Hozzászólok Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
Ezt jó lesz megjegyezni, lehet, ki is próbálom.
Van egy gépem (A), ami kapcsolódik egy WLAN-hoz. Van egy notim (B), ami nem tud kapcsolódni, mert a MAC address-e nem engedélyezett.
Ha jól értem, a fejlesztett cucc segítségével megtehetem azt, hogy létrehozok egy újabb WLAN-t valami ID-vel az ''A'' gép wireless interface-én, amihez csatlakozhat a B. Innen már csak trükközés kérdése, hogy a B is kapjon az A netkapcsolatából.Raw Dark Pure
-
Ezt nem értem. Van routered, csak nincs nálad?
Akkor persze, hogy nem kell venned a ráknak routert, de én honnan a rákból tudhattam volna, hogy neked van rák routered. De ha van neked rák routered, akkor mi a ráknak neked virtual WLAN? Megvárod, amíg megkapod. Jobban jársz vele, mint egy rák bétaszoftverrel.
[Szerkesztve]Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Bgs
senior tag
Na a vegen meg behoz egy 10-15 eves lemaradast a Windows is
Megj: Bocs nem valasz akart lenni, hanem uj hozzaszolas csak melleklikkeltem...
[Szerkesztve]Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
Hozzászólok Aktív témák
ph A VirtualWiFi révén megtöbbszörözhető egy fizikai interfész.
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Értékelés:] robertsze108 és gergo696969
- [Re:] Négy Redmi Note 10 kapott nemzetközi premiert, 108 megapixeles csúcsváltozattal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- [Re:] [Xaels:] Steelseries Arctis 7P Black | Bemutató
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Szürke zóna
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- További aktív témák...
- HP DESKTOP (775,478)
- HP EliteBook 840 G2 „Golyóálló” Prémium Üzleti Laptop 14” -75% i5-5300U 8GB 120GB SSD FHD IPS !
- Verhetetlen áron HP ProBook, jó akku, szép állapot 15,6" i5/8GBRAM/256GBSSD/HD LED kijelző/DVDRW
- Szép HP EliteBook 840 G2 „Golyóálló” Prémium Üzleti Laptop 14” -75% i5-5300U 8GB 240GB SSD FHD IPS !
- Bomba áron, MacBook Air 13" (2011 Mid) magyar billentyűzet, szép állapot, üzletből, i5/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest