Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ezért arra az 1.4cm kíváncsi lennék.Pont most vennék egy ilyet.Hát akkor várunk
-
TBMC
addikt
szepen kivitelezett termek
asus
-
pottyantós
aktív tag
Szép ez az Asus, szívesen látnám az asztalon!
-
menalcas
őstag
Nagyon igényes a szálcsiszolt házas Asus
-
Zeratul
addikt
Asus nem gyárt optikát csak átmatricáz, szvsz vagy Samsung vagy Lite-On belet takar majd a slim író is.
-
Krix
őstag
Volt egy felesleges notebook dvd íróm amihez ebayen vettem egy USB-s házat. Kemény 1$ körül volt az ára. Most lemértem és voálá éppen 14 mm. Ja, és ez két éve volt kb. Azóta hatalmasat fejlődött az iparág.
Na, jó biztos maradt Asuséknál egy raktárnyi notebook író és csak ki akarják szórni. Miért nem adnak ki slot-in meghajtót ebben a vékonyságban? Na, az szépen mutatna az asztalon.
Ilyen slim meghajtók egyébként 20$ körül vannak a neten, nem egy ökör ára.
A Plextornak már csak az ára Plextor. Évek óta más cégek termékeit matricázzák át és adják el saját néven.
Nekem van még itthon egy PX-760A-s, ez az egyik utolsó szériából való amit még tényleg a Plextor gyártott. Sajnos már csak olvasni tud, éppen kibírta a 2 éves garanciát, aztán elkezdte elrontani a lemezek végét. Alig írtam vele lemezt, valószínűleg kifoghattam egy gyengébb példányt.
-
Gabboo
tag
válasz
szombatitomi #8 üzenetére
Az Asus nekem is "bejövős", csak tényleg kérdéses a minőség.
-
szombatitomi
senior tag
Az Asus írója szerintem nagyon szép.
-
Silentfrog
veterán
Azért a plextor sem a legolcsobb iro,20k körül van.
nekem soha sem az iroval van a bajom,inkább a lemezzel.
Vannak olyan 6 éves dvd lemezeim ami tökéletesen visszaolvas bármi,és van olyan 2 éves amit teljesen hulladék.
Mokás,hogy a 6 éves fortis lemez mind jo.
Pedig nem egy nagy márka. -
lujó55
addikt
Egy a lényeg: ha külső íróról van szó, akkor nálam csak Plextor!
Szép az Asus, de nem merném az emlékeimet vele archiválni. -
gfefe
őstag
A baj csak az, hogy lesz 20 ropi az ára vagy több....
Ennyiért pedig már bocs jön adattárolásra egy terrás vinyó ami 25E ből simán meg van....
(még ha tápcsatlakozó is kell hozzá akkor is jobban megéri...) -
Mercutio_
félisten
Kérdés milyen minőségben ír majd az asus cucc egy bevált asztalihoz (pl. Optiarc 72xx széria)
-
pincehely
addikt
Hát igen, egy ilyet, mint Asus már szívesen kipakolnék az asztalomra, főleg, mióta száműztem az ODD-t a gépből.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Apricorn és az Asus elegáns megoldásokkal egészíti ki a piacot.
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest