- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
-
arty
veterán
válasz Raysen623 #15 üzenetére
Hogy félkészen jelent meg vagy folyamatosan jönnek az ingyenes tartalmak (befejezik a teljes játékot ), az nézőpont kérdése, valóban. Én maximálisan haragszok a polifónira, hiszen ha kilóra leméred, brutális az elmaradás egy gt6-5-4-3-hoz képest...
Pláne fáj, hogy anno a GT ps3on teljesen "kiállt" a 3D mellett, ez most a GTS-nek a VR mellett egyáltalán nem sikerült, sőt...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
törölt tag
válasz SunMount3r #14 üzenetére
Ez az, hogy ha csak a HMD árakat nézed, akkor a PSVR-Rift árkülönbség kb. 150EUR, azaz 50ezer forint.
Ha tehát az alaprendszerre hajlandó vagy többet költeni, azaz PS4 Pro helyett PC-t építesz, akkor a Rift már nem fog földhöz vágni.
A dilemma tehát nem PSVR vagy Rift, hanem PS4 vagy PC, mert ott van a valódi árkülönbség. -
Raysen623
addikt
Ez a te véleményed. Számomra a GT Sport az egyik legjobb autós játék a kategóriájában. Pont annyit ad amire én speciel vágyok (tuning és kezelhetőség szempontjából egyaránt). Folyamatosan jönnek az újabb tartalmak ingyen és ez nálam piros pont a fejlesztők felé. Jelenleg a kampány módban tolom a játékot és nagyon tetszik. A VR lehet még nem tud sokat de idővel az is ki lesz bővítve ha így fejlődik a játék.
Egyébként pont ezért is írtam, hogy nem szabad vakon beleugrani a VR témába. Szóval kösz az infót.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz #54625216 #11 üzenetére
"Ha már hajlandó vagyok többet költeni..." Hát ez az, hogy nem mindegy mennyivel vagyok hajlandó többet... Nem mindegy, hogy az "170K-val többet", vagy "270K-val többet".
De mind 1 is, mielőtt ilyet vennék mindenképp kipróbálnám előtte, ráadásul még egyiket se próbáltam. Csak azért mert, hogy otthon ilyen "legyen" nem fogom csak úgy megvenni. Ha pl. nagyon gyengének találnám a PSVR-t, akkor úgyse venném... Ha meg az is bejön, akkor bejön...
[ Szerkesztve ]
-
sultansmith
senior tag
Olcsósodott az oculus és a vive is, még egy két ilyen lépés, és meg 2019 akár lehet is a vr éve!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
west
őstag
Karácsony óta vanPSVr em. A felbontása gyenge de megszokható. Küszöb a virtuális világhoz, amibe csak egyre beljebb vezet az út.
Tesom szemüveges. Nagyon vigyázott rá, de van karc rajta az első nap óta. Tökönszúrtam magam
Egy védőréteg nem ártott volna rá gyárilag. (Hiába irja a Sony, hogy használd szemüveggel nyugodtan. Max veszel bele új lencsét meg távtartót. Extra pénz nekik[ Szerkesztve ]
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
törölt tag
válasz SunMount3r #2 üzenetére
Ha PC-ben gondolkodsz, akkor a PSVR esélytelen. A Rift 100USD-vel drágább, viszont a képminőség és a roomscale nagyságrendileg jobb a PSVR-hoz képes.
A PSVR-t a PS4(Pro) és a VR-ready PC-k közötti árkülönbség teszi vesenyképessé, nem a hmd ára.
Értsd: ma egy közepes vga áráért megkapod magát a konzolt, ez ár/teljesítményben überelhetetlen. Ha viszont hajlandó vagy többet költeni a jobb minőségre, akkor nem a VR headset ára lesz a szűk keresztmetszet. -
arty
veterán
pont talán a gtsport a legértékelhetetlenebb vr cím.... 1vs1 versenyt mehetsz, az AI pedig élvezhetetlenül lassan megy
TALÁN lesz változás, hiszen most jött time trial is vr-be, de polifóniéktól sokat nem kell várni
nekem system (vr) seller lehetett volna a gts, de a vr-en kívüli része is tragédia (azé fejlődget), nemhogy a virtuális részleg"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
kromatika
veterán
Up.Ez jó hír.
-
cacasz02
aktív tag
válasz SunMount3r #2 üzenetére
Ps-vr használható pcn is. Ha lenne rá most 75000 körüli pénzem, akkor csak az Elite Dangeroushoz vennék. De nincs.
-
Raysen623
addikt
Amennyiben PS4 Pro verzióm lenne én már mennék is VR-t venni, mert speciel a GT Sporthoz is van VR kiegészítő. A felhozatalt tekintve pedig szerintem már most van kellő számú játék amihez jó lehet, de nagyon függ attól mit szeret az ember. Vakon beleugrani ilyesmibe nem szabad (PC oldalon sem).
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
berVi
senior tag
Ez tenyleg szuper, de tartom, amit korabban mondtam: igazi elmenyhez legalabb duplazni kene a sorok szamat a kijelzon.
Ez nem firnyakolas, tenylegesen probaltam a VR-t tobb orat, de egyelore nagyon pixeles meg.
[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
Amúgy érdemes venni ps vr-t? Van rá értékelhető tartalom? Mert eddig elég lájtosnak tűnik a felhozatal.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Crytek
nagyúr
Gagyi technologiát nem veszünk. Majd a PS5nél talán már lesz értelmes VR szemcsi
Next PC Upgrade: 2022
-
SunMount3r
nagyúr
Még ez is drága. (Bármilyen ilyen kütyüért). Még vacilálok, hogy PC-t építek inkább (min duplájáért), vagy inkább jöjjön egy PS4, de pl. a PC-s VR settekért már biztos nem adnék ki annyit, mint amibe kerülnek, talán ez a PS VR még valamennyire esélyes lehet...
-
Nem rossz hir. 800 dodert full vr elmeny, plusz egy brutal konzol nem rossz deal. Nagyon megy elore a Sony.
Jo lenne az MS-tol is hallani valamit vr teren.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nyaralás topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- Vissza a PC Masterrace-re
- További aktív témák...