Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Ezek az árak... noname hülyeségek is ötszáz körül nyitnak.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
Neurotoxin
őstag
Egyetértek a fanyalgással, 2 év, belassulnak, nem jön frissítés és a kutyának sem kellenek. Utána pedig bekerül a fiók mélyére..előtte pedig kiadtál közel ~500e Forintot. Őrület!
Az IT café-n pedig ott a hír, hogy "A gazdaság lassul, a csúcsmobilok iránti igény pörög"...
[ Szerkesztve ]
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
joey04
titán
a kamera semmi kiemelkedő, az üzemidő meg csalódás. de legalább drága.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Zsoleszhun
addikt
Ilyen áron bukásra van ítélve, most a 256GB-os S22Ultra 370Ft akciózva ajándék galaxy buds pro-val...
#2 Neurotoxin true
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Alogonomus
őstag
Amennyiben a Nokia nyitóárak nevetségesek, akkor ez az ár gyalázat.
S22 Ultra ennél olcsóbban kapható, és az nem csak több paraméterében jobb, mint amennyiben gyengébb, de arra nyugodtabban is ad ki az ember ~420-450 ezret, mert várhatóan hosszú évekig létezni fog még a Samsung, és érkezik majd a telefonra a frissítés. A Honor önálló márkaként történt "megszületését" nézve viszont ez messze nem annyira biztos. Amilyen gyorsan döntött a politika, és lépett az önkormányzat a cég gründolása ügyében, ugyanolyan gyorsan vége is szakadhat a Honor történetének.
Pedig egy ilyen árkategóriájú telefont már több évre vesznek, és több év múlva is szeretnének támogatást kapni hozzá. -
Graphics
Jómunkásember
Valahogy egy Honorert nem adnék ennyit.
Teljesen más terméket vettem pár hete, közel fele ennyiért, arra azt mondom megérte, de eszembe nem jutna 200 ezer felett kiadni telefonra.
[ Szerkesztve ]
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
-
Kamerában picit számomra csalódás, igaz ebben az Ultimate lesz a nagyágyú, de kezdek abban is kételkedni.
Mi 11 ultrát, egyszerűen nem tudja semmi meglépni.Pici hiba a tesztben.:
A főkamera 50 megapixeles adata még közös, ám az első oszlopban a Honor a P50-nél apróbb, 1/1,56”-es Sony szenzorral szállít képeket,A p50 pro-ban is ekkora szenzor van.
Sony Xperia 1 Mark V
-
Persie12
tag
válasz
Zsoleszhun #4 üzenetére
Szia! Azt meg tudod mondani hogy hol árulják ennyiért?
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
pontyos
senior tag
Röhej ára van... Egy 100assal olcsóbban biztosan jobban fogyna
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Elit3Zotya #7 üzenetére
Köszönöm, hogy jelezted!
-
bigmasterg
addikt
Az a baj, hogy a Honor név még nem cseng olyan jól.
A Huawei már ott volt a tiltás előtt hogy eléri a prémium szegmenst és most a Honronál azt hiszik, hogy ugyanonnan folytathatják.1-2 év építkezés, kicsit alacsonyabb árakkal nem ártana a Honornak sem, hogy megszokják és megszeressék az emberek.
Eladó Certina DS Podium Big Size
-
bigmasterg
addikt
Samsung.com
[link]
+ erre még lehet 10%-os kupon(okat) rakni.Viszont most buds pro akciót nem látok itt, pár napja lejárt, de akkor készülék beszámítási akció is volt.
szerk.:
A sima samsung fizikai boltokban meg 100ezer ft kedvezményt adnak készülék beszámítás esetén és itt is él a -15% 300ezer ft felett.[ Szerkesztve ]
Eladó Certina DS Podium Big Size
-
janeszgol
félisten
Jó telefon, szimpatikus. Igaz az SoC lehetne jobban hűtött vagy valami takarékosabb picit.
Ugyan ez SD870-el 200-250 ezerért instant buy lenne nálam.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
Alfred88
tag
Az a kamera bevagas... joistengyerele
500k ... Köszi nem
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Zsoleszhun #15 üzenetére
Ha otthon lennék, már venném is
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
h4h01
senior tag
válasz
Zsoleszhun #15 üzenetére
Igeen, meg még eladod a kocsi alól a kerekeket és még 250-nel olcsóbb..
Nem tudom mennyire releváns egy majdnem 4 hónapja piacon lévő telefon "összekuponozott" árát összehasonlítani egy most piacra lépő telefonéval..A samu nyitóára hivatalosan 489.990 Ft volt, a honor 20 ropival olcsóbban nyit. Az, hogy akárki hogy könyörgi, vonja össze, többszörözi a kuponokat, az szerintem egy másik kérdés..Hivatalos nyitóárat a nyitóárral..
Továbbra is tetszik a telefon, szívesen használnám! Ez a kijelző/előlap arány azért még mindig brutál. Külön öröm a 3d-s arcazonosítás! A huawei-jel közös jellemzőket - a szoftvert tekintve - személy szerint pozitívnak tartom, meg úgy igazából a cikk hangvételével sem értek egyet annyira..Most miért kéne minden áron a huawei-jel szembemennie a honornak? Azé, hogy még a huawei-t szerető felhasználók se találják meg ebben a telefonban a számításaikat, vagy kevésbé legyen ismerős nekik? Hülyék lennének szerintem..A szoftver maga jó és gyors gondolom, most az, hogy ez igazából egy EMUI, én pont örülök neki..Fotókat nézve, ennél kb. nem kell jobb, mindenre is elég, főleg nekem..Egyedül az akksi méretéért és a melegedésért kár egy picit, de az meg részben a qualcomm és a pöpec samu node sara..Akksi időért meg kárpótol a 100w-os adapter, ami ugye bent van a dobozban, a kábel és a tok mellett khm...
[ Szerkesztve ]
-
"Hivatalos nyitóárat a nyitóárral.."
Szerintem az számít, hogy éppen mennyibe kerül, elvégre ha "most" veszek telefont, akkor nem fogom a Honort választani csak azért, mert a Samsung korábban drágább volt... Legközelebb induljon egyidőben vele vagy olcsóbban vagy nemtom.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
h4h01
senior tag
Én értelek, de ezt így nem lehet kijelenteni, hogy a samu 370, ez meg 470!! Azért mert most pont olyan a csillagállás és a samunál a fejetlenség, hogy meglehet csinálni ezt a kuponozgatást, meg összevonni 3 kupont ez marhára nem biztos, hogy a jövő héten is működni fog..
De ilyen erővel, akkor vonjuk le az ajándék órát a honor árából és akkor máris 380..szinte egy árba van a kettő nem???Meg a samuhoz kalkuláld hozzá a töltőt, meg a tokot..Ezért mondom, hogy ezekkel az ideiglenes akciókkal, kedvezményekkel nehéz összevonni a kettőnek az árát..
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Szerintem nem megy úgy az eladás ahogy várták, harmadik hete van kuponozós akció a samsungnál (mindig egy pici változtatással), ha vinnék akkor már biztos lelőtték volna.
Én örülnék, ha a honornál is lenne ilyen de addig biztosan nem tud labdába rúgni a samsung mellett¯\_(ツ)_/¯
-
h4h01
senior tag
válasz
Zsoleszhun #21 üzenetére
Nem látok bele, legyen így..Csak majd az aprón is jusson eszébe az eladóknak, hogy nem 490-ért vették
Az meg majd a jövő zenéje, hogy hogyan fog mérséklődni ennek a konkrét honornak az ára, milyen kedvezmények lesznek stb..
A #20-as hsz végén az *összevetni szót szerettem volna
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Azert erdemes megnezni a GPU teszteredmenyeket. Mennyivel lemarad az Exys Samu.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
klaya86
senior tag
Ízig-vérig csúcstelefon, ennek megfelelő árazással. Kár ezen sírni. A dizájn szintén ízlés kérdése. Nekem nincs bajom a hátlappal, legalább egyedi. Viszont amit nem tudnék megszokni, az a kapszula a kijelzőben. Marha zavaró. Volt Huaweiem, Honorom. Teljesen frankó rendszerük van. Mellé brutál gyors töltés, komoly kamera rendszer, kifogástalan kijelző stb ... Nincs ezzel baj, jó telefon. Szívesen látnék tőlük egy elérhető árú felső /felső középkategóriás cuccot ilyen 250 környékén.
-
SkyLine3000
addikt
Az a kamerasziget hányinger... Én nem tudom, de ezek a "dizájnerek" nem tanulnak esztétikát, nem ismerik a szimmetriát, stb?? Egy kijelző legyen már szögletes, minden szartól mentes! Okádék az összes ilyen és hasonló telefon! Inkább ne legyen telefonom, de soha a büdös életben nem vennék ilyen rusnyaságokat. Azok az árak meg... Nevetséges, hogy egy valamire való telefon, amivel lehet telefonálni, böngetni, lőni pár képet, legalább 150-200 ropi. Nevetséges ez az egész telefonipar. Már nem, olvasok el egy tesztet sem. Ránézek a képekre és elmegy a kedvem az egésztől.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
SkyLine3000 #27 üzenetére
Anno a Nokia hasonló méretű és küllemű megoldása láttán is ez volt az érzésed?
[ Szerkesztve ]
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
-
bigmasterg
addikt
Igazából mindkettőtöknek igaza van.
Átlag vásárló nem fog utána nyomozni és kuponokat vadászni, hanem bemegy(akar virtuálisan) valamelyik nagy boltba, vagy szolgáltatóhoz és megveszi. De ugyanakkor az nem fogja meghatni, hogy mennyi volt fél éve a készülék ára, hanem azt nézi, hogy most melyiket tudja olcsóbban megvenni.
De a kuponozástól függetlenül is csökkent a Samsung ára.Na ezért nem szeretek átlag Android telefont megjelenés körül vásárolni, viszont iPhone-t igazából minél közelebb a megjelenéshez érdemes, úgysem csökken az ára 1évig.
Azt kell mondjam, hogy az Apple okosabban áraz.Eladó Certina DS Podium Big Size
-
Aryon87
félisten
Végre a várva várt teszt. Köszönöm
Az ára mai viszonylatban nem épp kellemes, de a többi se indított olcsón.
Számomra nem is kérdés, hogy mi lesz a P40Pro-m utódja jövöre..
Felhasználói tapasztalatokat kíváncsian várom + fotókatHuawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Nem zavaró. Pláne ha bekapcsolod a szoftveres "kávát". Észre se veszed utána
P40Pro-n 2 éve van így nekem. És sokkal jobb a kapszula az arcazonosító szenzorok miatt, mert ez legalább vaksötétben is felold pikkpakk, míg a kameralyukas verziók nem képesek erre.Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
klaya86
senior tag
Gondolom milyen esztétikus lehet, ha az a kamu káva be van kapcsolva. Alul 2 mm, felül meg majd 1 cm 😃 anno a csepp alakú notchnál próbáltam ki, baromi asszimetrikus a kijelző, ha a notch el volt tüntetve. Elhiszem, hogy baromi jól működik sötétben is a feloldás stb... De én simán beáldoznám, ha cserébe egy pici kamera lyuk lenne.
-
Aryon87
félisten
Nincs 1cm. Az a Samunal jellemzo inkabb, mivel a lyuk joval lejjebb van.
Menj be egy boltba, keresd meg a P40Pro-t es nezd meg.
A tartalom marad, nem veszel eszre semmit az egeszbol.
Majd lefotozom nappal hogy lasd akar foto formajaban.[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet. Jó telefon lett,az ára majd lejjebb megy.
A jövő most van
-
Hallosz
senior tag
Lehet, hogy csak nekem hiányzik, de szívesen megtudnám, hogy térerőben mennyire felkészült egy-egy telefon. Gondolok itt arra, hogy egy pontosan ismert, kevésbé lefedett területen miként viselkednek a készülékek.
Mert lakni, muszáj.
-
7Heads Drago
veterán
Ez így nokedli. Pedig az emlegetett Honor 6-al kezdtem én is ezt a vonalat.
Ennyi pénzt csak iPhonera érdemes kiadni ha van rá. Samsungokon is csak nevetni lehet.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Érdekelne hogy szerinted melyik telo a szimmetrikus?
Az emberi arc se az.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Alogonomus #5 üzenetére
Ezt kihagytad: a SOC-ja meg gyengébb, és ritka lassan tölt cserébe.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
bigmasterg #11 üzenetére
Sajnos a szoftveres háttér+Leica sincs most itt. Az ára meg úgy fog zuhanni, mint a gerely.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
amivel lehet telefonálni, böngetni, lőni pár képet,
erre egyébként miért nem felel meg egy random 50ezres droidos telefon? -
Doki42
őstag
Szép szép, de nem tartós … support…
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcskategóriában a Honor végre leteszi a névjegyét, de biztos, hogy teljesen független?
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest