Hirdetés

2019. július 16., kedd

Hozzászólások

(#1) Loretto


Loretto
(PH! nagyúr)

Csinos nagyon :) Csak drágaság...

Soirée...

(#2) gliskard


gliskard
(fanatikus tag)

ez tetszik! és lehet hogy be is nevezek egyre. majd. amugy inkább egy ilyen vennék mint egy ipod-ot...

valahogy nem tudom megszeretni az ipod-okat... Talán azért mert kezd tele lenni a hócipöm az apple fan-okkal, pedig lassan több mint 10 éve én is mac-en dolgozom...

[Szerkesztve]

(#3) Gh0sT


Gh0sT
(PH! addikt)

''emellett JPEG képeket (például a zenéhez társított lemezborító fotóját) is meg tud jeleníteni.''

Ezt valamilyen winamp plugin nem tudja véletlenül?

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#4) Mic ACE válasza Loretto (#1) üzenetére


Mic ACE
(fanatikus tag)

A relatív, hogy drága, lásd iRiver. Azon kívül nem értem, hogy miért kapott innovációs díjat? Mi ebben az innováció, amikor ezeket a dolgokat egyes készüléke már több, mint fél éve tudják, csak éppen nem Samsung a nevük?

"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''

(#5) laca4025


laca4025
(újonc)

Én már vettem egyet, valamivel olcsóbban sikerült hozzájutnom egy 1Gb-os verzióhoz, és azt kell mondanom, nagyon szép a hangja - azért a mélyebb lehetne egy kicsit ütősebb benne.
Ami a kijelzőt illeti, az szép is, és jó, kicsit pixeles (96x96-os felbontástól az ember ne várjon túl sokat) de meg kell, hogy mondjam, aki ezen képet akar nézegetni, az kész mazochista.
A menürendszer könnyen érthető, és a joy mind a négy iányban irányít - vagyis a fel-le az értelemszerűen a menük között lépőkedés, a balra a menüből kilpés, a jobbra a belépés, és így nagyon könnyen és gyorsan lehet lépkedni.
Persze nagyon szubjektív a dolog, de a wow az elég szép benne (mint már írtam a basszus lehetne kicsit erősebb, de az is lehet, hogy csak nagyon hozzá vagyok szokva az otthoni álló JBL négyeshez :)) .
A kinézet sztem szép, a neten talált hírekben mindenhol szép piros, meg zöld színre eloxálva mutatták, de én csak az alap fémszínűt láttam, és ilyet is vettem. A füles az egy amolyan nyíkpántba integrált valami, ami nagyon praktikus, csak szerény véleméányen szerint az ezüstös fonott anyaggal, meg a krómozott műanyag bizbaszokkal kicsit ratyis. Gyorsan le is cseréltem :)
Tartozékok tekintetében elég jól el van látva, firmware frissítés könnyű (nem tudom kellett-e, de azért megcsináltam) a hozzáadott programok xart se érnek, de nagyon nincs is rájuk szükség, mert az usb2.0-n keresztül a total commander is viszonylag gyorsan megtölti a kis drágát.
A többi lejátszóval összehasonlítva is kicsinek tűnik, és egyáltalán nem nehéz, ami fontos lehet, ha az ember gyakran jár kocogni vele - ehhez azért jó volna, ha lehetne szereezni egy olyan karra erősíthető pántot. Erről jut eszembe, van hozzá egy klassz kis áttetsző szilikonból (?) készült tok, amit elvileg övre lehetne erősíteni - bebújtatós, nem pedig övcsipeszes - ami csak azért gáz, mert a bebújtatója olyan keskeny, hogy minden egyes övem túlságosan széles hozzá, és így az egész gyk. használhatatlanná vált. Azért arra jó, hogy zsebben hordva tök jól megóvja a lejátszót.
Na durván ennyi. Ha valami van, vagy valami eszembe jut, még egészítek. Nekem nagyon bevált, és bárkinek csak ajánlani tudom.

(#6) Mmerlin


Mmerlin
(kvázi-tag)

...valamivel olcsóbban sikerült hozzájutnom egy 1Gb-os verzióhoz...
Az kb. mit is jelent?

'' Vagy találunk egy utat, vagy csinálunk egyet.'' (...)

(#7) Mic ACE válasza laca4025 (#5) üzenetére


Mic ACE
(fanatikus tag)

Na, hát én meg meteszteltem a MM-ban. Nagyon közelíti az iRiver 999-esének hangminőségét, talán csak hajszálnyival marad el tőle. :C A kijelzője, az mondjuk határozattan gyengébb, mint az iRiveré, de annak több mint 200 ezer színe van, úgyhogy ezen nincs is mit csodálkozni, az már úgyis az űberfasza kategória. Mindamellet jobb a kijelzője, mint egy Samsung X450-es telefonnak, és én nagyon is elégedett voltam vele. A kinézete és a kijelzője tehát megnyerő. Nekem a joy gomb egy picit pontatlanabbul volt irányítható a tökéletesnél, és kemény volt a visszarugózása, de azért határozottan nem rossz. Viszont az eredeti firmware hibás! :(( Az User EQ beállításánál volt, amikor a kép középső része elcsúszott jobbra, valamint a mélyhang kiemelés az ég adta világon semmit sem csinált se EQ-k, se User EQ, se SRS, WOW, TruBass hangzások mellet sem. :( Nem tudom Laca4025-nél az új firmware-rel müxik-e? Különben én ez nélkül is meglepően jó hangzást tulajdonítok neki, persze nem árt kézileg állítani az EQ-t, de akkor gyönyörű tiszta hangja van. A hangerő is nagyjából rendben volt, bár igaz éppen hogy csak, de azért full hangerőn is hallotam a küslő zajokat (zene az üzletben), amit az iRivernél már nem. Sennheiser HD477-essel próbáltam, és így nagyon meg voltam elégedve vele, egy kicsit belé is szerettem. Ami kicsit zavart, hogy a mikrofon felvétel egy valamicskét halkabb, mint vártam volna, és a tetején beépített kis akasztó fül, ami benne van a testben és csak akkor pottyan ki, ha fejtetőre állítjuk, és a gravitáció kipottyantja, szóval ez a kis fülecske lazaságából adódva minden rezdülésra csörög és ez belehallatszika felvételbe. Ha tehát kézben tartjuk a cuccost felvételkor, akkor tanácsos ezt a fülecskét lefogni ujjunkkal, hogy ne csörögjön. Viszont ez a megoldás nekem tetszett, először észre sem vettem, hogy van rajta ilyen is, szépen elrejtették. Még egy ''negatívum'': a Line-In bemenet kisebb a 3.5-ösnél, úgyhogy marad az eredeti bekötő kábel, ha ezt akarjátok használni. Ami az árát illeti az kb az iAudo 5-ős szériának felel meg és annál szvsz jobb akülseje, kijelzője, súlya, mérete, a hangja következtetések alapján legalább olyan jó lehet, úgyhogy szerintem jobban megéri. A Samsung 2 év garanciája sem utolsó szempont. Ajánlani tudom csak!

[Szerkesztve]

"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''

(#8) Shim


Shim
(őstag)

''512 MB-osé 49 990 forint, míg az 1 GB kapacitásút 54 990''
ez biztos így van? +5 rugó és 2x annyi hely? ezek után aki 512-est vesz az no comment

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#9) Mic ACE válasza Shim (#8) üzenetére


Mic ACE
(fanatikus tag)

Csak szöveg, valójában egy 10-es van köztük, akárhol néztem. Az 1GB-os 59990 Ft, de még így sem óriási az árkülönbség +512MB-ért.

"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''

(#10) cornfake


cornfake
(fanatikus tag)

vkinek vmi ujabb tapasztalat a cuccrol?
:)

I'm what's left, I'm what's right..

(#11) golyani


golyani
(PH! addikt)

tehát azt mondjátok h majdnem olyan jól (kb 95%) szól mint az iRiverek.
az jó.
kérnék szépen még vmi kis infót róla mert lehet h ma kapok egy ilyen névnapomra:D.
és nincs teszt meg semmi ezeket elolvastam amiket írtok, lehet h akkor a mostaniaknak már jó a firmwareük teljesen?.

PLS help!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.