Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
Mint már a Thunderbird topicban mondtam, erre ott a Minimize to Tray kiterjesztés
: Bővebben: link -
Renwick
őstag
Azért a tálcaikon funkciót belerakhatnák már lassan a progiba. Akkor már tökéletes lenne...

üdv
R. -
Sil
senior tag
Eszközök / Postafiókok beállításai / Kiszolgáló beállításai (postafiókonként). (Ezen belül a Haladó beállítást is nézd meg, ott lehet megadni, melyik SMTP szervert használja az adott postafiókhoz, ha több van, és hogy lekérdezze-e az adott postafiókot, ha megnyomod a Letöltés gombot).
-
Sea Edge
tag
Hol lehet beallitani, hogy mekkora idokozonkent nezze a leveleket?
-
Sil
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Thunderbirdnél igen, mert a beállításaid a Profilodban vannak, nem a program mappájában. Firefoxnál lehet megszívni a program mappájának a törlésével, mert a plugineket (pl Flash, Shockwave) alapból abban tárolja.
-
Sil
senior tag
Ha nem a ''hivatalos'' magyar verziót szedted le, akkor a parancsikonjának a Tulajdonságainál módosítani kell kicsit ahhoz, hogy magyarul induljon: hozzá kell írni a célhoz a következő paramétert: -UILocale hu-HU (az eredmény kb ez lesz: ''C:\Program Files\Mozilla Thunderbird\thunderbird.exe'' -UILocale hu-HU).
A telepítés pedig valóban úgy megy, hogy leszeded a régit (amit fent hagy, azt nem bántod), és felrakod az újat. -
bolondember
MODERÁTOR
Miben másabb/jobb/szebb/kezelhetőbb, mint a 0.9?
Érdemes leszedni és feltenni? -
Calogero
addikt
Nalam sem tuntek el a beallitasok.
Uninstallkor megkerdi hogy a teljes konyvtar tartalmat torolje le, es ott nemet valasztottam. A kiterjesztesek is megmaradtak -
twollah
nagyúr
Leszedtem a magyart.
Rainstallaltam az angolra, es tovabbra is angol.
Talan valahol ki kene valasztanom a nyelvet?
Amugy eddig a ''rainstallalom a regire az ujat'' minden esetben mukodott.
Most miert nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- iPad topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: