéve ha az előző gallyra vágja a gépet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
359.06 óta nem frissítettem, kár kísérletezni azért az esetleges +1 fps-ért az "optimalizáció" miatt. Ami egyébként legtöbbször egyetlen plusz sor a kódban.
-
pipo112
őstag
kíváncsi vagyok ugyan milyen lassulásokat javít a 600-as szériában meg mely játékok lehetnek azok amikben ez előfordul , mind1 telepítem hátha lesz valami placebóm cagy tényleg javít majd és gyorsul egy kicsit a 680-am

-
jorgoszka
tag
Kevesebb, mint egy hónap a végleges verzió.
A Hotfix driverért pedig dicséret jár a zöldeknek. -
Puma K
nagyúr
352.86 van fent GTX760 mellett. A játék szépen fut, viszont ez a multi elég gyér lett... maradjanak csak a single player résznél. Ennek a játéknak sem kell erőltetni a multit.
-
kalozhun100
őstag
GE nem találja ezt a frissítést.
-
Hegasus
senior tag
nem úgy volt, hogy GE és account kell a legújabb driverekhez?! mert a honlapon még mindig tizedesjegyenként látom a drivereket, vagy ezt később "vezetik" be?!
-
erer1000
őstag
uuu a '93-ashoz? *-*
-
Trailblazer
veterán
Tehát nem életbevágó frissíteni ezúttal. Ugorgyunk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)