Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
Igen, felhekkelheti a developer verziót, most. Gondolod, hogy ez mindig menni fog? Kötve hiszem, hogy ez mindig így fog menni. Már csak az említett dolgok miatt is - EFI a BIOS helyett, plusz ott van az a fránya DRM chip is, ami valszeg jelentős mértékben kellemetlenítheti a hekkelő életét (a kényelmetlentől egészen az értelmetlenig). Gyanítom, hogy a végleges verziók jelentősen eltérnek majd a közkézen keringő developer kitből származó változatoktól.
Nem mondom, én is gondolkodtam, hogy csak a hecc kedvéért kipróbálom a rendszert PC-n, de üzemszerűen MacOS-t telepíteni dzsunkaPC-re értelmetlen... (amíg az Apple meg nem gondolja magát...). Pontosan azért, mert a dolog lényege vész el - az egyszerű felhasználói élmény. Ha a hekkelt rendszer óránként, vagy akár csak havonta lesántul hülyeségek miatt, megérte? A normális felhasználó számára nem. -
biker
nagyúr
minden további nélkül... persze...
csak épp nem mindegy, milyen alaplapra, milyen procire teszed fel, ettől függően 2-5órányi basztatás és vergődés a minden további nélkül. (vmware, pearpc, iso-k, fordítások, kiegészítések sse2-sse3 közt, stb stb, megformáz, feltötl, kiment, betölt, áttölt, letöröl...)
ez persze nem gond, értem én, miközben a gyári vasra 16-17 perc alatt megy fel (mac minin, 4.200-as merevlemezre, 100% állapotra)
utána már megy egész sok minden
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Assetto Corsa Rally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Könyvajánló
- Hobby elektronika
- Arc Raiders
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest