Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Lassan egybeérünk.

Vagyis: támogat csoportmunkát, de ahhoz - abban a helyzetben, amiről itt a vita szól - kell plusz kiegészítő. Pénzért. Valszeg mindenhol van w2k3 szerver, de nem túl egészséges pl. az Exchange mellé pakolni. Ergo, valszeg szűz szervert igényel.
És akkor visszaértünk... Igen, támogatja, de csak akkor, ha pénzt áldozol rá pluszban, mert az alap MS Office alap lehetőségeket ad. Alapban a megvett Office-oddal nem tudod kihasználni. Ha pedig használni akarod, fizetsz. Ha pedig fizetsz, megveheted a StarOffice-t is, mert szerintem olymindegy, hogy plusz vasat és szervert kell venni a csoportmunkához, vagy OOo-szimpatizáns StarOffice-t.
Az ezek mellett létező feature-öket érdemes szerintem összehasonlítani. Mint kiadványkezelő, az MS Word szerintem használhatatlan, kizárólag szövegszerkesztésre (értsd: szöveg bevitele és formázása) alkalmas igazán.
Kis kiegészítés: nekem hiányzik a Rozika néni buzulja a gépet és a ThrownWater World Company Ltd szükségletei közti átmenet. Az igazán kicsi vállalkozásoknak szánt dolog. Mert hiába standard az Office, ha a Word így is 90%-ban többet tud, mint amire élő ember valaha is használja. De nem lehet kiszedni belőle. Baromi jó és könnyen használható rendszert lehet építeni a segíítségével nagyvállalatoknak, és jól elpampog vele Gizike, de a kettő között...
Tudom, SBS és kussoljak. De az megint ágyúval verébre, 5 főnek pl. minek egy teljes Exchange szerver?
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon
- Arc Raiders
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő