- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hamarabb hozza készülő csúcs-node-ját a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodSied
csendes tag
Játszottál ezzel egyáltalán ? Mert ez a komment alapján 5 percet se.
Javaslom mielőtt anyaznal egy játékot próbáld is ki előtte.
Még cauldronba történő belépéskor sincs töltés . Mint minden open world rpg-ben főleg akkor tölt amikor táborok között ugralsz, de máshol nem nagyon van töltés.Ilyen logika alapján a Witcher 3 egy rail shooter ?

Remélem jó lesz pcn is
Volt lehetőségem kipróbálni konzolon
4K HDR Lenne a legjobb pcn
Most vettem pont tévét -
Darth_Revan
veterán
Játszottál ezzel egyáltalán ? Mert ez a komment alapján 5 percet se.
Javaslom mielőtt anyaznal egy játékot próbáld is ki előtte.
Még cauldronba történő belépéskor sincs töltés . Mint minden open world rpg-ben főleg akkor tölt amikor táborok között ugralsz, de máshol nem nagyon van töltés.Ilyen logika alapján a Witcher 3 egy rail shooter ?

-
Rodi 4.80
senior tag
Évek óta ezzel az aránnyal (21/9) játszok. Olyan, mint anno a Chokito volt: ronda és finom. Egyébként majd' minden modern játékban választható már (ha máshogy nem is, akkor a monitor natív felbontásaként), ha pedig nem, akkor a konfig fájlokat írogatja át az ember (még a Need For Speed Underground-ra is rá lehet erőszakolni!
)
Előnye, hogy nem kell neki olyan irdatlan erőforrás, mint a 4K-nak, mert ott aztán minden hardver bebutul.
Hogy a témához ne csak vargabetűkkel kapcsolódjak. Kb. ez volt az egyetlen játék, ami miatt PS4-et akartam venni. Imádom az igényes open world címeket. Hajrá-hajrá, jelenjen meg időben!"Imádom az igényes open world címeket."
Bocs, ez egy igényes, de nem igazi open world cím. Ügyesen egybefűzött pályák, szuper átvezetőkkel és töltőképekkel. Ebből a PS hardverből kihozták a maximumot, le a kalappal, de ha ez open world, akkor a pl. a Rockstar játékok mik? -
Rodi 4.80
senior tag
Évek óta WQHD 21:9 2560x1080 monitort használok én is játékra, minden játéknál működik ami ez utóbbi 4-5 évben kijött, már nem is állnék vissza a 16:9-re. Bár a konzoloknál is inkább ez lenne elérhető, mint a 4k...
-
errorcode06
őstag
Na ilyen 21:9-es monitorom sem lesz.

-
Hopkins95
addikt
Évek óta ezzel az aránnyal (21/9) játszok. Olyan, mint anno a Chokito volt: ronda és finom. Egyébként majd' minden modern játékban választható már (ha máshogy nem is, akkor a monitor natív felbontásaként), ha pedig nem, akkor a konfig fájlokat írogatja át az ember (még a Need For Speed Underground-ra is rá lehet erőszakolni!
)
Előnye, hogy nem kell neki olyan irdatlan erőforrás, mint a 4K-nak, mert ott aztán minden hardver bebutul.
Hogy a témához ne csak vargabetűkkel kapcsolódjak. Kb. ez volt az egyetlen játék, ami miatt PS4-et akartam venni. Imádom az igényes open world címeket. Hajrá-hajrá, jelenjen meg időben!+++1
!Ugyanezt hangoztatom én is mindenhol, hogy 21:9 szerintem sokkal élvezetesebb mind filmek, mind játékok alatt, mint a 4K, ráadásul kevesebb erőforrással beéri. Én Vega 56-al hajtom a 3440x1440-es monitorom és napi szinten multizom rajta.
Ezt a képet amúgy éppen én osztottam meg a másik topikban a hír alatt, redditre már akkor valaki kicsempészte!

-
muxi-muxi
senior tag
Milyen monitorod van?
LG 34UM95-P
-
errorcode06
őstag
)
Hogy a témához ne csak vargabetűkkel kapcsolódjak. Kb. ez volt az egyetlen játék, ami miatt PS4-et akartam venni. Imádom az igényes open world címeket. Hajrá-hajrá, jelenjen meg időben!Milyen monitorod van?
-
muxi-muxi
senior tag
)
Hogy a témához ne csak vargabetűkkel kapcsolódjak. Kb. ez volt az egyetlen játék, ami miatt PS4-et akartam venni. Imádom az igényes open world címeket. Hajrá-hajrá, jelenjen meg időben! -
GodGamer5
addikt
Azért vicces, hogy marketing szempontból, még mindig valami világmegváltó feature a 21:9, holott már évek óta alapnak kéne, hogy legyen.
A játék ettől függetlenül pofásan néz ki.
-
myckey
veterán
-
ted_tris
tag
-
AxBattler
félisten
21:9-es képaránnyal megtámogatva nem lesznek rosszak ezek a Sony címek!
-
myckey
veterán
-
Kanczy
veterán
Hát ez még mindig (már megint?) gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPad 9 64GB 93% (3 Hónap Garancia)
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Apple IPhone 13 Pro Max, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Sulikezdésre! Microsoft Surface Laptop 4 AMD Ryzen 4680U 16GB 256GB 2.2K IPS TOUCHSCREEN 1 évgar
- BOMBA ÁRON ELADÓ! HP Elitebook 1040 G9 tipusú laptop i5-1245U, 16 GRAM, 256 GB NVME SSD, Intel Iris

Volt lehetőségem kipróbálni konzolon
Most vettem pont tévét

!