- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Synology NAS
- AMD Radeon™ találgatós topik
- Intel Core i7-3xxx "Sandy Bridge-E" és i7-4xxx "Ivy Bridge-E" (LGA2011)
- Állvány topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5700 , 5700XT
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hozzászólok Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
A már említett 50 mega tükrözésre alkalmas tárhelyemen kívül felajánlom elfekvő, kissé ISA-s alkatrészeimet :DDD.
Viccet félretéve, ha valamiben tudok (tudunk) segíteni, ne habozzatok kérni.
Akár lehet Opteron is, adjatok egy számlaszámot, és már utalok is némi pénzt. Ha minden PH! szívű emberke csak 1 ezrest ad, simán telik rá.egyéb állatfajták
-
WolfByte
tag
Támogatom az ötletet, csináljunk alapítványt a PH!-nak :DDD
-
erdoke
titán
A kérdés jogos, de ugynúgy fel kellett volna tenned a #1-hez is.
Egyébként nálam nagyon durván ingadozik a PH! elérhetősége. Hétvégén gyakorlatilag használhatatlan volt, tegnap estére javult meg. Ma pedig, mint a mesében: Hol volt, hol nem volt...Not addicted to sugar and grain anymore...
-
Goose-T
veterán
Ebben én is benne lennék, hajlandó lennék némi zsét áldozni arra, hogy jól menjen az oldal. De kizárólag Intel alapú szerverre adok! :D
Internetes átutalás? Bonyolult lenne megoldani?https://fb.me/scharlotterhodes
-
Rendesek vagytok, köszi. Megoldjuk a szerver dolgot, ennyire talán még fussa... végülis ez az egy must-have az oldalhoz, a többi ''luxus'' :P.
"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."
-
engusz
veterán
Szvsz egy 3 millás IBM webszerver, 4-5 darab hot swap-pes SCSI-s winyókkal illene az oldal alá. :) Ott már nem lennének gondok. Az pénzküldési dolgot támogatom. Nálam is lenne egy kevéske pénz, ami fel tudnám ajánlani. Bár amikor ilyen jellegű dolgok vannak, a tulajok illetve a házigazdák mindig visszautasítják. :)
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
faster
nagyúr
Felajánlom az AWE 64 hangkareszomat. Meg egy P1-es procihűtőt. :)
-
engusz
veterán
Én most bontottam szét a napokban egy Industrial PC-610-et. Valami jó kis szerver lehetett a maga korában. Talán 386-os lehet, de full SCSI-s rendszer volt. A vezérlő és egyéb alkatrészek még megvannak belőle. :) A ház kell csak nekem. A többit fel tudom ajánlani az új szerverbe. :P
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
[amne]
senior tag
Ezt te sem gondolod komolyan..lol
Aláírásod über zsír kíváncsi vok meddig marad :D -
kamikaze boci
őstag
Deja vu- pupák?
egyéb állatfajták
-
rog
addikt
:)
-
Den
veterán
Csökkentsd légyszíves az aláírásodat 3 sorra.
www.simson4t.hu
-
Fex
tag
Sziasztok!
Én is támogatom az ötletet, van némi pénzmagom az oldal támogatására.
Fex"...Az emberi tényezőt minden rendszer működtetésébe bele kellene tervezni, mint egy olyan random hibagenerátort, ami mindenképpen működésbe lép, csak nem tudjuk, mikor, hogyan, miért és milyen kaotikus belső logika alapján...."
-
Cathfaern
nagyúr
A kettő tényleg csak véletlen egybeesés :) ÉS a főszerkesztő nincs kirúgva, csak más pozícióba került át :D)
-
CsendPenge
őstag
Jól esett, hogy ez a hír is ''létrejött''. Morcos voltam a hétvégén, hogy nem volt mit olvasni. (pedig pont most sikerült megint működésre bírni ezt a fránya gépet) Beismerem, nem számítottam erre a hírre. Hallgatásra számítottam. Dehát ez PROHARDVER! :))
Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.
Hozzászólok Aktív témák
ph A napokban több komoly kimaradás is volt szolgáltatásunkban. Upgrade várható.
- Xiaomi mi 9 SE 9SE 6/64gb LTE dual sim - 3 hónapos
- Iphone 4s, 16 GB, Telenor-függő fekete mobiltelefon eladó
- Lenovo Thinkpad T480s, FHD IPS, i5-8250U, 16GB , 256 SSD, 1.39 Kg, ujjl.olv., gyári gar 2021.11
- Dell notebook i7 8550, 8GB RAM, 128GB SSD+1TB HDD, backlight keyboard, win10, garanciális dobozában
- Apple Watch S5, Space Gray, Black Sport Band, 44 mm, MWVF2FD/A.Apple Watch S5, Silver, White Sport B