Hirdetés

 • tocsa

  senior tag

  Egyikőtök sem nyert. A fizikai és matematikai tényezők mellett sajnos a legfontosabbat kihagytátok: a gazdasági okot. Ezért kénytelen vagyok elárulni azt, amit minden marketing dumából kihagynak és a fizika könyv se foglalkozik vele (*), hogy azért nincs az egész rézből mert a réz drágább, mint az alumínium. Ennyi. Pont.

  * a fizika könyvből annyit mondjuk meg lehet sasolni, hogy melyiknek magasabb az olvadáspontja. Illetve hogy melyik keményebb, azaz nehezebb megmunkálni. Egyértelműen kijelenthető, hogy az alu jobb ilyen szempontból. De ez is gazdasági szinten csúcsosodik ki: _olcsóbb_ előállítani és _olcsóbb_ megmunkálni.

  ui: alapvetően utálom a fent vázolt szemüvegen keresztül szemlélni a világot. De mi vásárlók vagyunk annyira csórók (árérzékenyek :D), hogy az olcsóbbat vesszük. A hűtőborda gyártó meg minél nagyobb profitot szeretne.

  1 - Acer Predator Helios 500 AMD Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" external monitor a mobil irodahoz, tartalek: Clevo P570WM GTX880M SLI RAID 0 Curcial M550