- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
Azért azt senki nem írta hogy nem gáz, de élvezhetô és meg lehet szokni hamar.. Van a UPC-nek egy csomagja (UPC Direct), aminek nem volt akkora reklámja ugyan (vagy csak én nem láttam illetve nem gondoltam át) és biztosan sokan nem is ismerik, de havi 4k körül felcsapnak egy parabolát és kapsz kb 150 csatornát digitálisan, 16:9-ben sok helyen 5.1 hanggal.. Hátulütôje, hogy 1 tv-re lehet kötni, a többi felár. Jobban utána fogok nézni ennek, mert egyik ismerôsömtôl hallottam ezt pont tegnap, neki már 2 hete ez van. De vonatkoztassunk el a tv-tôl, mert ez egy monitor fórum..
Mellesleg én szinte csak dvd-t nézek a tv-n, ott meg nem is kérdéses hogy jobb-e a szélesvászon.
''A UPC Direct az első olyan digitális műholdas szolgáltatás, amely az ország egész területén elérhető. A digitális technológiának köszönhetően Ön és családja kiváló kép- és hangminőségben élvezheti közel 150 televízió- és rádiócsatorna adását. Biztos lehet benne, hogy kínálatunkban megtalálja, amit keres, hiszen bőven válogathat a természetfilmek, mozifilmek, gyermekprogramok, sport-, hír- és zenei műsorok között.''
Ezzel meg is van oldva a tv adás széthúzásának problémája azthiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mellesleg én szinte csak dvd-t nézek a tv-n, ott meg nem is kérdéses hogy jobb-e a szélesvászon.