- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus Pad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
Hát ahogy +láttam 1ből magamban (ninja)-ra gondoltam amúgy Scythe - Ninja boldog tulajdonosa vagyok és maximálisan +vagyok vele elégedve

Kíváncsi vagyok hogy az ''új találmány'' hatékonyabb lessz e testvérénél, és persze az árra is kíváncsi vagyok
Egyébként az OCZ tudja hogy mit csinál ha nem lenne rá kereslet akkor nem csinálná és ezt badarságnak tartom hogy azért fog tönkremenni az OCZ mert még 1,2 helyen próbálgatja a szárnyit attól még hogy pl:csinál 1 roxx ul ''koppintott'' cuccot attól még valamiben lehet világelsők között és az szerintem senkit nem érdekel hogy valamit lekoppintott.. (nem szép dolog mások ötletét le koppni ) attól még a ramok ''címkézésében'' nem roxx eredményeket ért el...
Ez az én egyéni véleményem kész. Aki Memóriát akar venni és csak ez az 1 ok hogy a gyártó próbálkozik még mésik dolgokkal is és azért nem választja ezt a gyátót az +is érdemli... Ha nem tetszik a terméke nem veszi meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest