Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • shabbarulez

  őstag

  válasz Allien #4 üzenetére

  Nem azt írták hogy ez ADSL2+os modem hanem azt hogy ''fel van készítve az ADSL2+ támogatásra''. Figyelj oda mert ez nagy különbség. :) A hálózati eszközgyártóknál ez bevett virágnyelv. Lefordítva azt jelenti hogy az eszköz elsőgenerációs ADSL azért tud 8 bmsp-et, de az alkalmazott chipsettel elméletben egy későbbi firmware updattel meg lehetne oldani az ADSL2+t is. A valóságban viszont sosem készül el ilyen firmware mert a gyártóknak jellemzően van olyan termékük is ami native tudja az ADSL2+t és nem akarják a saját piacukat ezzel rontani. Szóval ezek mindig megmaradnak soha be nem tartott ígéretnek, de a cucc PR anyagában roppant jól mutat hogy ez akár még arra is képes lenne hogy bla-bla-bla. Egyébként egy ilyen firmware update után sem hinném hogy teljes értékű ADSL2+ képességgel rendelkezne az eszköz, jellemzően ez inkább csak egy csökkentett képességű de már újabb szabványból átemelt részképességet jelentene ami közel sem 100% kompatibilis a végleges szabvánnyal.

 • shabbarulez

  őstag

  válasz Allien #8 üzenetére

  Azért az jött le mert a PR gépezet jól működött. ;) A valóságban ha megnézed az eszköz specifikációját a cég weboldalán akkor jól látható abból semmi nem igaz, persze nem egyértelműen van leírva hanem ''kódolva'' hogy csak az lássa aki tudja mit nézzen.

  Standards: ITU G.992.1 Annex A and Annex B

  A 992.1 a sima elsőgenerációs ADSL szabvány az ADSL2+ már a 992.5-ös.

  Bővebben: link

  Egyébként ránézve az eszköz oldalára van egy képessége amiről nem írtak pedig nem egy hétköznapi fjúcsör, elméletileg képes sávszél lenne sávszél menedzsmentre. Lehet hogy a szintén német cfos-sal együttműködtek és beleraktak alapban némi támogatást. :)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés