jó a csaj
illetve kár a túlmelegedésért.
szívesen vásároltam volna egy ilyet amikor 115-re lemegy az ára, de így már nem biztos
[ Szerkesztve ]
jó a csaj
illetve kár a túlmelegedésért.
szívesen vásároltam volna egy ilyet amikor 115-re lemegy az ára, de így már nem biztos
[ Szerkesztve ]
150 ezerért ez jó vétel?
A Redmi 5-ös, na, az jó vétel...
[ Szerkesztve ]
Wifi hatótávot, gps pontosságot is jó lett volna mérni, így az adatkommunikációs rész csak a speckók felsorolása - amit a dobozról is elolvashatok.
Üzemidőre meg jó lenne egy szabványosított módszer, adott fényerőn, adott progikkal - hogy összehasonlíthatók legyenek a telók.
"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
Kategóriáján belül. Amúgy a a Redmi is nevetségesen drága egy jó kis Blaupunkt telóhoz képest
Apropó, hány év szoftveres támogatás/mennyi droid főverzió jár ezekre? (Mondom ezt úgy, hogy a 2éves S7e-mre mostanában várom az Oreo-frissítést)
Honor 8-ból kiindulva egy év. Szánalmas ez a gyártó.
Tekintve, hogy a droid az új windows, biztonsági frissítések nélkül ez így kuka... Megaztán a funkcionális frissítések se jönnek rosszul ebben a rohanó világban.
Köszönjük a tesztet!
Annyi megjegyzést tennék, hogy ha ez ajánlott, akkor a Honor V10 különösen ajánlottat érdemelt volna (mondjuk nekem ez nem újdonság, 4 hónapja vagyok V10 tulajdonos). Ráadásul azt nem sokkal többért meg lehet venni tudtommal. Néha nem értem teljesen az értékeléseket (egymáshoz viszonyítva sem), de ez legyen az én bajom.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
Kihagyom. Pontosabban, színjátszós fényözön jobban mutatna a kijelzőn mint a hátlapon.
Ez a külső a gyártó országában bizonyára népszerű, ám ebben a majdnem európai országban bazárinak tartom.
Minőségi lakáscsere 1/2 millióből. Érdekel?
Nem 6.0-val jelent meg? 2 főverzióváltást megélt, ezen kívül biztonsági frissítések is mennek rá, vagy nem?
Inkább a Honor View 10 szerintem mint ez.
[ Szerkesztve ]
A térerő legyen veled ! Honor 8+ Meizu Pro 6 Plus
Múlt héten volt hír, hogy a Huawei le akarja tiltani a készülékek rootolását, ha ezt ki akarják terjeszteni a Honor készülékekre is akkor én biztosan nem fogok tőlük készüléket vásárolni.
___"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban.___________ _______________Idővel rájössz, hogy ő ezt élvezi."________________________
őőő..ajánlott gyenge kijelzővel,kamerával és akkuidővel? és még melegszik is..
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
+kérdéses szoftveres támogatással, kínából...
De színes a hátlap és még notch is van, mindent tud, ami idén számít
Ajánlott
4-5 óra kijelzőidő azért ennél többet vártam ez így nulla.
Pedig a P20-ban is ez az aksi van, de ott 7-9 óra közti.
[ Szerkesztve ]
tényleg, a noccs az trónf! (de legalább jack van, bár amilyen amilyen 1-2 honor/huawei hangja..)
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
biztos az én figyelmemet kerülte el, de nem olvastam, hogy lenne RAW fotózás!?
[ Szerkesztve ]
...
150-ért nem lehet normálisan látni napsütésben?
Jó vételnek tűnik....
A Honor View 10 is ajánlott plecsnit kapott holott szinte mindenben leveri a sima tizest. Szerintem is az az ajánlott ez meg a tetszett kategória.
A térerő legyen veled ! Honor 8+ Meizu Pro 6 Plus
Ennyit tudott 7éve az SGS2-m... (ha belepattintok egy új aksit, talán még most is tudja).
7-9 óra...?
Drágaszágom....
Amazonon elég baráti az ára: [link]
Asrock X370 Taichi - Ryzen 7 1800X -Corsair DDR4-3200C16 Vengeance LPX 16 GB (2 x 8 GB) - Coolermaster Masterliquid 240 - 250GB Samsung 960 Evo Nvme - GIGABYTE GV-N1080G1 GAMING-8GD - Netgear R7800 - Oneplus 6
Azzal jött. 8 már nem jött rá, tehát kapott egy főverzió frissítést és szia. Nem tudom biztonságiakkal hogy áll.
Ha a realitasokat nezzuk akkor ez egy kivalo ar-ertek aranyu telefon pont arra ko amire ki lett talalva. Ips panel megszokott ebben a kategoriaban, kamera teljesen jo arra amirr az emberek 90%a hasznalja kvazi kepeket loni instara, kinyomtatva se lesz vele semmi problema, nekem tecccik hogy az AI-val ilyen latvanyos a reszletesseget meg a kutya nem figyeli ha az osszkep megnyero de ha a valodagot akarod akkor ott a 24 mpixel AI nelkul aki profi fotokat akar assa el magat ha ezt telefonnal tenne meg. A tulmeleges viszont bajos foleg igy hogy mi lesz evek mulva....Dizájn az mindenkinel mas....Ha egy napot eros hasznalattal kibir a telo akkor az uzemidore sincs panasz.
Osszessegeben ezért az arert teljesen hozza az elvárhatót egyedul az a meleges zavaro meg az ujjlenyomatolvaso az mar megint mas teszta hogy ha egy oneplus 6al hasonlítjuk ossze ami 10essel dragabb de cserebe oled, 6/128g, stock android, nincs melegedes, hagyomanyosan egy erogep akkor nyomaba se er, honorek arra vartak ez lesz az ev felfedezetje de a oneplus csunyan ellopta a show-t ettol fuggetlenul megeri az arat
Nalam oneplus 6, xiaomi mi 8, honor 10 a sorrend a v10 picivel gyengebb teljesitmenyben
Az mondjuk erdekelne meddig kap frissitest!
Mindkét Sony-s oldal 199e-ért hozza be ha rá kattint az ember.
Shop.Builder - Mi arra gyúrunk, hogy Te izmos legyél!
Ne is foglalkozz a tényekkel, hogy a Honor 8 mindjárt 2 éves telefon és még rendszeresen kap frissítéseket, az idén is kapott már többször, májusban is és májusi biztonsági szinten van jelenleg. (Sok Samsung...stb. csúcstelefon régebbin áll.)
A korábbiakkal ellentétben úgy néz ki, hogy hamarosan jön rá az Oreo is: Link
Más butaságokra nem is reagálok inkább...
[ Szerkesztve ]
azon a szinten eleg nagy verseny van. jelenleg ott a G6, ott a Pixel (XL), ott a Nokia 8 akcioban, esetleg az s7.
most, hogy a huawei p20 ara elegge elszallt igy legalabb van valami ertelme, de korabban 50 euro kulonbseg volt a honor 9 es a huawei p10 kozott, annyival meg egyertelmuen jobb volt az utobbi, sot.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club. // Social justice in lagom amount.
A tény, hogy egy főverzió frissítést kapott. Dead, ennyi.
A Media Mark csak +5k, és az is megbízható. Sokkal inkább 165-ért az a Sony!
De 100 körül van már LG G6 is, szerintem még az is jobb, mint a Honor 10.
[ Szerkesztve ]
Nem csak a főverziós frissítés volt a kérdés, hanem a szoftveres támogatás is, az pedig kifogástalan, hiába nem (volt) csúcskategóriás készülék és mindjárt 2 éves, de jöhet még rá újabb főverzió is.
Ugyan ezt írom én is csak a kamera teszteknél. Kellene valami lehetőség az összehasonlításra is. Nagyon szegényesen tesztelik a telefonokat. Azt hiszem nem lesz H10(pedig gondoltam ez lesz a H8 utódja)de akkor marad még a H8 az Mi8 se megjelenéséig.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
Jön rá, mate8-ra jött h8 pedig ugyanaz a soc
Akkor már inkább egy OnePlus 6.
Én nagyon vártam ezt a mobilt H8 cserére amivel meg vagyok elégedve de így hogy átlagon aluli az aksi a fényerő és átlagon felüli a melegedése már egyáltalán nem nyerő sőt inkább nem akarom elhinni a közel 2 éves H8 után. Valaki írhatna aki már birtokolja a mobilt hogy tényleg létező valós gondok ezek. Amúgy jönnek a frissítések maguktól még a H8-ra de vajon meddig. Ez a One Plus 6 kezd érdekelni de még sosem volt a márkától telóm pedig egyre többen dícsérik remélem nem csak az ára miatt.
Így bújik marketingszöveg mögé a tény, hogy egy ideje az egyetlen előrelépés az, hogy a gyártó méltóztatik újabb szoftvert kiadni az ugyanolyan hardveres képességekkel megvert vasra. "Bónuszképp" néha eltűnik egy-két alapvető dolog, pl Jack...
Biztos, hogy nem fogom a Honor 8-at erre cserélni. Nem is értem, hogy miért nem tudnak Dual Aktív telefonokat csinálni mostanában...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Ellenben nem ugyanaz a fejlesztőcsapat. Nem úgy van, hogy egy pár ember dolgozik egy főverzión, és minden telefonra ők csinálják meg, hanem van egy csapat, akik H8-ra fejlesztenek, egy másik pedig Mate8-ra. Lassan már egyből ugorhatnák is át, és csinálhatnák rá a P-t (de nyilván nem fogják).
Darksiders84: Az ára miatt dicsérik legkevésbé már az OP6-ot szerintem Kezd felmenni náluk is az ár, de cserébe korrekt telefonokat csinálnak.
[ Szerkesztve ]
Ennyiért már inkább Samu S8 -at veszek.
Noccs
Kár érte.
10dBi DualBand WiFi antennák, raktárról ---> https://goo.gl/QAkqQm
Inkább egy Mi8
"Minden, aminek kezdete van véget is ér Neo."
Most hónap közepén ha jól emlékszem lesz valami új Honor mobil bemutatva ami nagyon különlegesen brutál lesz elvileg de azért kíváncsi leszek a Mate 20-ra is remélem kimarad a notch és az ujjlenyomatos gomb előről lehetne teljes kijelzős új forma.
Igen ,sajnos megy a parasztvakítás,eddig a kamerák számát növelték most meg jön az AI 😂 Igen (p20pro)egy 40megapixeles kép 5-7mb ahha😀 A méret és számmániások el is hiszik hogy a 40megapixeltől lesz jó egy kép. Kár a lézeres fókuszért,a dupla ledért és 150-ért mar lehetett volna benne optikai stabi is.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
Hát mit is írjak. Nekem se nyerte el egy-két pontban a tetszésem. Ez a két pont elég fontos, a kijelzőről és a kameráról van szó. Bár előbbivel még simán lehet élni így, de a kamera max közepes. Összességében a cikkből azt szűrtem le, hogy ez egy élhető készülék. Én ennyiért mindenesetre nem ezt venném szerintem.
Még valami: Alice nagyon csinos.
[ Szerkesztve ]
A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.