Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • gliskard

  aktív tag

  ez tetszik! és lehet hogy be is nevezek egyre. majd. amugy inkább egy ilyen vennék mint egy ipod-ot...

  valahogy nem tudom megszeretni az ipod-okat... Talán azért mert kezd tele lenni a hócipöm az apple fan-okkal, pedig lassan több mint 10 éve én is mac-en dolgozom...

  [Szerkesztve]

 • Gh0sT

  addikt

  ''emellett JPEG képeket (például a zenéhez társított lemezborító fotóját) is meg tud jeleníteni.''

  Ezt valamilyen winamp plugin nem tudja véletlenül?

  Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

 • Mic ACE

  aktív tag

  A relatív, hogy drága, lásd iRiver. Azon kívül nem értem, hogy miért kapott innovációs díjat? Mi ebben az innováció, amikor ezeket a dolgokat egyes készüléke már több, mint fél éve tudják, csak éppen nem Samsung a nevük?

  "De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''

 • laca4025

  csendes tag

  Én már vettem egyet, valamivel olcsóbban sikerült hozzájutnom egy 1Gb-os verzióhoz, és azt kell mondanom, nagyon szép a hangja - azért a mélyebb lehetne egy kicsit ütősebb benne.
  Ami a kijelzőt illeti, az szép is, és jó, kicsit pixeles (96x96-os felbontástól az ember ne várjon túl sokat) de meg kell, hogy mondjam, aki ezen képet akar nézegetni, az kész mazochista.
  A menürendszer könnyen érthető, és a joy mind a négy iányban irányít - vagyis a fel-le az értelemszerűen a menük között lépőkedés, a balra a menüből kilpés, a jobbra a belépés, és így nagyon könnyen és gyorsan lehet lépkedni.
  Persze nagyon szubjektív a dolog, de a wow az elég szép benne (mint már írtam a basszus lehetne kicsit erősebb, de az is lehet, hogy csak nagyon hozzá vagyok szokva az otthoni álló JBL négyeshez :)) .
  A kinézet sztem szép, a neten talált hírekben mindenhol szép piros, meg zöld színre eloxálva mutatták, de én csak az alap fémszínűt láttam, és ilyet is vettem. A füles az egy amolyan nyíkpántba integrált valami, ami nagyon praktikus, csak szerény véleméányen szerint az ezüstös fonott anyaggal, meg a krómozott műanyag bizbaszokkal kicsit ratyis. Gyorsan le is cseréltem :)
  Tartozékok tekintetében elég jól el van látva, firmware frissítés könnyű (nem tudom kellett-e, de azért megcsináltam) a hozzáadott programok xart se érnek, de nagyon nincs is rájuk szükség, mert az usb2.0-n keresztül a total commander is viszonylag gyorsan megtölti a kis drágát.
  A többi lejátszóval összehasonlítva is kicsinek tűnik, és egyáltalán nem nehéz, ami fontos lehet, ha az ember gyakran jár kocogni vele - ehhez azért jó volna, ha lehetne szereezni egy olyan karra erősíthető pántot. Erről jut eszembe, van hozzá egy klassz kis áttetsző szilikonból (?) készült tok, amit elvileg övre lehetne erősíteni - bebújtatós, nem pedig övcsipeszes - ami csak azért gáz, mert a bebújtatója olyan keskeny, hogy minden egyes övem túlságosan széles hozzá, és így az egész gyk. használhatatlanná vált. Azért arra jó, hogy zsebben hordva tök jól megóvja a lejátszót.
  Na durván ennyi. Ha valami van, vagy valami eszembe jut, még egészítek. Nekem nagyon bevált, és bárkinek csak ajánlani tudom.

 • Mmerlin

  tag

  ...valamivel olcsóbban sikerült hozzájutnom egy 1Gb-os verzióhoz...
  Az kb. mit is jelent?

  '' Vagy találunk egy utat, vagy csinálunk egyet.'' (...)

 • Mic ACE

  aktív tag

  Na, hát én meg meteszteltem a MM-ban. Nagyon közelíti az iRiver 999-esének hangminőségét, talán csak hajszálnyival marad el tőle. :C A kijelzője, az mondjuk határozattan gyengébb, mint az iRiveré, de annak több mint 200 ezer színe van, úgyhogy ezen nincs is mit csodálkozni, az már úgyis az űberfasza kategória. Mindamellet jobb a kijelzője, mint egy Samsung X450-es telefonnak, és én nagyon is elégedett voltam vele. A kinézete és a kijelzője tehát megnyerő. Nekem a joy gomb egy picit pontatlanabbul volt irányítható a tökéletesnél, és kemény volt a visszarugózása, de azért határozottan nem rossz. Viszont az eredeti firmware hibás! :(( Az User EQ beállításánál volt, amikor a kép középső része elcsúszott jobbra, valamint a mélyhang kiemelés az ég adta világon semmit sem csinált se EQ-k, se User EQ, se SRS, WOW, TruBass hangzások mellet sem. :( Nem tudom Laca4025-nél az új firmware-rel müxik-e? Különben én ez nélkül is meglepően jó hangzást tulajdonítok neki, persze nem árt kézileg állítani az EQ-t, de akkor gyönyörű tiszta hangja van. A hangerő is nagyjából rendben volt, bár igaz éppen hogy csak, de azért full hangerőn is hallotam a küslő zajokat (zene az üzletben), amit az iRivernél már nem. Sennheiser HD477-essel próbáltam, és így nagyon meg voltam elégedve vele, egy kicsit belé is szerettem. Ami kicsit zavart, hogy a mikrofon felvétel egy valamicskét halkabb, mint vártam volna, és a tetején beépített kis akasztó fül, ami benne van a testben és csak akkor pottyan ki, ha fejtetőre állítjuk, és a gravitáció kipottyantja, szóval ez a kis fülecske lazaságából adódva minden rezdülésra csörög és ez belehallatszika felvételbe. Ha tehát kézben tartjuk a cuccost felvételkor, akkor tanácsos ezt a fülecskét lefogni ujjunkkal, hogy ne csörögjön. Viszont ez a megoldás nekem tetszett, először észre sem vettem, hogy van rajta ilyen is, szépen elrejtették. Még egy ''negatívum'': a Line-In bemenet kisebb a 3.5-ösnél, úgyhogy marad az eredeti bekötő kábel, ha ezt akarjátok használni. Ami az árát illeti az kb az iAudo 5-ős szériának felel meg és annál szvsz jobb akülseje, kijelzője, súlya, mérete, a hangja következtetések alapján legalább olyan jó lehet, úgyhogy szerintem jobban megéri. A Samsung 2 év garanciája sem utolsó szempont. Ajánlani tudom csak!

  [Szerkesztve]

  "De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''

 • Shim

  őstag

  ''512 MB-osé 49 990 forint, míg az 1 GB kapacitásút 54 990''
  ez biztos így van? +5 rugó és 2x annyi hely? ezek után aki 512-est vesz az no comment

  Religion – causing genocides over differing imaginary friends

 • Mic ACE

  aktív tag

  Csak szöveg, valójában egy 10-es van köztük, akárhol néztem. Az 1GB-os 59990 Ft, de még így sem óriási az árkülönbség +512MB-ért.

  "De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''

 • cornfake

  aktív tag

  vkinek vmi ujabb tapasztalat a cuccrol?
  :)

  I'm what's left, I'm what's right..

 • golyani

  őstag

  tehát azt mondjátok h majdnem olyan jól (kb 95%) szól mint az iRiverek.
  az jó.
  kérnék szépen még vmi kis infót róla mert lehet h ma kapok egy ilyen névnapomra:D.
  és nincs teszt meg semmi ezeket elolvastam amiket írtok, lehet h akkor a mostaniaknak már jó a firmwareük teljesen?.

  PLS help!

Hozzászólok Aktív témák