Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Kirin 710-es chipsettel, 91%-os kijelző/előlap aránnyal, kettős hátlapi kamerával ,4 GB RAM 64 GB-os háttérárral 99 990 forintos bruttó áron került a boltok polcaira
Én a Honor Play-t(ami sokkal erősebb,sokkal erősebb hardverű,szebb a kijelzője) alig 20ezerrel vettem drágábban...Egyedül talán a kamerája jobb a Honor Play-nél a 8X...ez a készülék kb. olyan 60-70ezres árfekvésen lenne jó áron...kicsit túlárazták középkategóriához képestXiaomi 12T Pro+Galaxy Watch 4 Classic//Asus TUF Gaming A15 FA506IC//Asus Vivobook Flip14//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
marcee
addikt
Érdekes játék: vedd meg elsők között a 300€-os telefont, teszteld, készíts róla videót, reklámozd min. három percben, de úgy, hogy a fél világ megértse (hátha jól sikerül tényleg), ha te leszel a legjobb, nyerhetsz egy 59€-os kiegészítőt. Kihagyhatatlan ajánlat nahh!
Nekem valamiért úgy rémlett, hogy a 128-as lesz 100e, a kisebbik meg ~90e. Minedegy, így is, úgy is gyengébb ajánlat egy Max 3-nál.
szerk: rosszul emlékeztem, 100 és 115e volt a korábbi hírben is, akkor meg már inkább a Poco...[ Szerkesztve ]
\m/
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nemrég bemutatkozott Honor 8X mától megvehető Magyarországon is. Aki pedig így dönt, rögtön részt is vehet egy nyereményjátékban.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdasági hírek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI internet
- Jövedelem
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest