- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- [Re:] Leleplezte a Radeon RX 6700 XT-t az AMD
- OLED TV topic
- [Re:] Saját Radeonokat tervezett a legújabb Legionjába a Lenovo
Hozzászólok Aktív témák
-
X Factor
addikt
FPS-ek nem is lesznek idén?
Make things work
-
@rglaaf
veterán
2001.-s lista
Age of EMPIRES II: The Conquerors
HALF-LIFE: Counter-Strike
2001 FIFA World Cup
StarCraft: Brood War
Unreal Tournament
Quake III: Arena
kb 2004-ig ezek meg is maradtak 2005-ben már csak CS, most megmár az se -
Franklin
addikt
Gondolom a szépségversennyel akarják kompenzálni az FPS játékok rajongóinak távolmaradását... :-)
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3 üzenetére
FIFA-t nem szapulni, kedvenc jatekom
Nincs FPS, de ugyis van csomo Unreal, Quake meg Doom-verseny, nem? Igaz, teny, h kar volt kihagyni, hisz az teremtette meg az ehhez foghato versenyeket. Majd tullep a gamer-tarsadalom ezen is, a Fradi-szurkolok is kibirjak, h FTC masodosztalyban maradt, az mennyivel nagyobb trauma
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #6 üzenetére
A 3-as hsz nem neked készült.
Naja, de ez olyan mintha az olimpiai játékok felét kihagynák csak úgy, és odavágnák neked, hogy van futball VB meg EB, BL stb...
[Szerkesztve]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Foglalt név
őstag
Én is csak messzemenő felháborodásomnak tudok hangot adni, az FPS-ek hiányának okán.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Foglalt név #8 üzenetére
mivel sztem a döntőkőn a kivetitőn sokkal látványosabb egy FPS meccs
-
Frenky89
őstag
hajrá anci
a FIFA 07 meg egy sz** játék, 08-al let mit kompenzálni a kanadai programozó''zseniknek'' -
edipqe
senior tag
azé CS nélkül sztem a verseny nem verseny.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
-
@rglaaf
veterán
válasz
venember83 #12 üzenetére
affelől nincs kétségem hogy a fifával nem lehet pro dolgokat művelni de ezt a wcg-t most fps terén kasztrálták
-
Kriza
őstag
Öccsééém! Hát Ti készen vagytok! A hír a csajokról is szól, és ti...
Szépek a magyar lányok, de azért lehetne nagyobb választék is
Mind az öt lány nagyon csini, alig tudtam szavazni!
[Szerkesztve]Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
válasz
Foglalt név #17 üzenetére
Nem is csoda, hogy csökken a népesség.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
válasz
VaniliásRönk #19 üzenetére
Te tudod! Én mindenesetre előbb néztem meg a linket, mint a játékok listáját.
(Azért én is hiányolom az FPS-eket, bár nem követem az ilyen ''küzdelmeket''.)
Nem baj lányok, NEKEM TETSZETEK!Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
dwiki
senior tag
Hát azért az a szépségveresenyes oldal - reméljük hogy átmeneti állapot - elég zsér. Nem is elsősorban a csajok minőségére és mennyiségére gondolok, hanem azért egy szépségversenyen minimum egy fürdőruhás és egy nagyestélyis megjelenés (esetünkben kép...). Na jó a nagyestélyist hanyagolhatják.
... Meg a bölcs mondásokat is...
...
Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
Kriza
őstag
válasz
VaniliásRönk #24 üzenetére
Hát igen, így nem lesz nagy verseny, de ahogy látom lehet még nevezni.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
nap
addikt
''Június 18-tól elindul a World Cyber Girls szépségverseny, amelyre bárki jelentkezhet a www.worldcybergirls.com weboldalon, feltéve ha betöltötte 18. életévét.''
Hehe. 18 elmultam, akar jelentkezhetnek is.
Konnyen kiderulne, hogy a szavazoknak a farkuk nagyobb, vagy a humorerzekuk.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
FehérHolló
veterán
Idén először, a játékosok kérésének eleget téve, a résztvevők nem csak interneten, de élőben is összemérhetik tudásukat a selejtezők során.
Ez szerintem kicsit téves információ. Az utóbbi kettő WCG-n volt csak internetes selejtező tudtommal, előtte biztos, hogy LAN-on zajlott.
(Annyira biztos, hogy a régi klánvezérünk élő közvetítéseket csinált a helyszínen.)
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
-
Dare2Live
nagyúr
azért ez a nincs FPS WCGn meglepett. fifa meg van
A legviccesebb meg a 97es Starcraft a többiek jönnek mennek az meg biza él és virul elöbb hal ki a sakk mint az.
Najó ezmost elfogult volt de elöbb néztem MSL mecseket....A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80
-
trassher
addikt
az UT nagyon kéne szerintem listába na meg a CS-ben is nagyon színvonalas meccsek szoktak zajlani. a szépségversenyhez annyit hogy az eddigi kínálat elég gyér de reméljük lesznek többen is, legyen miből válogatni
Redmi Note 7
-
Loha
veterán
SZVSZ ez a játékfelhozatal nevetséges...
-
orbano
félisten
-
lehet hogy 2008-ban már lesz sims2 is fog szerepelni a játékok listájában ?
5 csajszi elég kevés... Meg van határozva az valaho, hogy csak csajok vehetnek rész benne ? -
nap
addikt
válasz
Foglalt név #31 üzenetére
Mármint, hogy senki nem dönti meg őket?
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Hugo85
aktív tag
kötözködés&értetlenkedés ON
A játékosok négy játékkal mérhetik össze tudásukat a selejtezőkön: Command & Conquer 3 (PC), WarCraft 3: The Frozen Throne (PC), FIFA07 (PC), Projet Gothem Racing 3 (X-Box 360).
mondja a cikk végefelé, majd:
A selejtezők időpontjai:
06.23 - FIFA 07 1v1, StarCraft: Brood War 1v1
07.07 - WarCraft 3: The Frozen Throne 1v1
07.14 - StarCraft: Brood War 1v1, FIFA 07 1v1
07.21 - Project Gotham Racing 3, WarCraft 3: The Frozen Throne 1v1
07.28 - Project Gotham Racing 3
Most akkor StarCraft van vagy C&C
Jah a Gotham az azt hiszem a-val rínadó Batmanéknél és hiányzik egy c a Project-ből.
kötözködés&értetlenkedés OFF
[Szerkesztve] -
Ste
addikt
a csajos része ne hari, de nagyon gagyi
-
Icelaser
csendes tag
A cim teljesen felrevezeto.
A cikk alapjan azt lehetne irni, hogy Kiberteri lanyok a kifuton. Ez igy igaz lenne.
Az eredeti cim alapjan azonban mar elkezdtem vizionalni egy olyan szepsegversenyt, ahol mindenki a sajat avatarjat tuningolja fel, es azok versenyeznek...
Szerintem javitsd ki. Vagy ird at a cikket! -
Scooter
tag
Remélem lesz nagyobb felhozatal és akkor jobban lehet majd válogatni a szavazatokkal
Igaz ez a pár lány is elég csini -
N1
tag
T-Online Pro Gamers Cyber Café
(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
Hozzászólok Aktív témák
ph A World Cyber Games olimpiával együtt idén első ízben rendezik meg World Cyber Girls szépségversenyt.
- (BONTATLAN) Lenovo ThinkPad T490s*i7 8665U/16GB RAM/256GB NVMe/vil.MAGYAR bill./ujj.olv./2022.12.09.
- Rendkívül kedvező áron eladó 10.Generációs dobozos új Asus Zenbook!/i3/8Gb/256Ssd/Fhd/Ips/
- Dell Latitude 5590 - 8.gen i7 - 32GB - 256GB - Nvidia - FHD Touch - FULL
- Remek áron eladó dobozos új gyártói garanciás Hp Laptop! /Amd Ryzen 5 4500U/8Gb/256Ssd/Fhd/Ips/
- ELADÓ TOLÓAJTÓS SZEKRÉNY IMPERIAL
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Core Systems Informatikai Kft.
Város: Debrecen