Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
kohi
tag
Látom nem özönlötök fórumozni
Érdekes ez a billentyűzet kialakítás :S NEkem valahogy a régi jobban tetszett.
Lehet valamit tudni arról, hogy ezeket mikor jeleníti meg a gyártó ? -
ByB
addikt
Pedig olyan ígéretesnek tűnt...
de formailag eltűnt az M600i varázsa! Jól gondolom, hogy a gombok három állásúak lettek: bal-jobb-mindkettő? Remélem még sok minden fog változni, mert a kamera hátlapja is olyan, mint amit odaraktak és kész, semmilyen formai integrációnak sincs nyoma...
-
bobace
őstag
Nekem a hátulján a kamera olyannak tűnik mint azok a kerek matricák, mintha egy olyat ragasztottak volna a hátára, meg a gombok is szebbek voltak szerintem, de arra meg sokan panaszkodtak...
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
kohi
tag
Én attól félek, hogy ez már végleges forma
A régi jobb volt. -
invidia
tag
hail
ezek a képek http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=8458&st=60 ezen a fórumom már elég régen megjelentekés az ottaniak meg vannak győződve arról h átmeneti kaszni, ha emlékeztek a fém előlapra...állitólag az lesz a befutó (inkábbinvidia
-
Athos07
senior tag
Az a billentyűzet már régóta látható volt, és akkor azt mondták, hogy az m608-nak, a kínai verziónak lesz olyanja. Végül nem emléxem, hogy igaz lett-e a hír.. de ez a hátlap tényleg nevetséges. A fém előlapos inkább hihetőnek tűnik.
És TUTI, hogy nem m610 lesz a neve a kamerás verziónak.''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
asbi_
tag
jól láttam a hátulján, hogy az egy esetleges wifi csatlakozás?
-
harsd
csendes tag
lassan hivatalosan is kijelenthetjük, hogy a SE megkezdte a furcsa billentyűzetek sorozatgyártását...
-
kohi
tag
Érdekes. Ahogy így összevetem a régi képekkel
[link]
olyan mintha már 3 telóról lennének a képekAz nem lehet ?
-
ByB
addikt
Érdekes, hogy a képek alapján olyan, mintha a fehérnek nem lenne előlapi kamerája, a bordó/feketének pedig igen...?
-
kohi
tag
Sőt ha jobban megnézed akkor látszik, hogy a sötétebbnek nincsenek olyan fura gombjai
-
Ricardo
félisten
Jól megkeveredtek a dolgok.
majd a boltok polcain kiderül az igazság -
kohi
tag
Ennyit erről.. Úgy látszik meghalt a fórum
-
invidia
tag
hát nem meglepő...a nagyvilágban sincs semmi hir róle...pedig nagyon várom (énis)
attól félek ha nem jelenik meg hamar...megveszem az m600 atinvidia
Hozzászólok Aktív témák
ma Eddig nem látott minőségű fotók az új modellről.
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Autós topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- Android DUAL SIM (két SIM) MÉLYVÍZ
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- 3DMark (2013) eredmények
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Gamer félkonfig: Asus Z170A | Intel i7-7700k | HyperX 16GB DDR4 2400MHz
- Ultra Gear Gamer Monitor LG 38GL950G-B WQHD Ívelt Nano IPS LED Gamer Monitor Üzlettől Garanciával!
- Ultra Gear Gamer Monitor! LG 34GN850-B WQHD Ívelt Nano IPS LED Gamer Monitor Üzlettől,Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 (T490)*10.gen/16GB/256GB/vil.MAGYAR bill/3 év gari + extra 3 év akkura
- LG 34GL750-B monitor, L265
- AMD Ryzen 3400G + 32GB DDR4 + 500GB Evo 860SSD + Jogtiszta W10 Pro + GARANCIA
- Huawei P40 Pro akkumlátor
- A Legjobb Ár/érték arány Gamer Fejhallgatók 5-20 ezer Forint környékén, Garanciával!
- Samsung Galaxy A40 A405 64GB Dual sim független Mobiltelefon szép állapotban. 2 hónap garancia Műs
- Samsung Galaxy Buds
Állásajánlatok
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest