Hirdetés
Aktív témák
-
Ősember
őstag
hurrá! amilyen elcseszett müvelet volt azelött, annyival jobban megy most minden. legalábbis ami a terjesztést illeti
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Maranello
tag
168 ezerért szebb neve is lehetne, mint az x1900 xtx
-
ftc
nagyúr
Sapphire piros nyákon?
Nem illik a Pure edition alaplaphoz.... -
KisApám
addikt
Vazzz... ennyi pénzért... maradnék a 7800 GTX mellett, kb. 40e-el olcsóbb
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Hun'reeth
őstag
Nem semmi. Az ára sem.
De lagalább van.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Ősember
őstag
igaz, hogy a 256-os gtx annyival olcsobb is lehet, de ne feledjük hogy a nagyonfölsökategoriában nagyon rosszak az árak, föleg a kezdetekben
de igazm, ez akkoris nagyon durva.
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
deicide
veterán
melyik nagyker, hátha van nekik szabadon és vehetek, mert elvileg a ramirisba érkezik, de ők elvileg csak sima xt-t várnak...
[Szerkesztve]Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
_seth_
veterán
Inkább AGP-s GTO és GTO2-t gyártanának már hazai piacra nem ezt a ''10 napig csúcskártyát''...
-
Ősember
őstag
válasz
Stalker-2572 #6 üzenetére
ezt nem értem. mi az hogy semmi értelme?
-
KrenAtesz
veterán
Grrr. Kicsit drága, úgy vettem észre.. Vajon lejjebb meg az ára a közeljövőben?
-
venember83
nagyúr
Hulyesegnek tartom ezt az egeszte, igazan mi ertelme? Azon kivul, hogy elmondhassam enyem a leggyorsabb kartya? Annyi penzbol mar nagyon is tisztesseges pc-t, vagy bike-ot lehet venni, sot elvakultak vehetnek vmi regi autot s akkor hobbi is meg van oldva, minden 100km utan butykolheted, sokkal tobbet kapsz a penzedert!
2-3 honap mulva ugyis vesz mas vidkarit... Inkabb adna a penzt valami normalis alapitvanynak, sokkal jobban jarna mindenki, kiveve az ATi -
faster
nagyúr
válasz
A GTX 512-nek sincs értelme, mégis kijött, és mégis megveszik.
-
faster
nagyúr
válasz
venember83 #15 üzenetére
Hulyesegnek tartom ezt az egeszte, igazan mi ertelme?
Akkor minek foglalkozol a témával? Én sem járok autós topikokba, hogy elmondjam, mennyire hülyeségnek tartom az egészet. -
deicide
veterán
válasz
venember83 #15 üzenetére
értelme nem sok van, de ha megtehetem, miért ne? bár 1920x1080ban majd megisszasztom a lost coast-al.
[Szerkesztve]Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
rocket
nagyúr
válasz
Nem ertem az aki a legjobbra torekszik a vga-k teren, az miert lenne fanatikus?
Megvan mar Magyarorszagon is ez a reteg, kulfoldon meg megnagyobb."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
deicide
veterán
-
Joco
aktív tag
válasz
venember83 #20 üzenetére
Komolyan ilyen kicsinyes, szűklátókörű és korlátolt ebben az országban szinte mindenki?
Ez a topic is jórészt arról szól, hogy ki milyen csoró és sose lesz neki ilyen, meghogy más vesz belőle...
Akkor nem kell ideirkálni nézzétek inkább a használtauto.hu-t.
deicide: ha sikerül szerezni, írd már meg plz, hogy mit tud 1080-banugyan csak nyárra tervezem, de nem árt elkezdeni nézelődni
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Csak én érzem kicsit ''elborult''-nak az árak alakulását?!
Régebben az aktuális csúcskártya 100k körül volt és a régebbiek csökkentek. Most a régebbiek alig csökkennek, de az új csúcskártyák egyre magasabb áron jelennek meg.
Most nem a kártya létjogosultságát kérdőjelezem meg, csak furcsállom ezt a tendenciát. Manapság felső kategóriás kártyát már nem is igen lehet kapni 100k alatt. Az alsó és középkategóriás kártyák pedig annyira messze állnak tudásban a nagyoktól, hogy az elszomoritó.
De azért jó hogy lehet őket kapni, ha nyerek a lottón biztosan veszek. -
deicide
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #27 üzenetére
no, őket most hívtam, biztos szakember volt, azt mondta, hogy elfogyott...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Dragbajnok
tag
Háá mekkora egy sz@r ezt fejlesztették eddig több mint 260W fogyasztás épphogycsak jobb mint a GTX 512 ez így nagyon kevés ennyi pénzért!(NVIDIA fan)
-
Feeling
tag
Szeretném mindenkinek szíves figyelmébe ajánlani anandtech-i cikket ugyanerrol. Ott nemcsak az XTX található meg, hanem alapvetően más beállításokkal is tesztelnek, és egy FX-55-el, tehát alacsonyabb felbontásokon nem jelentkezik annyira hamar a CPU limit. Ott némiképp egyértelműbb az ATI győzelme...
[link]
ez tehát nem kritika az itteni tesztelők felé, sokkal inkább egyfajta kiegészítés
[Szerkesztve]-; Life is a game in sudden death mode ;-
-
kdz
tag
viszont egyre gyosabb ütemben jönnek ki az ''éppen aktuális'' csúcskártyák...
régebben jóval lassabban követték egymást, volt idő az árak változására...most tiszta veszteség lenne, ha az aktuális csúcs mindíg fix áron lenne, és a többi menne lefelé
[Szerkesztve]Never give up! Never surrender!
-
t_ferenc
őstag
erre tessék: [link]
if you fall seven times, stand up eight
-
Ősember
őstag
már megbocsásson a sok elfogult, de a nagy felbontásban mégiscsak megüti az nvidia 512-esért tehát mégiscsak erösebb és nem is kicsit... én azthiszem pont az anandtech tesztjét néztem és ott egyértelmü. akinek hobbija, hogy ilyen kártyákkal 800x600-ban játszon, az igenis nvidiát vegyen!
-
muxi-muxi
senior tag
Eddig sem tudtam követni a csúcs-trendet, ezután sem fogom...Sajnos a közép VGA-k ára is felfelé tendál. Egy 150 ezres kártya árából pedig egy teljes PC-konfig tehető össze, egészséges kompromisszumokkal. Az sem tetszik, hogy lassan minden VGA 2 az 1-ben kialakítású. Jól teljesít 3D-ben és télire kiváló villanyrezsót kapsz (és 500 wattos tápra valót zabál - ezeknek az ára viszont ugrásszerűen nő a 400W körüliekéhez képest - Gianni 25 és 31k között méri őket). Az viszont örvendetes, hogy a top VGA-k megjelenése lenyomja az eddigi királyok árait, márciusra 60 ezres 7800GT-t jósolok, nettóban. (...és másodvonalbeli gyártóktól - Inno, Gigabyte). A Guru of 3D cikke pedig arról tájékoztat minket, hogy felejtsük el az 1900XTX-et 3,6 GHz-s proci alatt.
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
-
Szeretném mindenkinek a szíves figyelmét felhívni arra a tényre, hogy mi transzparens/adaptív élsimítással tesztelünk, és a procinak köze nincs ahhoz, hogy gyengébb eredményeket kaptunk, mint az anandtech (és szinte az összes többi oldal), ahol olyan beállításokkal tesztelnek 100-150000 forintos videokártyákat, amilyenben senki (értelmes) nem fogja őket használni...
Ez nem a hozzáértésed megkérdőjelezése, sokkal inkább egyfajta kiegészítés. -
deicide
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #40 üzenetére
az inno a múlt héten 60 alat jött nettóban, de most nincsen...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
venember83
nagyúr
Akkor minek foglalkozol a témával? Én sem járok autós topikokba, hogy elmondjam, mennyire hülyeségnek tartom az egészet.
Én sem veszek ilyen drága videokártyát, de érdekel, mit tud, mennyiért tudja ezt. Attól, mert Toyotám van, azért még megcsodálhatom a Ferrarikat, érdekelhetnek a műszaki részletek, és az, mennyibe kerül. Pedig állítólag nagyon sokat fogyaszt.
Errol van szo, latod tudod te! -
válasz
venember83 #45 üzenetére
OK, de ő nem írja azt a ferrarira, hogy hülyesség és fölösleges megvenni csak azért, mert nincs pénze rá.
-
EQMontoya
veterán
inkább azt mondd meg, a pénzt hogy nyomtatod hozzá?
Same rules apply!
-
-
Feeling
tag
az tény, hogy a legtöbben nemcsak 4xAA-ban használják majd ezeket a kártyákat, de be kell látni, hogy akik ezket megveszik meglehetősen megszállottak, és azért magas felbontásban inkább visszavesznek az FSAAból, minthogy 60-80 alá essen az FSP és emiatt kapjanak egy fejest valahonnan. (most persze nem elsősrban CSre gondolok, arra nem kell ilyen vas).
Amúgy én sem állítom, hogy a proci miatt kaptatok gyengéb eredményeket
sokkal inkább arról van szó, hogy sok játek 1280ig egyszerűen cpu-limitált, és emiatt nem feltétlenül látszik a VGA tényleges teljesítménye, legyen az akármilyen brutális beállításokkal is. főleg, hogy egy demo mégiscsak egy demo, és valódi játékban azért simán előfordulhat egy olyan szitu ami mind a két vasat(cpu és gpu) megfekteti.
nem is várható el, hogy egy-egy oldal annyi tesztet pörgessen le, amiből minden körülménynek megfelelő következtetéseket lehetne levonni, és éppen ezért intettem itt óvatosságra-; Life is a game in sudden death mode ;-
Aktív témák
ph Az új csúcskártyák a bejelentést követő nap megérkezhetnek a hazai boltokba is.
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest