- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Nagyon kíváncsi leszek rá, mit tud (meg a két PC variáns is). Ha nem hozzák a megfelelő minőséget, és csorba esik az illúzión, ami a sarkalatos pontja az egész VR témának, akkor a saját létük értelme kérdőjeleződik meg.
Én anno. egy telefonos VR cuccot próbáltam ki, teljesen elmosódott valami volt a kép, de ennek ellenére valamiért mégis működött, megvolt az illúzió, hogy "belenézek" a telefon által leképezett világba.Fancy quote placeholder
-
Márton
nagyúr
Valószínű nem volt még pl. Htc Vive bemutatón és nem gondol bele ilyen gyorsaságú fejlődés mellett mi is várható pár éven belül.. Én is optimista vagyok.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
motown5l
senior tag
Nagy bukas lesz ez a VR.De nem csak ez.Hanem az osszes.Ugy mint a 3D tv
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Majd pár év múlva térjünk vissza rá szerintem...egyelőre felejtős
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
floratm
senior tag
válasz
Komplikato #39 üzenetére
Igen, láttam én is kinai gyártmányút...
De annyira azért nem sürgős hogy ráugorjak az első nevenincs generációra annak minden hibájával.
Azt ugyis megbánnám mert nemsokára jönne egy másik ami már használhatóbb lenne..
Szerintem csak idő és beinsulnak a kinaiak...az letv-nek már van... -
kovsol
titán
válasz
Komplikato #39 üzenetére
Demo lemez tartalma digitálisan is elérhető úgy tudom.
May the Force be with you!
-
Komplikato
veterán
Van már azt hiszem 350 USD árért kínai 4K VR cucc, csak hát a mozgáslekövetése, khmmm. Meg ugye a 60Hz képfrissítés is. Viszont szvsz ha a szemlekövetéses dolgot bevezetik és csak ott renderel részletesen ahova nézel egy mai jobb vas simán elvinné a 4K (2x2K) vagy 2x4K kijelzőt is. Ha jól emlékszem a Polaris ráadásul ezt már HW támogatja.
Más. Azért sokan idegesek, nem ok nélkül, hogy a PSVR USA verzió olcsóbb, az EU verzió drágább, de ennek ellenére volt pofájuk az USA verzió 18 demót tartalmazó lemezét az EU verzióban egy kemény 8 demós változatra cserélni. Ott is nagyon toppon vannak a marketingesek?
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
floratm
senior tag
Majd nemsokára a huaveo lenovo xiaomi stb nagy kinaiakmis kiadják a magukét, az biztos barátibb áron lesz....
Konzolom nincs és nem is lesz, de a pc monitorát szivesen lecserélném egy ilyen mozivászonra, nem számit h nem VR
-
Z10N
veterán
"startpisztolyt"
"illetve kisebb extrát egy demó lemezt"
Az utobbi mig igy is felemas megfogalmazas.
Inkabb: "illetve extrakent egy kisebb demo lemezt"A 90 Hz-t kivancsi leszek hogyan fogja birni a sima ps4
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
TESCO-Zsömle
félisten
Lesz 2560x1440 is, bár ppi-ben az se lesz előrébb sokkal. Viszont, ha ezek képesek lesznek klasszi HMD módban működni, abban lenne fantázia. Csak küldjenek ki eléd egy virtuális 100 colos fHD képet és csókolom. Mehet a muzi anélkül, hoty bárkit is zavarnál.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
sgery
őstag
Kíváncsi lennék egy tesztre már, hogy mennyire pixeles rajta a kép.
Mert nekem a Vive-on is az volt (pedig annak jobb a felbontása), nagy élmény meg minden, közeli dolgok egész jók voltak de annyira pixeles az egész, hogy bármennyire is valóságosnak tűnik, nem az
És az a baj, hiába lenne hozzá 4K-s kijelzőjük már, a gépük nem képes meghajtani aztMajd ha 4-8k-s kijelzővel kiadnak újra valamit, akkor újra veszek 1et
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
unrealnoise
senior tag
Jogos persze. De pl engem a mozgáskövetéses, szobában mászkálgatás nem is nagyon érdekel. A Kinect sem fogott meg, egyszer nem használtam, pedig volt Xbox 360-am, kettő is.
Engem a fotal VR érdekel elsősorban.
kontroller kézbe, majd azzal mászkálok, a headset meg a hardver dolgozzon közben és hitesse el, hogy ott vagyok és ahol.
Nekem autós cuccokhoz kellene elsősorban, de azért az sem lesz ám rossz, ha majd lesz 4K-s panel, adott esetben még könnyebb VR headsetekkel, mert akkor a saját hatalmas mozivásznadon, akár 2D-ben játszani vagy filmezni is hatalmas élmény lehet.
(A lényeg, hogy a sört nem szabad lerakni film közben.)
Úgy dicsérem ezt a vasat, hogy közben nincs is PS4-em.
, és az elmúlt két évben inkább PC-n játszottam.
Most agyalok egy PS4 Pro-n...Nem bánnám, ha a The Last Guardian kurva jó review-eket kapna, az meg tudna győzni, akkor már megérné a vas a többi pótlásra váró exkluzív miatt is... (Pl Uncvharted első három része megvolt PS3-ason), de a 4. ugye még nem, a The Last of Us anno kimaradt Xbox360-ra váltás miatt, meg mittudomén.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
Márton
nagyúr
válasz
unrealnoise #24 üzenetére
Igen lenne, ha abban nincs kompromisszum.
Jelen esetben igen sok a gyengeség, mivel mindent egyszerre akarnak ránkerőltetni.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
sting2
addikt
válasz
"Ennyi pénzért", ez egy baromi jó ár/érték arányú kiegészítő, pláne ha van már PS4-ed.
Tényleg jól összerakott, és megvan a Hű" meg Há" érzés.
Zarándoklás van érte a haveri körben ahhoz az Emberhez akinek sikerült venni, nem kis sikerrel.
Bánom, hogy nekem nem jött össze az ára.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
proci985
MODERÁTOR
hu, es erre tenyleg lehet kapni es nem fogott extravastagon a ceruza az atszamitasnal.
a moveval kiegeszitett varianst ahogy nezem mar elkapkodtak.
ha lenne normalis PC tamogatas azt hiszem most ulnek be a kocsiba aztan mennek egyet venni (varosban legalabb egy helyen van raktaron).
egyebkent az utobbin bukik meg az Oculus VR, azt meg mindig nem lehet rendes helyen kapni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
unrealnoise
senior tag
Tudom. Akkor ha idézőjelbe tettem volna, jobban tetszene?!
Nem igaz, hogy ebbe is bele kell kötni, mintha nem értenéd, hogy értem. Az igazi VR élmény ezekkel köszönt csak ránk, és igen általánosságban írtam az elképzelhetetlent. Tudom, hogy ott a Rift meg Vive (csak hogy az aktuális nagyokat említsem..), de kit érdekelnek 200+ ezrekért. Engem biztos nem. De különben ugyanúgy rájuk vonatkoztatva is leírhattam volna ezt a jelzőt, mert azok is baromi jók lehetnek. De valamilyen szinten mindegyik pixeles még...
Ettől független egészen más élmény, mint simán a HDTV-n tolni a Forza 6-ot...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz
elképzelhetetlen? tudod te mióta vannak már vr szemüvegek a piacon?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
unrealnoise
senior tag
Mivan?
És szerinted vesz bárki pár képnézegetés miatt 4k-s 8k-s panelt, vagy VR szemcsit?
Amúgy nem tudom mit tudnak itt egyesek, de olyanoktól, akik kipróbálták már mind a hármat, azt olvasom, hogy bizony ez a legkényelmesebb, legkönnyebb, és bizony használni is ezt a legjobb.
A fov kicsit kisebb, mint a PC tesók esetén, a pixelesség az alacsonyabb felbontás ellenére nem nagyon jön át!
Ennyi pénzért ez teljesen jó. Alig várom, hogy kijöjjön a GT rész vagy a pCARS 2 Pro-ra, aztán VR-ban csapathassa az ember... Leszarom, ha kicsit pixeles lesz, mert azzal szemben olyan élményt ad, ami eddig egészen elképzelhetetlen volt egy mezei játékos számára...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Magyar hivatalos megjelenés: január 24. (egy napon a Resident Evil 7-tel)
Live-Die-Respawn
-
Tök fasza, vártam már
remélem a ph is kap média kitet tesztelésre.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Márton
nagyúr
Én azt nem értem miért erőltetnek mindent egyszerre:
úgy értem, kijelző felbontás, látószög, érzékelők, kontroller, stb.
Nehogy emiatt hasaljon el idő előtt a dolog..Első körben meg kéne csinálni a tuti 4k-8k kijelzőt (talán már meg is van, Sony z5?)
és azon 3D fotókat lehet nézni. Most Quad hd-n nézem és tök jó!
Igaz, hogy nem mozog és nem is követi a fejet, de elsőre ez legyen tökéletes, aztán lehet továbblépni a mozgókép felé, majd a teljes 360 felé, de úgy hogy ne legyen holmi lag, és a min. 60-90Hz mindig meglegyen, akadás nélkül. Ezután jöhetnek a kontrollerek, és egyéb nyalánkságok.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Djuree
félisten
az minek? pc-re ott a rift ami jóval komolyabb, persze drágább is, de arra megéri várni. próbáltam ezt is, azt is külföldön, nagyon nem egy kategória. ps-hez nem veszek, mert olyan gagyinak tűnik a rift mellett, ez még nem kiforrott egyenlőre, talán pár év múlva majd a sokadik verzió...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Baggins86
aktív tag
Gondolom olyan opció nincs, hogy op-ban az egyik járékos a TV-n játszik a másik pedig a VR-on ugye?
-
kriszpontaz
veterán
Hmmmm...cápaketrecben cápanéző szimulátor....fedezék mögé guggolás szimulátor...székben ülve arcodba ordibálás szimulátor...best buy!
-
sz.balazs.95
veterán
Na erre akkor majd benevezek.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
törölt tag
Ha szerencséjük van megveszik a kíváncsi vásárlók. Picit izgulhatnak hogy sikeres lesz-e
A tartalom garantált, csak a userek gyomra vegye be.
(#2) Sefter: Ezen a TV gyártók is el fognak gondolkozni, mekkora bevételkiesést jelent nekik a -1 eladott készülék...
[ Szerkesztve ]
-
berVi
senior tag
Tesztet kerunk a PS Pro-val!
-
törölt tag
Végre egy tökéletes interface a Minecrafthoz!
-
Djuree
félisten
jó ez biztos valamire, ha más nem legalább lesz forgalma a szemorvosoknak meg az elmegyógyintézeteknek.
-
gerii
addikt
Olyan pixeles lesz, hogy besírtok...
-
Sefter
veterán
Ezzel kiváltható a tv? (mennek vele a nem vr játékok is?) Időnként jól jönne...
Adam1337
Mármint az eszköz vagy a játékok..?[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
ADAM1337
nagyúr
Ez ultra gagyinak hat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egyelőre azonban csak Észak-Amerikában kapható, viszont kétféle csomagban érhető el.