- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Mr.Csizmás:] Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=MrLF=-
senior tag
Cserélhető aksi
újra terjedhetne a telefonoknál is!
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . ; . /e/OS is a complete, fully “deGoogled”, mobile ecosystem . ; . The world’s most repairable phone Fairphone 4 scores a perfect 10/10 from iFixit.
-
GeryFlash
addikt
Nagyon szimpatikus de nem lesz olcsó az biztos.
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
-
Graphics
Jómunkásember
Mivel a Fujitsu már egy jó ideje az üzleti szegmensre, ipari felhasználásra, orvosi piacra lő, így az ára is ehhez mérten drága.
Céleszközként veszik, tényleges munkára.
Korrekt masinák, mi is sok Fujitsut használnunk, tényleg strapabírók, sok nyúzást elviselnek.
Honda - The power of dreams
-
hroberto
addikt
Nekem ez jó lenne a T300 Chi utódjának, főleg ha tényleg jó lesz az üzemideje. Mert sajnos az Asus ebben nem domborít.
Meglátjuk az árát, attól azért sok minden függ.Xiaomi 12X, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R
-
tibaimp
veterán
Ezek a soc egységek, amiket itt felsoroltak nem Atom alapúak, ugye?
szerk: közben utána is néztem.....Az árukat elnézve nem az....
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Robert07
aktív tag
Nem tudom, én nem rég cseréltem az SP3-at egy Dell 5285-re, és nem tudom, hogy ki venne ilyet mondjuk egy olyan Dell, vagy akár egy újabb SP helyett. Az Y-os processzor és aktív hűtés hiánya miatt ebben sem lesz túl sok értelme az i7-nek. Az üzemidő pedig ugyanaz, mert az U-s processzorok is leveszik az órajelet idle-ben.
-
t72killer
titán
Általánosságban nem vagyok elájulva a windowsoktól, tabletre méginkább droidot tudnék magamnak elképzelni. Egyáltalán végignézve a progijaimon, nemigen van, amire ne lenne tuti megoldás egy nagyonmax 450EUR-s droidon.
[ Szerkesztve ]
"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
-
tibaimp
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Stylistic család új, V727-es tagja passzív hűtésű, magnéziumból készült, strapabíró házzal rendelkezik.
- Gamer PC számítógép, belépő szint, Ryzen 5 1600/GTX1660S/16G/240G/1T/700W
- Celsius H710 15.6" HD+, i7-2720QM, Quadro 1000M 8GB, 256GB SSD, DVD író, gar
- Samsung Galaxy S8 Telenoros szép állapot!
- HP Elitebook 840 G6 27% ÁFA, 14 FHD IPS, i5-8365U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, gar
- ZBook 17 G3 27%, 17.3" FHD IPS érintő i7-6820HQ, Quadro M3000M, 16GB, 512GB NVMe, gar
Állásajánlatok
Cég: The IT Solutions B.V.
Város: Debrecen
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest