Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cooler Master topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Igen, tudom hogy régi a hír, de csak most olvastam.
'' A gyártó szerint a közel két éve zajló fejlesztés gyümölcseként megszülető második generációs olvasófej a hagyományos, platina-magnézium ötvözetből készült megoldásokhoz képest a fizikai behatásokkal szemben sokkal ellenállóbb, így használata összességében megnövekedett adatbiztonságot eredményez.
''
Lehet én vagyok a hülye, de az hogy növeli az adatbiztonságot ha ellenállóbb a fej? Ha a fej találkozik a tányérokkal, nem a tányér húzza a rövidebbet? -
neduddki
nagyúr
HI!
MIre a t7k-im lassan kifujank addigra meglesz az asztaliabn is a fuggoleges, majd szepen lecserelgetem azokr ais, mert valahogy nincs kozlebb a szilard mint akar 10 eve barmikor /piaci szinten, gazdasagosan/ leglabbsi nem ugy tunik...
udv
neduddki
mod: miont tugyuk T szerikanal ez alakovetlmeny:- ))) /nem nem tudsom mi van Nked:- )))/
[Szerkesztve] -
Den
veterán
válasz
macilaci78 #13 üzenetére
én notistul ejtettem egy vinyót a márványra, de nem lett baja, pedig akkorát csattant a noti hogy lélekben már elbúcsúztam tőle, de csak az akku repült ki.
-
Male
nagyúr
válasz
macilaci78 #13 üzenetére
Ha van róla video, akkor kopogtass a Samsungnál... hátha jól fizetnek a felvételért
Szép teljesítmény -
jerry311
nagyúr
Hát igen.
(általában) Ezek az adatok egy fél szinusz hullámot jelentenek, mégpedig úgy, hogy a fél hullám ideje amit megadnak meg a gyorsulás csúcsértéke. Mindezt persze a felfogató csavarokon keresztül.
A fentiektől egy leejtős mozdulat szvsz elég messze áll, tehát továbbra sem érdemes dobálni. -
Male
nagyúr
Vagy letiltják (nem, nem fogod tudni visszakapcsolni
), vagy gyártják kisebb kapacitású tányérokkal is... a vinyógyártók gyakran alkalmazzák ez utobbi módszert is (legalábbis 3.5''-osoknál biztos)
Xantomas: attól függ, mire ejted le, meg milyen magasból... a szőnyeget jóeséllyel túléli. (legalábbis amit láttam notivinyós esetet, azt kibírta) -
Xantomas
őstag
Ennek igazáből milyen kézzelfogható értéke van? :
''...és működés közben maximum 325g (2 milliszekundumig), kikapcsolt állapotban pedig 1000g (1 milliszekundumig) gyorsulást képesek elviselni.''
Ha leesik, mondjuk egy 2,5-ös rackben, akkor ez se bírja. -
csiga997
őstag
a (...) 80 gigabájtos tányéronkénti kapacitást nyújtó egység 40, 60, 80, 120 és 160 gigabájtos változatban kerül forgalomba.
Ha 80GB a tányéronkénti kapacitás, akkor abból hogy tudnak 40GB-sat gyártani? A felét letiltják sw-ből?
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
kár, hogy nem 7200-as, következő gépembe ilyet vennék kettőt raid0-ba. Marad akkor a régi fajta 7200-as
-
Tyberius
aktív tag
-
g4dg3t
senior tag
[link]
Hatha vki meg nem latta ezt a jopofa animot a függőleges adatrögzítésről
Új hozzászólás Aktív témák
ph A HGST nyáron piacra dobja első, 2,5 hüvelykes PMR-merevlemezét. Új hívószó lehet a megbízhatóság.
- Formula-1
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest