Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Most nézem, a 80GB-os HDD-n 63GB üres hely van a notimban. Amióta nem ezen torrentezek, filmeket, nagyobb fájlokat, dokumentumokat, családi képeket, videókat az itthoni fájlszerverről szedem le, illetve nem ezen játszok, azóta alig használom ki a kapacitását.
Viszont az egyik legjobban melegedő alkatrész a HDD, és attól tartok, hogy a rendszer fogyasztásában is jelentős szerepet vállal. Úgyhogy én simán lecserélném a mostani 80GB-os HDD-t egy 64GB-os SSD-re. De talán még egy 32GB-osra is, bár Vistának az már kevés lehet.
Ahol viszont remek dolog lehet egy ilyen nagy kapacitású 2,5'' vinyó, az éppen az otthoni kicsi, hűvös, keveset fogyasztó gépek és a DTR notebookok szegmense.
p -
Muton
addikt
az remek lenne, de szerintem 1 éven belül nem lesz, főleg nem 40-50k-ért
meg a 'kapacitás'-ra maradó vinyók átvehetnék a raptor csapágyát és motorját (mert annak semmi hangja sincs), mert elég komoly problémát jelent egy 600 rpm-es 12-esel hűtött gépben egy átlagos vinyó is -
t72killer
titán
kb 1 éven belül lesz ilyen, amit írtál, pl 64GB-os SSD, remélhetőleg 40-50k-ért jövő nyáron.
Véletlenelérésben veri a raptort, egyebkent is egesz jó teljesitménnyel dolgoznak, gyorsabbak, mint az asztali 7200as darabok.
Sebesség szempontjából az SSD-ké a jövő, a kapacitás megmarad a HDD-knek, mint előny. -
-
orbano
félisten
Én jobban el tudnék viselni egy kisebb kapacitású, de ultragyors modellt notebookba... kár, hogy nem így működik ez a dolog...
-
Hebry
senior tag
Hát ja, valhogy kompenzálni kell a néma üzemmódot, meg a borzasztó árat...
Szerintem is lesz még ennél sokkal nagyobb... De azért már ez se semmi. -
t72killer
titán
hm, úgy látszik belehúztak a srácok, látva, h nyakukon vannak az SSD-k
SzVSz belátható időn belül lesz a piacon 128GB-os SSD, amivel csak úgy kelhetnek versenyre, h az egekbe tornásszák a kapacitástLesznek itt nemsoká 500-750gigás mobil wincsik is
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ultra-ATA és Serial ATA csatolóval is elérhető lesz az MHY2 BH széria friss tagja.