Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyga
senior tag
valaki tudja hogy sata vagy ide winyó van benne vagy ez itt direkt usbs megoldás?
-
Alpi
tag
Olvastam, hogy csak november elején jön, de esetleg valaki találkozott már vele boltokban, vagy hallott már róla valamit? Vajon mennyibe fog kerülni??? Várom már nagyon.
-
v.tom
őstag
Nem igazán erről van szo. Ha egy samsung gyár létesulne pl. németországban, ugyanazt a minőséget kapnád, mint akkor, ha ténylegesen egy koreai vagy kínai gyárban készulnének a dolgok. Mindössze annyi lenne a kulönbség, hogy ha németországban gyártanák a cuccost, akkor sokkal drágább lenne minden, mert ugye a két országban a bérezés nem igazán emlegethető egy lapon, és ezt a kulönbséget nekunk kellene megfizetni. Ez a felállás más tészta, mint pl egy echte kínai gagyi cipő, vagy egy nike koppintás "niké" márkájú cucc. Azok szarok. De viszont ebben az esetben arrol van szo, hogy egyszerűen ott van a gyár.
(Egyébként nem igazán értem, hogy miért döntöttél a szeme állása alapján. Lehetett volna a csaj akár japán is.)[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
egyébként a kínai cuccokról annyit, hogy a műszaki cikkek 90%-a made in china... csak kínai cuccból is 2fajtát lehet megkülönböztetni: a nagyonolcsó gagyit (amit az olcsó munkaerő megcsinál szutyok anyagból fillérekért...) és a drágább, minőségi kínait... (mert ilyen is van ám) kapsz te 20ezer fölött is kínai bőrcipőt, ami tényleg bőr és nem szakad le a lábadról folyamatos használattal évek alatt sem... én úgy vagyok vele, hogy a márka különbözteti meg a termékeket, nem az, hogy hol szerelik össze... a sangtek meg hasonló márkáktól tartózkodom és maradok inkább a neveseknél... eddig nem volt még problémám semmivel... pl megnézhetsz egy pioneer cuccot is: made in canada/assembled in china...
-
Balage76
senior tag
Menni fog.
Egészen egyszerű erre a magyarázat:
Ez a megoldás nem arra épül, hogy van egy klasszikus 2,5" vagy 1,8" merevlemez, amit beleteszel egy átlagos külső házba. Itt a külső ház vezérlő elektronikája a vinyón van, a drive egyből az USB felületre dolgozik, nem pedig a drive adatbusz - sata csatoló - sata/usb konverter - usb felület megoldással éri el a "külvilágot". Ezzel komoly (USB környezetben komolynak számító) áramfelvételt lehet megspórolni, így garantálható, hogy egy USBről is menni fog. Emellett helyet is lehet spórolni, így az egész szerkezet kb 2 cm-rel rövidebb mint a jelenlegi külső házak.November elején itt lesznek versenyképes áron, de árletörés nem lesz.
Ja és az S1 miniből egyenlőre csak 120GB-os változat lesz, kb a 250Gb-os 2,5"-os árának megfelelően. Bankkártya méret, kb 1 cm vastagsággal és kb 20MB/sec adatátvitellel.
[ Szerkesztve ]
-
^Clown
addikt
Hajrá Samu, vedd fel a versenyt a WD-vel, és szorítsd le az árakat
-
ByB
addikt
Eléggé hasonlít egy nem régi koncepcióra...
-
Typhoon47
senior tag
aranyos kis vincsik, de ronda nő.
ezért nem is veszek -
Anubis_9
addikt
Egy 2,5 hüvelykes fekete 500 GB-osra beruháznék...
-
Devid_81
félisten
Bocsi nem jártam utána!Nekem a szemei állása alapján kellett döntsek!
ui le vok szavazva, vegyük csak az olcsó cuccost, tegyük tönkre a gazdaságot,engedjünk be mindenkit mindenhova és bomlasszunk belülről!
Szerk : csak megjegyeztem, hogy minden onnan jön semmi extra.
Nekem jó a Kínai zokni és cipő póló stb. is legalább sűrűbben veszek másikat mert könnyebben tönkre megy[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Először megijedtem mikor a csajra néztem.
Tooom sokan vannak a kis Kínaiak de , hogy már lassan az összes műszaki cucc tőlük jön... -
Talán a nagyobbakat nem célszerű hordozni magadnál. Itt a háttérben a legnagyobb az amit egy kicsit nehézkesen ugyan de még lehet hordozhatónak nevezni.
De még a legelső vincsit is lehetett hordozni. Lásd IBM RAMAC KÉP I Wiki-n 1956-ból 5mb kapacítással 1200rpm, 50 lemezes (azthiszem) és mindössze egy tonnát nyom.
Tehát a kérdésedre a válasz: Nincs olyan HDD amelyet ne lehetne hordozni. (legfeljebb valami nagyobb emelővel)[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
A kérdés az, hogy milyen áron és garantálják-e mint a WD, hogy egy USB-csatiról is megy a 2,5"-os.
-
simonzé
addikt
Van olyan merevlemez amelyik nem hordozható?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kis mérettel és gazdag színválasztékkal büszkélkedhetnek az új termékek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Mobil flották
- Kompakt vízhűtés
- Windows 10
- Záporoznak az iPhone 17 Pro és Air képek
- További aktív témák...