Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardvervadászat november elején
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phix
tag
''a kérdőszó előtti résszel foglalkoznék elsősorban.''
Vagyis azzal, hogy ''Te''? Ez áll a kérdőszó előtt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Bocsi, kihagyhatatlan volt - nézd el nekem.
)
ps. Tudom, hogy sok egyoldalú vélemény idegesít - másokat bizonyára a Tieid idegesítenek, hisz' azok is egyoldalúak -, de ugyanezt írtam volna akkor is, ha Neked címezte volna valaki, hogy mi az istent gügyögsz.
Nem vagyok moderátor, sőt, még csak nem is házigazdaként írtam, amit. -
Phix
tag
Nem, nem, én csak azt mondom, hogy ha Te mondjuk a kompatibilitás kérdését tartod aggályosnak, akkor kézenfekvő feltenni azt, hogy hogy áll ezen a téren az új OpenOffice verzió, esetleg számíthatnak-e ebben segítségre a Microsofttól, hogyan lehet javítani rajta, ha valamit nem olvas be - satöbbi. Viszont nem valószínű, hogy a ''ha egy excel-tábla beágyazott függvényei az argumentumlistában relatív hivatkozással hívnak meg adatokat, azokat kezeli-e az OpenOffice, jó napot kívánok''-típusú kérdéseket ebben a műsorban kell megválaszolni.
Hiszen ilyen konkrét kérdéssel Te is a netről próbálnál előguglizni valamit, nem pedig a rádiót kapcsolnád be, hogy hátha elhangzik a műsorban a válasz, nem?
Sz'al én csak arra próbáltam célozni, hogy ne keverjük a médiumok alapvető karakterisztikáit. -
Phix
tag
A kérdések sorában egy rövid közbevetést engedjetek meg:
Azért azt tartsátok szem előtt, hogy a radiocafé hallgatósága egy sokkal kevésbé it-központú közönség – sőt, induljunk ki abból, hogy egyáltalán nem az –, tehát ha a technomániás srácok élő adásban elkezdenének olyasmikről beszélgetni, amik egy it-konferencián kerülnek elő, akkor kábé négy és fél perc alatt veszítenék el a hallgatóságuk zömét...
– szóval, ezt azért kalkuláljátok bele a kérdés feltevésekor. 
Majd megpróbálom a műsorvezetőket is beterelni ebbe a fórumba, hogy ők foglalják össze a szempontokat, de azt azért már most látom, hogy a mélyen szakmai kérdések megtárgyalásának nem a keddi technománia műsorok lesznek a színterei. Ami szerintem nem feltétlenül baj, mert a puszta bitek és bájtok mögött azért mindig ott vannak a trendek és irányvonalak (jelen esetben nyilván a szabad szoftverek és a fizetős alkalmazások összevetése), amikről azért még bőven lehet vitázni. -
Phix
tag
Kedves Olvasóink!
A technoMÁNIA műsor készítői ide várják kérdéseiteket.
A téma: Open Office kontra Microsoft Office!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bambu Lab P1S Combo eladó
- Gamer PC 10.GenI3/GTX 1660 Super
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 32GB DDR5 512GB SSD 1TB HDD RX5700XT 8GB!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ÚJ Nvidia RTX 2060 super 8GB GDDR6 Ryzen 5 8400F Zen 4 12x4.7Ghz/32GB DDR5/512Gb/1TB M.2 SSD/2ÉV
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
– nem a tartalmat kifogásoltam, hanem a stílust.
Hiszen ilyen konkrét kérdéssel Te is a netről próbálnál előguglizni valamit, nem pedig a rádiót kapcsolnád be, hogy hátha elhangzik a műsorban a válasz, nem?
– szóval, ezt azért kalkuláljátok bele a kérdés feltevésekor.